τραβάς και σύ απο την αλλη μεριά το σχοινί. δεν το είπαν όλοι οι συντακτες αυτο. απλα πιστεύω ότι θες να πεις πως ότι κανουν πρέπει να το κάνουν για την καυλα τους και όχι για το φαίνεσθαι.
Printable View
τραβάς και σύ απο την αλλη μεριά το σχοινί. δεν το είπαν όλοι οι συντακτες αυτο. απλα πιστεύω ότι θες να πεις πως ότι κανουν πρέπει να το κάνουν για την καυλα τους και όχι για το φαίνεσθαι.
προσωπικά μιλώντας, βρίσκω αηδιαστικό το να αναφέρεται το όνομά μου δίπλα σε παράπονα για πράγματα με τα οποία ποτέ δε συμφώνησα. αν θέλετε να μιλάτε χωρίς να φαίνεστε κρετίνοι θα σας συμβούλευα να διαβάζετε τι έχουν πει και οι "συντάκτες" στην όλη συζήτηση. Εης.
ελα ρε...τοσο πολυ αξιζε το ερ μαγκ?!κατανοησα λοιπον ως ενα σημειο το τι συμβαινει.θελω να διαβασω και τα κρυφα να δω τι κουτσουμπολευοταν και θα εχω μια συνολικη εικονα.προς το παρον καληνυχτα
Κομπλεξικός είσαι; Τυχαία το έβαλα το όνομα σου, μου ρθε εκείνη τη στιγμή. άμα σε ενοχλεί να βάλω του Κωνσταντίνου του οποίου και στο στυλάκι κοπιάρεις τελευταία. Συντάκτη Κάλκι. Ο πληθυντικός πηγαίνει στους ουρακοτάνκους;;
εμένανε να πω την αλήθεια σας έχει σιχαθεί λιγουλάκι η ψυχούλα μου εδώ και κάτι ώρες.
ντράγκον φίλος δεν πιστεύω ότι το έκανες με σκοπό να περάσεις στον κόσμο την άποψη ότι είμαι μαζί σου και αντί των άλλοι, αλοίμονο, αλλά με ενόχλησε ας πούμε που χρησιμοποιήθηκε το ριβιού σαν επιχείρημα γιατί όπως έγραψα και πριν είχε άλλο σκοπό. μάλιστα μιας και ανοίξαμε τις καρδούλες μας και λέμε τις μεγάλες αλήθειες της πατρίδας και της ανθρωπότητας εδώ μέσα, περισσότερο και από τους mountain goats ήθελα να μάθουν οι φόρουμερς πως είναι όντως εφικτό να κάνει και κάποιος που δεν είναι συντάκτης ένα ριβιού για να ανοίξει αυτό το πράγμα παραπέρα. το φόρουμ αυτό ήταν ωραίο στο μουσικό του κομμάτι και μου άρεσε γιατί έμαθα χιλιαπεντακοσιαεικοστέσσερα πράματα που μάλλον δε θα τα είχα δει/ακούσει/διαβάσει αλλιώς και με έκαναν πιο οκέι τύπο και εδώ που τα λέμε έριξα και πεντέξι γκομενάκια με αυτά. ήταν εντελώς αντίθετο δλδ από αυτό που έλεγες εσύ. δεν ήθελα να μειώσω το μαγκ με την έννοια "να, μπορούν και οι άλλοι να το κάνουν, μην το κάνετε εσείς" αλλά "να, μπορούν και οι άλλοι να το κάνουν, γιατί δεν το κάνουν;". τι σόρρυ και μαλακίες, μεγάλα παιδιά είμαστε.
χα! καλό!
κάλκι φίλος, είμαι μεγάλη κουτσομπόλα και διάβασα τα κρυφά τόπιξ. όχι όλα βέβαια, αυτό με το χελμ το παράτησα στην τρίτη πρόταση γιατί, εχμ, ήταν ο χελμ. θα διάβαζα άλλωστε τα κρυφα υποφόρουμ αν μου δινόταν η ευκαιρία ακόμα και αν δεν υπήρχε το τζέρτζελο αυτό, άλλωστε ένα βράδυ chez Kveld κοιμόταν αγκαλιά με το πισί αλλιώς θα είχα πεταχτεί και θα τα διάβαζα όλα γιατί είμαι μεγάλη κουτσομπόλα, μη λέμε συνέχεια τα ίδια. στη συζήτησή σας λοιπόν για το αν ο ικόνοκλατς είναι αρκετά ικανός/συνεργάσιμος/γαμάτος για να μπει στο μαγκ έγραψες πως θα πει όχι γιατί είναι σαν τον νάθινμαν, θεωρεί το μαγκ ελιταριό του κώλου και τέτοια. δε θυμάμαι τα ακριβή λόγια τώρα και που να ψάχνω να βρίσκω το url να τα κάμω κόπυ/πέιστ, το νόημα ήταν αυτό πάντως. και επειδή ο νάθινμαν λέει ότι ουδέποτε υποστήριξε κάτι τέτοιο, ούτε καν κάτι παρόμοιο θα ήθελα να πεις σε παρακαλώ πολύ που στήριξες το εν λόγω συμπέρασμά σου γιατί δημιουργείται ένα θεματάκι ας πούμε. ειδικά όταν αυτό το συμπέρασμα χρησιμοποιείται σε κρυφό τόπικ που ο κακομοίρης ο νάθινμαν δεν μπορεί να το δει και να κάνει από κάτω ποστ με εμότικον και ερωτηματικά και ORLY? εικονίτσα που θα βρει από το γκούγκολ. ακομα πιο ειδικά γιατί στο μαγκ γράφουν/έγραφαν και πεντέξι τύποι που συμπαθεί και δε θέλει να τον περάσουν για μαλάκα. πιο ειδικά δε γίνεται τέλος γιατί ήταν και εκείνος συντάκτης και έγραψε τις μαλακίες του και θα έβγαζε κάποιος λάθος συμπεράσματα ως προς το γιατί έφυγε. και απλά αναφέρω κάποια από όσα σκέφτηκαν φίλοι και γνωστοί στο μσν προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί δεν τους συμπαθώ ενώ.
και μιας και το έφερε η κουβέντα, χαχαχ, μα είστε υπέροχη και χαίρομαι ειλικρινά που μου κάνετε αυτή την ερώτηση, το μαγκ το γνώρισα αρχικά από τη μια πλευρά της οθόνης, εκείνης του συντάκτη και ήταν ωραία ας πούμε γιατί ήταν ωραία παρέα και γράφαμε και φυσικά δε με χάλαγε που πήρα κομπλιμένταρυς και κάμποσα πρόμο αλλά πιο ωραίο ήταν που έγραψα και διάβασα και με διαβασαν και πεντέξι άλλοι. σοβαρά τώρα, όντως ήταν πιο ωραίο. και την έκανα για λόγους που δεν είχαν σχέση με το περιοδικό, ή πιο σωστά δεν ήταν κυρίως για το περιοδικό μιας και υπήρχαν πραγματάκια που με ενοχλουσαν σε αυτό αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα και αν αυτά ως διά μαγείας εξαφανιζόντουσαν το πιθανότερο είναι να έφευγα μετά από λίγο καιρό. δεν ξέρω πόσους και ποιους αφορούν όλα αυτά απλά τα λέω γιατί το μαγκ ας πούμε μου άρεσε και το διάβαζα γιατί μου άρεσαν αυτά που εγραφε αλλά και γιατί δεν ήταν για μένα απλά ένα μαγκ. σταματώ εδώ, τα υπόλοιπα για τη ζωή μου στο αφιέρωμα στο Σπύρο Παπαδόπουλο το άλλο Σάββατο στη ΝΕΤ, θα τραγουδήσει και ο Θανάσης με το Σωκράτη και την Beth. μετά το γνώρισα από την πλευρά του αναγνώστη παύλα φόρουμερ που περιέργως πως, πάλι από την ίδια πλευρά της οθόνης ήταν. που και εκεί ωραία ήταν, δεν τα διάβαζα φυσικά όλα αλλά όσα διάβαζα ήταν ωραία. και πχ όταν οι άλλοι διαμαρτύρονταν γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ριβιούζ ήταν θετικά εγώ έλεγα ότι τα παιδιά δεν είναι επαγγελματίες να γράφουν αποκλειστικά ό,τι παίρνουν σαν πρόμο, ίσα-ίσα γράφουν για πράγματα που θα άκουγαν έτσι κι αλλιώς και μάλιστα γράφουν ξεκλέβοντας χρόνο από κάτι άλλο. είτε από το διάβασμα, είτε από τη δουλειά, είτε από το διάβασμα της στήλης περί διαιτησίας και παρασκηνίου, είτε από την τσόντα που μόλις κατέβασαν, είτε από το να πετάξουν φρίσμπι στο πανάκριβο σκυλί τους στο πάρκο της γειτονιάς με τη λιμνούλα. ε λογικό είναι αν επιλέγουν το να κάτσουν να γράψουν κάτι αντί να συνεχίσουν με την τόσο γαμάτη ζωούλα τους κάνοντας αυτά τα βασικά που λέγαμε πριν να το κάνουν για δίσκους που πιστεύουν πως αξίζουν τον κόπο και οχι για την ταδε αδιαφορη μαλακία. νομιζω με τον κανσερ πχ το λεγαμε αυτο, μπορεί και να θυμούμαι λάθος. τώρα πως το εννοείται αυτό περί νέας δυναμικής πορείας του μαγκ προς την καταξίωση που πήρε τον τελευταίο καιρό δεν το πιάνω γιατί τον τελευταίο καιρό ήμανε φαντάρος και εκεί είχαμε άλλα στο μυαλό μας (χα! καλό!) αλλά θα ήθελα να μου το εξηγήσετε. ενδεικτικά αναφέρω ότι γνώρισα πολλούς καινούριους αθρώπους εκεί τριγύρω και ενώ όλοι ήξεραν το ER, κανένας δε γνώριζε το μαγκ μέρος του και σκέφτηκα γουάτ δε φακ μαν, πως θα τους πείσω ότι όντως υπήρξα συντάκτης να με γνωρίσουν στις φίλες τους; δεν το λέω ειρωνικά, ειλικρινέστατα θα ήθελα να μάθω που στηρίζετε αυτά περί μεγαλύτερης αποδοχής από το κοινό. θα χαρώ πολύ γιατί νομίζω ότι παρά τα όποια του μειονεκτήματα, υπήρχαν εκπληκτικά στοιχεία στο περιοδικό (έντιτ: και μια άλλη απόδειξη για το πόσο εκτιμούσα το περιοδικό είναι ότι τις προάλλες μιλούσα με τον Ντράγκον και έτσι το έφερε η κουβέντα και του είπα ότι καθόλου άσχημη ιδέα δεν ήταν αν ήθελε εκείνος και οι άλλοι να ξαναέγραφα μαλακιούλες για το μαγκ. ίσως απλά να ήθελα να γίνω και εγώ ελιταριό του κώλου αλλά.).
άλλα ήθελα να γράψω και άλλα έγραψα. είχα νεύρα βσκ με τον Κάλκι και ακόμα έχω δηλαδή αλλά λιγότερα, σαφέστατα λιγότερα. ακόμα σας σιχαίνεται η ψυχούλα μου κάπως βέβαια αλλά σταρχίδια σας φαντάζομαι γιατί οι μεν θα έχουν το καλύτερο χύμα αλλά και σοβαρό συνάμα φόρουμ έβερ, οι άλλοι το περιοδικό με το πιο αβάν γκαρντ κοινό και όλος ο κόσμος θα ζήσει σε μια καλύτερη κοινωνία επειδή κάποιοι τόλμησαν και ονειρεύτηκαν το διαφορετικό. σας παρακαλώ όμως όλα αυτά από Κυριακή και μετά, μη γίνει καμιά μαλακία και δε με δείξουν στην τιβί το Σάββατο.
καλά, σκάω.
Άσε ρε ΨΩΛΟΧΥΜΑ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΕΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ?
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Ισα ισα αγαπητε μου νεανια, ζητησα να μας πει και καποιος Συντακτης την αποψη του για ολα αυτα (ιδιως για το οτι ενω εχετε γραψει παμπολλα ποστς στο κρυφο σας Ημερολοη περι "φορουμικου προβληματος" εδω δειχνετε, να το πω καπως λόγια, να ραμφιζετε το πιτουρο σας) και τη ζητησα πολλακις. Ακου τι πηρα. Εσυ κι ο Αθεηστ γραφετε αντικρουομενες (μεταξυ σας, και μεταξυ του εαυτου σας αναλογα με τι ωρα δειχνει το ρολοι μου) μαλακιες (κατα κανονα ομως, οχι ολα), ο Καρχαρτ ειπε 2-3 πραγματα, σωστα κατ εμε, ο Πιτσαδορος επισης αν και περιμενα πιοτερα και οι υπολοιποι Συντακτες ειναι χαμενοι καπου στο χωροχρονο. Θα ηθελα π.χ. να μας την αποψη του ενας Συντακτης που δεν γραφει στο φορουμ. (τυχαια επιλογη!!!!!)
"Κομπλεξικός"; Τι λε ρε πλέμπα; Κουράστηκα να τα ακούω για το "αυστηρό μοντερέητινγκ" όταν πρώτον ήμουν κάργα αντίθετος και είχα ρίξει καβγάδες επι καβγάδων γι' αυτό και δεύτερον ήταν μόνο στα πλαίσια μιας συζήτησης του αν όντως έχει επίδραση το μαγκ στο φόρουμ. Δε θα σας ζητήσουμε και άδεια για να δούμε αν όντως ισχύει αυτό.Quote:
Originally Posted by Ace
Ποιούς ουρακοτάνγκους ρε μπετόβλακα; Ο πληθυντικός πάει σε όποιον ηλίθιο - καλή ώρα εσένα - έρχεται να πει το μακρύ του και το κοντό του με τη μέθοδο "Λίτσα Πατέρα".
Όσο για σένα ναθινγκμαν ήσουν ο πρώτος που χρησιμοποίησε την έκφραση "ελίτ του κώλου" για να μας περιγράψει. 40 σελίδες αργότερα κανείς δεν μου έχει εξηγήσει με τι τρόπο είμαστε η ελίτ.
Καληνύχτα σας
ΦΙΛΕ. Όλα κι όλα. Το Συντάκτης με Σ κεφαλαίο το καθιέρωσα εγώ. (c)
Βασικά, νυστάζω και κρατάω μια επιφύλαξη μήπως πω μαλακία, πάντως οι δικές σου προθέσεις με το ποστ δε σημαίνουν πως δεν μπορούν στο ίδιο ποστ να στηριχθούν και άλλες απόψεις. Άλλωστε ναι, εσύ μπορεί να εννοούσες το δεύτερο που λες, αλλά αυτό δεν αναιρεί το πρώτο, που στην τελική εγώ ποτέ δεν είπα ότι κλείνει το μαγκ επειδή ανακάλυψα με το τόπικ σου ότι μπορούν οι συντάκτες να κάνουν κριτικές απευθείας στο φόρουμ, απλά είπα ότι στην τελική εφόσον έκλεισε το μαγκ και αν θέλουν να γράφουν στο er για τους χ, ψ, ω λόγους, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το κάνουν μέσω του φόρουμ.Quote:
Originally Posted by nothingman
ασχετό τελείως, αλλά επειδή κατηγορήθηκαν έμμεσα και πρώην συντάκτες του περιοδικού κλπ, η πρόσβαση στο κρυφό σέξιον δε δόθηκε από κανέναν, πάρθηκε.
Προς αξιότιμον Κύριον Συντάκτη, Ιωάννη Ορέστη Παπαδημητρίου
Αξιότιμε κύριε.
Ουδέποτε είχα την παραμικρή διάθεση ή πρόθεση να θίξω το αξίωμα σας. Καταλαβαίνω οτι υπερέβην τα εσκαμμένα τολμώντας να θίξω το φλέγον θέμα για την κοινωνία μας σήμερα. Το ζήτημα του moderating στο electricrequiem e-zine! Με συγχωρείτε που δεν είχα προσέξει τη θέση σας για το συγκεκριμένο ζήτημα. Καταλαβαίνω το μόχθο σας και τις προσπάθειες που καταβάλατε να πείσετε τους Άλλους Συντάκτες να μην υπάρξει αυστηρό moderation. Φυσικά και δεν θα ζητήσετε την άδεια μου. Είμαι ηλίθιος το ομολογώ. Απόδειξη το γεγονός οτι δεν κατάλαβα την αναφορά στην Λίτσα Πατέρα. Συγγνώμη. Θα προσπαθήσω περισσότερο στο μέλλον. Συγγνώμη και ευχαριστώ.
ο πλεμπιάρης σπαμμερ.
-----> καλκι <-----
επειδή ωραία και η πλάκα και όλα αυτά, μπορείς είτε να πεις πότε χαρακτήρισα το μαγκ ως ελιταριό του κώλου είτε σε παρακαλώ πολύ να ποστάρεις ότι έγραψες μια μαλακία. ούτε ο πρώτος θα είσαι που έγραψε μαλακία σε φόρουμ ούτε ο τελευταίος. μάλλον.
αν δεν, θα επρόκειτο για σχεδόν απροκάλυπτο κοτισμό και κρίμα δεν είναι να υπάρχει ένας τύπος σε αυτό το γαλαξία που να σε θεωρεί τόσο ΚΟΤΑ και ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΑΡΧΙΔΙ που δεν έχει τα κότσια να παραδεχθεί το προφανές και απλά περιμένει να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κρυφτεί πάλι;
Αυτό, επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα, μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα;Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
Hacking εννοεί, αν και προσωπικά δε μου φαίνεται και πολύ πιθανό να βρήκε ο ικόνοκλαστ μετά από τόσους μήνες τέτοιο security hole στο phpbb. Τέσπα.
οντόνιαν, τσουκ. εγώ απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει ο ρουφιάνος που υποτευθηκε παραπάνω ο ντράγκονλορντ για πρωην συντάκτες και οι καλκοάθειστς, συγγνώμη, ο κάλκι και ο Κώστας για τον ντράγκονλορντ. όποιος θέλει ας με πιστέψει!
Φίλη ενίθαρμον, επειδή δυστυχώς πρόλαβα να δω το ποστ σου, αν υπάρχουν κατηγορίες θα ήθελα να τις διατυπώσεις ξεκάθαρα, φχαριστώ.
Λοιπον, εχετε ξεκατινιαστει εδω και καμια 20αρια σελιδες χωρις καμια χρηστικη αξια, αντι να μενετε στην ουσια, ο καθενας προσπαθει να κερδισει εντυπωσεις και να υποστηριξει τη δικη του πλευρα, προσωπικα δεν εχω προβλημα με αυτο απο τη στιγμη που ως γνωστον γενικα οι Ελληνες εχουν το χαρακτηριστικο self righteous, δε σας κατηγορω. Ομως μεσα στα τελευταια 200 ποστς και ισως και λιγο παραπανω που διαβασα περιμενοντας να αρχισει το Celtics - Lakers, βρηκα ΔΥΟ ποστ με ουσια, νοημα και εξυπναδα.
Το πρωτο ηταν του χρηστη symposium_lexotanil που πραγματικα εβαλε τα πραγματα στη θεση τους, και μαλιστα το εκανε οσο πιο αντικειμενικα μπορουσε να το κανει κανεις κατα τη γνωμη μου καθως διατηρει (η και οχι τοσο, πλεον) φιλικες σχεσεις με εκπροσωπους και των 3 πλευρων της διαφωνιας. Το δευτερο ειναι της χρηστης Ταμαγκοθι/Παγωμενο Φεγγαρι που εκτος απο πολυ σωστες επιλογες (2 δοκαρια ρε Νουνο γαμω την πουτανα σου, θα επαιρνα κι εγω ασιστ Κριστιανο) εγραψε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ποστ που πραγματικα ενδιαφερεται για το τι μελλει γενεσθαι απο δω και περα με την κατασταση, και διαβαζα τοσες σελιδες ελπιζοντας να μην εχει κανεις αυτην την προνοητικοτητα και δημιουργικη διαθεση, ωστε να ερθω εγω ο ασχετος να το τονισω, αλλα τελικα με προλαβε η ατιμη.
Απο κει και περα, εγω επειδη ειμαι γνωστος διπλωματης εχω να πω καποια πραγματα γιατι με στεναχωρει σχεδον πραγματικα οτι βριζεστε και ξεκατινιαζεστε και γενικα χαλατε τις καρδιες σας, θα ελεγα και οτι ξεφτιλιζεστε αλλα σε μια κριση σοβαροτητας ειπα να μην κανω το αυτοσαρκαστικο και φορουμοσαρκαστικο "αστειακι".
1. Δικαιως ο Καλκης αισθανεται λιγο ο μαλακας της υποθεσης καθως συμφωνα με τα λεγομενα του (δεν εχω λογο να μην τον πιστευω) δεν παιρνει γραμμη απο το συνδικατο, και εχει σωστες αποψεις, και παρολα αυτα το ονομα του αναφερεται ως παραδειγμα (ποιος σου ειπε ρε παλικαρι να εχεις δυο ονοματα, εισαι αξιομνημονευτος ετσι) σε καθε αναφορα μαλακισμενης συμπεριφορας.
2. Ο administrator του φορουμ προσπαθει με καθε τροπο να μη βγει ο κακος της υποθεσης, γιατι οπως και να το δω το θεμα εγω προσωπικα, δεν ειναι. Δεν καταλαβαινω εξαρχης γιατι καποιοι, και συγκεκριμενα περισσοτερο ο Αθειστ, τον βριζουνε.
3. Ο ικονοκλαστ που το εχει στο αιμα του (και καλα κανει, μη με παρεηγησεις φιλτατε αριστεριστη) να πωρωνεται λιγο παραπανω με καποια θεματακια περι ελιτισμου και εξουσιας και κοινωνικης αδικιας, ισως υπερεβαλλε λιγακι στην σταση του κατα των συντακτων, αλλα πραγματικα το παιδι ισως το πηρε και λιγο προσωπικα με αυτα που διαβασε στα κρυφα φορουμζ (δεν τα προλαβα ρε γμτ) και στην τελικη αν εγω επρεπε να παρω μια σταση θα τον υποστηριζα να πω την αληθεια.
4. Με βαση το παραπανω, ηθελα να προσθεσω οτι το βρισκω αρκετα προκλητικο να υπαρχουν 2,3,5,14 ατομα που να θεωρουν για καποιον λογο οτι εχουν οποιοδηποτε δικαιωμα στο ER magazine επειδη γραφουν καποιες κριτικες σε αυτο, χωρις να θελω να πω οτι ο Πανος ειναι ο πληρης αρχοντας και μπορει να κανει οτι θελει. Αλλα το να ζητανε γενικα να αλλαξει ουσιαστικα ολη η εικονα του φορουμ επειδη θελουν οι κριτικες τους να φαινονται λιγακι πιο καπως και ελιτ και σοβαρες και ξερω γω τι αλλο, ειναι λιγο τραβηγμενο, με την πολυ σημαντικη σημειωση ----> ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Στην τελικη, δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχουν βρισιδια και εχθρες και μαλακιες, τη λυση την εχει δωσει η Ταμαγκοθι λιγες σελιδες πριν και την ανεφερε και ο Αθειστ σε καποιο απο τα πρωτα ποστζ του, μπορουν καλλιστα οι συντακτες να βρουνε μια αλλη στεγη.
5. Θυμαμαι τα λογια του Βαρουχα σα να ηταν χθες ε.
Εν κατακλειδι, πραγματικα ειναι μεγιστη μαλακια στα δικα μου ματια που ειμαι ασχετος με ολους και με ολα (και η μονη αλληλεπιδραση που εχω με οποιονδηποτε απο τους χρηστες παραπανω ειναι κατι καμμενα μηνυματακια στον symposium_lexotanil για τη ζωη ενος Ιρανου) να διαβαζω ολες αυτες τις μαλακιες, απο τη στιγμη που υπαρχουν καποια προβληματα και καποιες διαφορετικες επιθυμιες, παντα υπαρχει λυση, δεν ειναι αναγκη να εκτοξευονται κατηγοριες και χαρακτηρισμοι εκατερωθεν.
ΥΓ. Μαθετε επιτελους να ξεχωριζετε τη διαφορα μεταξυ σοβαροτητας και σοβαροφανειας, εμενα με εμαθε ο ισκρα πριν 7 χρονια. Ειναι πολυ βασικη παραμετρος για την προοδο οποιουδηποτε ανθρωπου.
Ουάου, κάθησα και διάβασα όλα αυτά και σόρρυ αλλά πάνω κάτω βγαίνω στα ίδια πράγματα που λέει ο σύμπος ή ο μίτσμανν. Dunno, δε μου βγάζει νόημα. Εφ'όσον υπήρχε πρόταση να δωθεί, σε όποιο συντάκτη ενδιαφερότανε να το αναλάβει, το code τότε γιατί να μην το πάρει και αντ'αυτού να το πάει απο εδώ και απο εκεί με το "να δεν σου ανήκει" κτλ. ; Εκτός και αν θέλει ντε και καλά να κρατήσει το όνομα στο site και να αλλάξει το φόρουμ ονομασίες κτλ. Ναι μεν, πιο εύκολο αλλά κάπως εγωιστικό. Ανιγουέι καταλαβαίνω κάποια κονσέρνς που είπανε διάφοροι συντάκτες του mag απλά κι εγώ έβλεπα το mag με την έννοια που είπε ο αμνίζιακ, δεν περίμενα τέτοια πράγματα.
Επίσης δεν ξέρω αυτά περι ελιτισμού απο που προέκυψαν (εγώ πρώτη φορά εδώ το είδα) και ούτε θεωρούσα πχ. τον Άθεηστ ή τον Κάλκι ελιτιστές πάνω σε αυτό το θέμα αλλά τα ποστ τους (ίσως λόγω ύφους; ίσως λόγω διαχωρισμών; ) στο παρόν θρεντ μου δημιουργούν διαφορετική εντύπωση. Ας ξαναπώ μία ότι αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη mkay;
Ναι αλλά το "πάρθηκε" δε σημαίνει πολλά. Το χάκιν' σήμερα ξεκινάει από public relations και οι τρύπες είναι πιο εύκολο να βρεθούν σε "φίλους" ή φίλους και αδαείς, παρά σε κώδικα. Απάντησε πλζ Ούμπου.
Η ενίθαρμον δεν πόσταρε κάτι για σένα ντράγκον, είναι κοινή απορία (η από πάνω) και την έσβησε όταν είπα ότι ποστάρω το ίδιο κι εγώ. Είμαι σίγουρος πως όταν έχει χρόνο να γράψει κάτι στιβαρό θα το κάνει, απόσο ξέρω βάφει πανικόβλητη.
Έγινε, σόρι τότε, το έπιασα λάθοςQuote:
Originally Posted by Odonian
Με λίγο social engineering έγινε η δουλειά, γιατί σε απασχολεί τόσο πολύ;;
Προσωπικοί λόγοι.
Δεν εμπλέκεται κανένα φυσικό ή αφύσικο πρόσωπο που μου έδωσε pass. Έμα8α απο τρίτους-τέταρτους ότι υπάρχει thread στα κρυφά που αφορά εμένα, 8εώρησα ότι πρέπει να το δω και βρήκα πρόσβαση. Δεν είναι δύσκολο αν ξέρεις πέντε πράματα, δεν τί8εται 8έμα vulnerability στην phpbb ή στο server και δεν υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα ασφαλείας του forum αλλιώς πρώτος 8α είχα ενημερώσει τον deggial λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης lol. Δεν είναι και ζήτημα ουσίας, προσπεράστε το.
Έχω καλυφθεί. Σόρι για τον αποπροσανατολισμό (!) της συζήτησης, τα κίνητρά μου ήταν αγνά.
ικόνοκλαστ δεν σου πέρασε από το μυαλό να αναφέρεις δημόσια τον τρόπο με τον οποίο μπήκες στα φορουμς του μαγκ ώστε να διαβάσει ο καθένας ό,τι θέλει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα;
Αν 8έλετε να δημοσιοποίησετε περισσότερα πράγματα αυτό είναι δικό σας 8έμα και των admins.
Eγώ ή8ελα να επιστήσω την προσοχή στα threads που αφορούν το φόρουμ.
απ' ό,τι φαίνεται πολλούς εδώ μέσα τους αφορούν κι άλλα πράγματα.
Το άβαταρ του ικόνοκλαστ πάντως μοιάζει με τον Ioannis Kostopoulos σε μικρή ηλικία.
Να βγουν στη φόρα και ενδεχόμενα ΓΑΜΗΣΑΚΙΑ μεταξύ της συντακτικής ομάδας παρακαλώ, να ξέρουμε και εμείς ο απλός λαός πώς γαμιέται η ελίτ ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα το σύστημα και το πώς αυτό διαιωνίζεται. Δεν έχει να κάνει με κουσκους φυσικά, είναι καθαρά διδακτικό το θέμα.
Ισχυρό ποστ από τον χρήστη ikonoclutch. Αν και παρόμοιες σκέψεις υπάρχουν ήδη στο μυαλό μου και επηρεάζουν και τις δικές μου συντακτικές επιλογές, είναι ωραίο να τις βλέπεις έτσι χύμα και τσουβαλάτα εκφρασμένες. Αναφέρομαι γενικώς στην αναγκαιότητα ενός ακόμα zine οποιαδήποτε μορφής και όχι συγκεκριμένα στο ER mag. Αρκούδι λοιπόν.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Σε ό,τι αφορά στα δικά μας, θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαχωρισμό που φαίνεται να γίνεται ώστε να μπορώ να πω την γνώμη μου. Δηλαδή ποια είναι η συντακτική ομάδα του mag αυτή τη στιγμή που συμφωνεί με την αποκοπή του από το φόρουμ και ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στο φόρουμ. Επίσης θα ήθελα να διαβάσω και τις γνώμες των υπόλοιπων συντακτών. Σαν πρώτη εντύπωση πάντως μου φαίνεται ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω για το ER αυτός ο διαχωρισμός.
Α σε περίπτωση δημιουργίας τελικά νέου zine, τα δικά μου κείμενα όχι απλώς επιτρέπω νμα χρησιμοποιηθούν αλλά θα το θελα και πολύ. Το ίδιο και για όλα τα κείμενα που έχουν δημοσιευτεί ως σήμερα.
Diavazontas tis teleytaies 20 selides, sygxwrhste me alla pragmatika pistevw oti meta to post tou symposium to malliotravhgma kalo 8a htan na eixe stamathsei.
Kai poly travhkse.
Otan o odonian eipe oti to pragma pleon 8ymizei star eksefrase pollous xrhstes poy diavazoun to topic pistevw.
παντως καλο θα ηταν αυτοι που διαβασαν και το υποφορουμ των συντακτων να συνειδητοποιησουν οτι ο Dragonlord ειπε ξεκαθαρα πως τον εχει κουρασει η οργανωτικη ευθυνη του περιοδικου και πως δεν σκοπευει να συνεχισει να κραταει περιοδικο στο ER. το ειπε και εδω αλλα και στο φορουμ των συντακτων. κατα τα αλλα, παμε μωρη Ρουμανια;
Ρε παιδιά σταματείστε να εκθειάζετε τον ikonoklast. ΟΚ, καλά τα λέει, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ :!:
Εσυ να μην εισαι βλακας, οντως μοιαζει, μπορω να ποσταρω και φωτος απο παιδικη ηλικια, αλαλ μη γραφεις ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ γαμω την σιαειει.
Αυτό το ποστ του ικόνοκλαστ νομίζω ότι συνοψίζει τα λάθη που έγιναν και μετέτρεψαν ένα εξαιρετικό e-zine σε κάτι μη εξαιρετικό. Το ermagazine αρχικά είχε μια μοναδική ταυτότητα ικανή να σε κάνει να περιμένεις το κάθε επόμενο review, το κάθε επόμενο άρθρο. Είχε τη δυνατότητα να γίνει το αγαπημένο e-περιοδικό για αρκετούς. Πλέον έχει γίνει ένα λίγο πιο εναλλακτικό μέταλ χάμερ. Σόρυ editors, αλλά έτσι φαίνεται.
Εντωμεταξύ αυτή η συνεργασία με την Alterground(c) και τα προβλήματα της Alterground(c) με ποστς στο φόρουμ είναι μια κατάσταση τραγελαφική, ανεκδιήγητη και μίζερη. Όχι για κάποιον χρήστη του rocking.gr ή του in.gr που καταπίνει μασημένη τροφή, αλλά για κάποιον χρήστη του electricrequiem που ξέρει ότι ζητάει ένα ελεύθερο-ιδιαίτερο φόρουμ κι όχι ένα μεταλοφόρουμ με σκληρό μοντερέητινγκ και συζητήσεις "-καλοί οι Nevermore?-gamaneeeee \m/".
Atheist/Veinsaw αλλά πάνω απ'όλα Κωνσταντίνε, γνωρίζοντας τι έχεις γράψει και στα κρυφά φόρουμς και στα φανερά πλέον να πω ότι είσαι πιο σιχαμένος και ύπουλος ακόμα κι από μύξα κάτω από πόμολο πόρτας. Keep it up.
A, θα ήθελα να διαβάσω και γνώμες συντακτών του er magazine εδώ πέρα (κι όχι μόνο στα κρυφά). Harvestman, Marillion, Psychomaverick, Toufas, περιμένω.
αυτό με βάση το περιεχόμενο των κειμένων? τους δίσκους που σχολιάζουν ή του ότι παίρνουν προσκλήσεις για τα λάιβ.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
και επίσης ποτέ δεν είναι αργα να γίνει το μαγκ που λατρεψες και όχι μονο εσυ.
προφανως εννοει γενικα την προσεγγιση(βλ προμο, καλυψη συναυλιων κλπ).
ειναι ενα ακομα (καλο)μουσικο περιοδικο αλλα οχι κατι ξεχωριστο = κατι εντελως ανεξαρτητο(ουσιαστικα, αν καταλαβα καλα αυτο λεει).
Αν για αυτή την τροπή του θρέντ δεν με είχε ενημερώσει συμπαθέστατος χρήστης, δεν θα είχα πάρει πρέφα μέχρι αύριο. Απλά αναρωτιώμουν πώς έφτασε 25 παραπάνω σελίδες.
Σκατά, το όλο θέμα έχει να κάνει με προηγούμενα χρηστών προς χρήστη και όλο αυτό είναι απλά η αφορμή, όχι η αιτία. Μαλλιοτραβηχτείτε, εγώ παώ να αποσυρθώ στο RPG μέχρι να το σβήσετε και αυτό.
Quote:
Originally Posted by Milton
Συνειδητοποιηστε ομως με τη σειρα σας, οτι για τη διαφωνια σας μπορει να ειναι αποκλειστικα υπευθυνος ο Δραγονλορδ, η ο Κων/νος, η ο Γιαννης Ορεστις Αρχιδαμος, αλλα δεν εχει τοση σημασια μια που τα ποστ γινονται σε τοπικ του φορουμ και οχι σε τοπικ του "ειδικου" (το λεω σικ) φορουμ του μαγκαζιν.
Για μενα πιο πολυ σημασια εχει α) οτι ξαφνικα αρχισαν να εμπλεκονται εταιρειες στις συζητησεις σας πραγμα το οποιο συγχωρειστε με αν κανω λαθος αλλα ειναι το πρωτο βημα σε μια οχι τοσο "γραφουμε για την καυλα μας" και "εγω ρηβιου για μουσικη ηθελα" κατασταση και εκπλησσομαι που δεν το καταλαβαινετε κιολα. Εκτος αν καποιοι απ τη Συντακτικη Ομαδα, γουστερνουν τετοια φαση, οποτε αυτο που ελεγα απο χτες, ειναι βρε παιδια, λιγη ειλικρινεια και καποια στιγμη πρεπει καπως, ολοι εσεις, η ενας απο σας (οποιον βαλετε να σας εκπροσωπησει, ελπιζω οχι τους χτεσινους γιατι καλα τα καταφεραν!!!!!) να πει επιτελους τι ΣΧΕΔΙΑΖΟΤΑΝ να γινει σε σχεση με το φορουμ, μια που α) ειναι ενα ματσο απο λουμπεν βλακες και β) εταιρειες "ζητησαν" λιγη προσοχη με οσα γραφονται εκει οποτε κατι επρεπε και να γινει και γ) το φορουμ φθινει και το μαγκ γιγαντωνεται και δε γινεται να φερω εγω σαν ΕΡ καποια μπαντα και να λεμε για τα ΔΗΚΚΙ και τα ΣΕΛΕΤΕ.
Εν τελει δηλαδη οσο κι αν δε με νοιαζει να μαθω ποιος ειχε απ τις 2 πλευρες τις "αγαθες" προθεσεις (εκτιμηση? κανεις. οποτε το αγγελοι και διαολοι δεν εχει τοση σημασια εδω) αλλα πραγματικα με οσα διαβαζω και αν κρινεις οτι ακομα ποσταρω στο φορουμ με το ιματζ που αυτο εχει, οποτε ισως και να μ αρεσει το στυλακι που εχει, εν τελει μπορω να πω οτι παλι καλα που δεν πουληθηκε το ΕΡ στον Αθεηστ. Παλι καλα.