tha einai triplh isovathmia me real kai paizei me ta goal metaQuote:
Originally Posted by Scarbaf
Printable View
tha einai triplh isovathmia me real kai paizei me ta goal metaQuote:
ναι, σωστά. αλλά η Λάτσιο δεν κερδίζει εκεί μέσα, οπότε...
File ean einai na apoklistei o olympiakos kai na xarei h mish ellada ola ginontai. Milame oti tha pesoun ola ta voodoo ekeino to vradyQuote:
Ματς δεν είδα, αλλά μπράβο τους. Γουστάραμε τρελλά!!! Δλδ δεν έχει ξαναγίνει, από τις 0 νίκες εκτός στις 2 μέσα στην ίδια χρονιά!!!!
Επειδή κάποιος ρώτησε, στο κόντρα έχει αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις πρόκρισης κ μη (κ ναι υπάρχει κ περίπτωση μαθηματικά να βγούμε τέταρτοι). Πάντως το θεωρώ πολύ απίθανο έτσι όπως παίζουμε φέτος σε γεμάτο Καραϊσκάκη να χάσουμε από τη Βέρντερ (κ σαφώς δεν πρέπει να την υποτιμίσουμε επείδη τη νικήσαμε εκτός)
Πάντως πολύ κλάμα έχει πέσει από ότι διαβάζω παντού. Συγχαρητήρια. Τρέχτε πάντως να προλάβετε το διπλό στο Καραισκάκη πριν πέσουν κι εκεί οι αποδόσεις ε!
Σωστότατο.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Έτσι.Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
Απιστευτο το οτι στον ομιλο του Ολυμπιακου οι μονες δυο εκτος εδρας νικες που εχουν γινει ειναι αυτες οι δυο που εκανε ο Ολυμπιακος ε. Κοτζαμαν Ρεαλ, Βερντερ δεν μπορεσαν να κανουν εκτος εδρας νικη... και η μια δε θα κανει γιατι παιζει στην εδρα της, η αλλη ας ελπισουμε οτι δε θα ειναι τοσο ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ οπως χθες.
βέβαια τώρα ξεκινάει άλλη παράδοση. ο gayρος έχει 3 χρόνια (και 8 ματς) να πάρει νίκη ΕΝΤΟΣ έδρας :D :P
koita fatsa axaxaxaxaxxQuote:
den xreiazetai na kairdisei.... :DQuote:
Originally Posted by Raven Lord
kanena allo sxolio den exeis na kaneis e?Quote:
Originally Posted by rbnikos
koita fatses?
Dialekste omws.Quote:
Originally Posted by stam and the witches
οεεεεεεε....σήμερα γύρισα,κ τα δυο διπλά απο κοντά τα είδα κ είμαι ευτυχεσμένος σας λέω...
ο τακούλης πάντως πέταξε το σακάκι στον κόσμο χεχεχεχε
[quote=solution_AK-47]Dialekste omws.[/quote:1sh69k8r]Quote:
Originally Posted by "stam and the witches":1sh69k8r
Διαλέγουμε και τα 2. Το ένα είναι η πατρίδα και το άλλο η ομάδα που γουστάρουμε από τότε που γεννηθήκαμε (ο phantom δηλαδή, εγώ έχω χεσμένο το βάζελο και τη μπάλα εδώ και χρόνια).
[quote=solution_AK-47]Dialekste omws.[/quote:3m18ncuw]Quote:
Originally Posted by "stam and the witches":3m18ncuw
Entaksei, thn epomenh fora pou tha thelw na yposthriksw omada pou paizei sto erasitexniko tha frontisw na mantepsw oti tha ftasei souper ligk mimina mou.
A sorry tote, eixa k gw to idgio problhma filos, eipa na uposthrizw mia omada ths b' e8nikhs pou na 'nai k konta sth geitonia mou k hmane PAOK k arhs k twra anebhkan ta skoulhkia k paizei problhma :!:
ΑΥΡΙΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙ. ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ.
Κουβά πάλι, ε, άμα χάνεις και τα στάνταρ που να πας.
Δυστυχώς δεν πήρα τπτ, πες στην μάνα σου να περιμένει λίγο ακόμα την παρακαλώ.Quote:
Originally Posted by inhalexhale
Άλλοι ήταν οι χεσμένοι φιλαράκι. Πριν τον αγώνα.Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Έτσι είναι οι ζωή όμως. Άλλοι έχουν μια άποψη για το τι είναι το πιθανότερο που βασίζουν σε επιχειρήματα και έχουν και το θάρρος να την πουν πριν το γεγονός και άλλοι κάθονται χεσμένοι σε μια γωνιά του καναπέ τους και περιμένουν μπας και σκάσει μύτη το απίθανο για να βγουν και να την πουν στους πρώτους.
Περαστικά σου, εγώ μια χαρά κοιμήθηκα πάντως εκείνο το βράδυ και το αποτέλεσμα από το ιντερνετ το έμαθα.
Με τους υπόλοιπους γραφικούς που μετά το αποτέλεσμα του αγώνα είχαν το μυαλό τους να την πούνε σ εμένα δεν θα ασχοληθώ. Μπράβο στον οσφπ για το μεγάλο του κατόρθωμα, το όνειρο της συμμετοχής στο ουέφα μοιάζει να είναι κοντά.
(Σιγά μη ρίξει η Λάτσιο μέσα στη Μαδρίτη όσα μάζεψε ο οσφπ, αν και από τα αδέλφια της Ρεάλ όλα τα περιμένω).
3-4 meres pou hsoun krymmenos ta etoimazes ta parapanw?
Νομίζεις ότι δεν έχω άλλη δουλειά από το να ασχολούμαι με τους καθυστερημένους?
ta 6728 posts sou to martyroun auto!
Quote:
Originally Posted by pitchfork
:puke:
Kai na prospathises na krifokoimitheis gia na min poneseis se xipnisane ta mpam mpoum opote katalaves oti kati den paei kala.
Mi mou les psemata emena pes oti emeines aypnos.
Quote:
Originally Posted by pitchfork
[abruzzi] ok [/abruzzi]
επειδη ειμαι στην τσιτα για αυριο, οπως και γνωστος ιρ γιουζερ, μια κουβεντα για αυριο και τιποτα αλλο
θα χασουμε
:P
ετσι. κυρησσω σιγη ασυρματου μεχρι αυριο.
tha paw ghpedo mounakia!
Pia thyra? egw eimai 19
Poli xlwmo ayrio ta 2 apotelesmata einai pagida
stin 20.apo auta pou epestrepsan oi germanoi!
Οι Γερμανοί ξανάρχονται !!!
βλέπω δε θέλει να χαλάσει κανένας το γούρι. :P
Ιντίντ. Θα τους συντρίψουμε. Απόψε θα δούμε μπαλάρα.
Ωραίο το γκολ.
Παίζει στρίμινγκ;
Αρχίδια το σόπκαστ.
Το είδα από εδώ, σε μικρή εικόνα:
http://4.livefooty.doctor-serv.com/tue1 ... emen2.html
Και αρρωσταίνουμε μαζί με Φινλανδούς που ούρλιαζαν σαν πόρνες στο γκολ και τέτοια.
Φούλαρε και δεν μπαίνει.:|
Αλλά όποιος δεν ακούει από σπορFM, νταξ χάνει θεϊκές περιγραφές.
ΓΚοοοοο253ξηδξηγσδφθυτσδιοθ;υηδσαωφλσηοοοοοοοοοοααααααααααααααααααααααααςρτυκξγσηωσξφηβσφδξγδφγφααααααααααααλ και τέτοιες γραφικότητες. :D :D
Βρήκα ένα άκυρο γιαπωνέζικο και φουλσκρινς και τέτοια ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΑΑΑΣΦΔΝΙΟΘΣΔΦΗ ΒΣΙΟΘΦΔΗΓΘ
Πω ρε γαύροι κουφάλες.