πέρνα έξω ρε μπούλη
Printable View
πέρνα έξω ρε μπούλη
Πήρα 5 στην εξέταση της C στην επαναληπτική και νοιώθω ακριβώς το ίδιο, δηλαδή wtf, περίμενα ότι έχω γράψει ένα 8 στο νερό. Φυσικά και θα το κρατήσω.
Η διαφορά με το αποπάνω ποστ ειναι ότι, άλλο να νομίζεις ότι έγραψες καλά γύρω στο 8, και τελικά πήρες 5, και άλλο, ενώ το 9-10 ειναι βαθμοι που γράφονται για την πλάκα (γνώση που προκύπτει από παλιότερες βαθμολογήσεις), να γράψεις 7,5 από μαλακίες.
Έτσι κι αλλιώς άνεργοι θα καταλήξετε, μην το κουράζετε.
Το 7.5 δε γινεται 8 στην αναλυτιηκ βαθμολογια?
Αν γινεται 8, δεν ειναι μαλακια να το ξαναδωσεις για ενα βαθμο παραπανω ή στην καλυτερη για 2 βαθμους παραπανω (τραγικο το να θεωρεις το 10 σιγουρο)?
Στον τελικο βαθμο, δε θα μετρησει ξερω γω για το 1/40 ξερω γω ποσα μαθηματα εχετε?
Απλα κρατα το (σε πινκαρα εγω)
Μπα δεν νομίζω, εφτάμισο θα μεινει.
Το άλλο με το 1/40 τι είναι;
οσοι γαμημενοι εχετε παρει πτυχιο, παρτε πουλο απο το θρεντ. πλιζ.
τσιμπουκλανο 7,5 πηρες δεν πηρες 5.
καταλαβαινεις οτι δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να κοψεις μαθημα για να κερδισεις 0,01 βαθμο παραπανω στο πτυχιο.
υγ. στο μαυροκοκκινο πολυτεχνειο κρητης επαναστατικα υποκειμενα απαιτησαν σημερα το πρωι απο τη συγκλητο εμβολιμη εξεταστικη και την κερδισαν.2 μηνες καταληψη και το νοεμβρη κανονικα εξεταστικη σεπτεμβριου,εξαμηνο,εξεταστικη ιανουαριου και τωρα και προσθετη.OLR
κατεβαινω χθες σε σοβαρο μαθημα με ελαχιστο διαβασμα και σημειωσεις απο παλια θεματα,ασκησεις κ.λ.π.Συνηθως δεν ανακυκλωνεται τιποτα,αλλα χθες πεφτω στη περιπτωση.2ο θεμα ασκησεων με το που το βλεπω, ολοιδιο με προπερσινο.Ψαχνω στη τσαντα τις σημειωσεις(γραφουμε με ανοιχτα τα παντα) ομως η κολλα που το ειχα λυμενο ηταν ξεχασμενη σπιτι ενω ειχα παρει μαζι ΟΤΙ αλλη μαλακια θες.Ποσο πιο φακ μαι λαιφ δλδ,και ποσο καλος λογος για να γαμηθει η ψυχολογια σου και να μη περασεις τιποτα μετα.
μη ψάχνεις δικαιολογίες για να αποτύχεις συνέχισε δυνατά.
http://assets.diylol.com/hfs/b65/e8d...ret-8cb2c2.jpg
Τελευταια γαμημενη εξεταση την δευτερα. ΑΙντε και στα δικα σας!
Ειναι που οταν εχεις εξεταστικη ακομα κ το καθαρισμα του σπιτιου φανταζει πιο δελεαστικο απο το διαβασμα. τουλαχιστον βαριεμαι σε ενα καθαρο σπιτι
GIA SU XRISANTHI TI KANIS
εχω βαρεθει να ειμαι θαμωνας σ'αυτο το θρεντ.
επισης μιας και τα λεμε εδω, τα λεω μονος μου δηλαδη αλλα δεν πειραζει φαση εχει σκοτωνει την μοναξια αυξανει την παρανοια αλλα δεν πειραζει μια ζωη την εχουμε κι αν δεν την γλεντησουμε πως να την γλεντησουμε θα μου πεις αλλα τι να μου πεις κι εσυ κακομοιρη και που λετε η φυσικη δεν ειναι το βαρετοτερο πραγμα του συμπαντος;
είπε ο μαθηματικός;
Μιας κ υπαρχει μαθηματικος στο θεμα , θελω να δηλωσω οτι τα επικαμπυλια ολοκληρωματα ειναι το πιο ανωμαλο πραγμα στον κοσμο .
στη φυσικη τιποτα δεν εχει πλακα. αλλα καταλαβα οτι δεν μπορω να περασω τη φυσικη γιατι δεν τα παω καλα με τα γαμημενα τα μαθηματικα. ισως θα πρεπε να ειχα γινει φιλολογος
malakes diabazw logistikh kai me ekneurizete
σιγα που ειναι πιο βαρετη η λογιστικη απ'την φυσικη
Μετά από 6 χρόνια πλύσης εγκεφάλου, μπορώ περήφανα να πω ότι τα καθαρά μαθηματικά και φυσική είναι εξίσου βαρετές μαλακίες.
ενισταμαι. τα καθαρα μαθηματικα ειναι το μονο ενδιαφερον πραγμα που εχω βρει στο πανεπιστημιο.
πφφφ και τα δυο εχουν τον απαλεφτο. ζητειται φοιτητρια του φυσικου να ρθει να γραψει στη θεση μου στις 9 φλεβαρη
καλη;
τουλαχιστον να ξερει τα βασικα. ενα 5 θελω να τελειωνω
κανεις δεν με καταλαβαινει :(
Η εργασια μου αυτη την περιοδο ειναι καθαρισμοι παιδικων σταθμων. πχ μολις γυρισα σπιτι μετα απο 10 ωρες δουλειας περιπου. και φαινεται πιο δελεαστικο απο το να καθισω να ετοιμασω μια κωλοπαρουσιαση για αυριο το μεσημερι που εχω τη τελευταια, αν δεν αποτυχω, εξεταση.
σοβαρολογεις τωρα;
thnx. Σοβαρα μιλαω. 12 ωρες σερι διαβασματακι για να τελειωνουμε με αυτο. (Μετα μονο PhD. Σειρα μου να εξεταζω!λεεεεμε τωρα.)
αφιερωμένο στα αδέρφια που προσπαθούν να τελειώσουν μια κωλοσχολή
καλη μας επιτυχια!
http://i1112.photobucket.com/albums/..._4280290_n.jpg
ειναι καπως παρηγορο παντως να ακους σε ραδιοσταθμο να λενε οτι στηριζουνε τον αγωνα σου να σταματησεις να ειναι φοιτητης
δινω στις 12 θεωρια συνολων - αλγεβρα - γενικα το εχω το μαθημα και ξυπνησα μολις με πυρετο 38,5 και εμετους - γιεαααα