Πρεπει να τοχω ξαναπει,εκεινη η ιστορια με τα σκοτεινα σχεδια του Κρατους για διαλυση του οσφπ διατυπωμενη με καθε σοβαροτητα απο τον Σωκρατη Κοκκαλη ειναι απτα ωραιοτερα chapters
Printable View
Πρεπει να τοχω ξαναπει,εκεινη η ιστορια με τα σκοτεινα σχεδια του Κρατους για διαλυση του οσφπ διατυπωμενη με καθε σοβαροτητα απο τον Σωκρατη Κοκκαλη ειναι απτα ωραιοτερα chapters
Δεν βλέπω τπτ στο τόπικ οπότε βάλε σε παρακαλώ αναλυτικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ (με στοιχεία κλπ) για να τα βλέπουν και οι νεώτεροι και να γελάνε.
Ον τόπικ, πολύ μεγάλη πλάκα έχει και αυτό ειδικά όταν σκάει στα καπάκια από τους υποστηρικτές της... νομιμότητας.
Ο στολτιδης πηγε το πρωι στο αεροδρομιο (συγκεντρωση εθνικης για αναχωρηση προς κυπρο) αλλά έγινε λαγός μετα απο λιγη ωρα!
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=56174
Ακολουθησε ανακοινωση της επο που δεν εξηγεί τιποτα και σε κανεναν (προφανώς - μήπως πρέπει να δώσει και λογαριασμό ο γκαγκάτσης για το τσιφλίκι του?)
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Περα απο τεραστια ξεφτιλα για την εθνικη (που έτσι κι αλλιώς εγώ την έχω για το μπούτσο μου) ειναι ξεκαθαρο οτι προκειται για τεράστια αστειότητα - σκάνδαλο που αφορα τους εμπλεκομενους στην λιγκα, οι κανονισμοι είναι σαφείς και προβλεπουν τιμωρια 3 (και βαλε) αγωνιστικων στο πρωταθλημα σε περιπτωση αρνησης της κλησης.Quote:
Ο ποδοσφαιριστής Ιεροκλής Στολτίδης της ΠΑΕ οσφπ αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η οποία αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/2/2008 για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά, αντιμετωπίζοντας την Τρίτη 5/2/2008 την αντίστοιχη της Τσεχίας και την Τετάρτη 6/2/2008 την αντίστοιχη της Φινλανδίας.
Η κατάντια του κοκαλιστάν συνεχιζεται από χθες με ανακοινωση του λαγού στο σάιτ των ελληνοαμερικάνων οπου ομολογει και ο ιδιος οτι δεν ειναι τραυματιας, απλα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να παει!
Αναλυτικά η δήλωση του λαγού:
Κουβεντα απο κανεναν για τιμωρια φυσικά, σήμερα όλοι οι υπάλληλοι δημοσιογραφούληδες στα ραδιόφωνα λένε οτι αποκλειστηκε απο την ιδια την ομοσπονδια οποτε δεν υπαρχει θεμα!Quote:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Όττο Ρεχάγκελ, για την τιμή που μου έκαναν με την κλήση μου στην Εθνική ομάδα, της οποίας ήμουν, είμαι και θα παραμείνω θερμός υποστηρικτής. Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους στην ομάδα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.
Όπως εξήγησα και στον κ. Ρεχάγκελ, θεωρώ ότι δεν θα ήμουν ειλικρινής, αν δεχόμουν την πρόσκληση, τόσο απέναντι στους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας, όσο και στο φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να με δει με την φανέλα της. Στις ήδη πολλές υποχρεώσεις που έχω με την ομάδα μου τον οσφπ σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, θα προστίθεντο και αυτές με την Εθνική. Πιστεύω ότι δεν βρίσκομαι πλέον στην ηλικία ώστε να ανταποκριθώ με την ίδια επιτυχία και να προσφέρω αυτά που εγώ επιθυμώ.
Το να φοράς τη φανέλα με τον Εθνόσημο, επαναλαμβάνω ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αντιλαμβάνεται και τον βαθμό στον οποίο μπορεί και οφείλει να είναι συνεπής, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.
Επιθυμώ τέλος, να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους, τους οποίους για μια ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου, ότι εάν αυτή η πρόσκληση είχε έρθει νωρίτερα, όταν ήμουν σε θέση να προσφέρω αυτά που εγώ ήθελα, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα έθετα τον εαυτό μου στην διάθεση της Εθνικής μας.»
Αχαχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχα
χαχαχχαχαχαχαχαχαχα
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑ - ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ.
Δε θελετε να γινει η ενσταση.
Θελετε να τιμωρηθει ο Στολτιδης.
Η κοκκινη του γκουμα χτες στο 3' - δε γαμιεται! εδω οι γκεη κανουν ενσταση!-
Φτιαξτε καμμια δωδεκαδα αιτηματα ακομα και πειτε του τζιγγερ να τα ανακοινωσει σημερα.
Επί του θέματος έχεις να πεις τίποτα ή θα ακολουθήσεις την προσφιλή τακτική του άλλαντάλλα της παρασκευής το γάλα?
Ναι. Πολυ καλα εκανε ο Στολτιδης και εξηγησε του φιλου μας του γερμανου γιατι δεν θελει να παει. Αμα θελετε να κανετε ενσταση να τιμωρηθει!!!!
Ας περιμένουμε πρώτα λίγο όμως μπας και κάνει ο Λεβαδειακός ή ο Εργοτέλης.
:D
Quote:
Originally Posted by Moonspellheim σε άλλο τόπικ (αν και εδώ είναι το σωστό)
aaxaxaxaxaxaxa
Quote:
Originally Posted by i thia tou Vasili
μην κοροϊδεύετε το προσωπικό δράμα της θείας.
δεν πά να γαμηθεί κ η θειά...έβλεπα χτες πάλι το βίντ του αγώνα με τη βέρντερ όξω και ο φίλος μας ο μπάζιλ έκοβε κ έραβε(ή κάτι τέτοιο)...νταξ σε 'ρκετά ματς στο ελλάντα είναι λίγο κοιμήσης είναι η αλήθεια :x
http://www.sportdog.gr/new/dog_page.asp ... e_id=56968Quote:
Του αρέσουν οι τεχνικές ποινές...
Και ένα ωραίο για να κλείσουμε... Όπως διάβασα σε ρεπορτάζ μεγάλης αθλητικής εφημερίδας, ο Κώστας Μουζάκης έχει μία ιδιαίτερη έφεση στις τεχνικές ποινές! Την επομένη του αγώνα Ολυμπιακός – Άρης για την Α1, όπου δόθηκαν συνολικά 6 τεχνικές ποινές εναντίον του Άρη, ο κ. Μουζάκης «σφύριξε» την αναμέτρηση Α.Ε. Ψυχικού και Α.Ο. Μαρκόπουλου για την ΕΣΚ Αθηνών στην έδρα του πρώτου.
Τι έγινε λοιπόν στο ματσάκι; Τίποτα ασυνήθιστο, καθώς ο κ. Μουζάκης έδωσε τρεις τεχνικές ποινές κατά της ομάδας του Μαρκόπουλου και απέβαλε τον προπονητή της, Δημήτρη Αποστολόπουλο. Αλλά το ωραίο δεν είναι αυτό, έχει και συνέχεια το πράγμα. Γνωρίζετε ποιος είναι χορηγός και χρηματοδότης της ομάδας του Ψυχικού; Ο κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, το αφεντικό, δηλαδή, της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Τα έμαθαν στον Άρη, αλλά σχόλιο δεν έκαναν...
Εγω ακουσα πως εγινε μανουρα με τον πιτσιλκα στον ορισμο διαιτητων για το ντερμπυ γιατι φαινεται να εχει δεχτει προταση για καποιο ποστο στον οσφπ του χρονου και γιαυτο αποκλειστηκε.Ο ιδιος ουτε επιβεβαιωσε ουτε διεψευσε αυτην την ειδηση
Το δε γεγονος με τον διαιτητη μουζακη και τον αγγελοπουλο ειναι σαν να προσπαθεις να δειξεις πως ο παο δεν κοβει και ραβει τοσα χρονια στο μπασκετ
με την εκταση που πηρε το θεμα θα αναγκαστει να παιξει 50-50,αν παιξει
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
ενω πριν τι θα γινοταν ας πουμε?
αν ισχυει αυτο που ακουγεται για ποστο του χρονου...ε