Αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα :pink:
Printable View
Αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα :pink:
Και η λύτρωσις ήρθε από τον Τζιμ:
Ποιος θα το πίστευε, σου λύνουν τα προβλήματα μέσω τσατ, τσιαρζ του αζζα.Quote:
[Jim] Just provide the requested details. In the expiry date box put in a date which is going to be 5 years from your travel date.
Ace είχε ελπίδες η πρότασή σου, αμνήζιακ έχεις πει και καλύτερα, σκέψου το κοινό σου.
20/3 - 30/3 για ναρκωτικά και ρ'ν'ρ.
και 23/3 Thee Silver Mount Zion στο Electric Ballroom.
.
.
.
ναι ρε καύλες.
wp den to ksera gia smz
to psinw
btw για πες, άμα θέλουμε να πάμε σε κάνα Έμιρεϊτς τι διαδικασία ακολουθούμε για εισιτήρια;
auto einai kalo erwtima...xwris na eimai sigouros:
emirates prepei na eisai melos gia na mporeis aneta na vreis tickets...mpika sto site tis arsenal dld...kai gia general sale den evriska tickets..ypotithetai (nomizw) oti prepei na skaseis kai kala kana 20liro san syndromi gia na gineis red/golden/silver member i kati tetoia kai na pareis ta tickets pou thes...oti perissepsei to vgazoun se general sale...alla sou lew den to polyepsaksa opote koita to kai esy
pantws se alles omades(px totenham,west ham klp ) apla kaneis ena register sto site kai kleineis ta tickets kai tis theseis akrivws pou thes kai pas kai ta pairneis apo to gipedo ti mera tou agwna..
γειά σας! πείτε λίγο αν μπορώ να πάω στο αεροδρόμιο με κάποιο μέσο μεταφοράς στις 4 το πρωί, ποιό είναι αυτό και πόσο κοστίζει, θενκς!
edit: λολ, για να γίνω πιο σαφής: θέλω να πάω στο Λονδίνο Στάντστεντ (STN), φίλος μου είπε ότι δεν το ξέρει καν αλλά ταξιδεύω με Ryanair αν αυτό βοηθάει κάπως!
Η πτήση μου είναι στις 6:15 οπότε θέλω να 'μαι στις 5 το πρωί εκεί, επίσης πείτε εμπειρίες με Ryanair.
Δές εδώ (έβαλα ενδεικτικά αυριανή ημερομηνία). Κοστίζει 10 λίρες (one way)
http://www.nationalexpress.com/bp/b2.cfm?id=216748476
edit από Victoria φεύγει
fuck them, μάλλον θα σκάσω περισσότερα φράγκα και θα κάνω την ζωή μου πιο εύκολη, θενκς πάντως!
γι αυτο φιλε, εισαι ΜΑΓΚΑΣ γιουζερ και πας στο Χηθροου.
και μπερδευεις τα τερμιναλς.
και χανεις την πτηση.
ΦΜΛ.
οι αγγλομαθεις γιουζερς γελαστε μαζι μου.
(υ.γ. το Λονδινο ειναι υπεροχο.)
Και καλα δε θα διαφωνησω, γιατι και μενα μαρεσε, αλλα που το πηρες πρεφα σε δυο μερες εσυ ρε τσακαλι?
πλακα κανεις.....αχχαχαχααχχααχαχαχχαχαχαχαχ
(οκ σορρυ σκαω)
Στο λεω για να σε κινητοποιησω, πηγα Λονδινο 19 χρονων εκπληξη στο ατομο που με φιλοξενησε, προσγειωθηκα μονος μου στο Luton 50 χιλιομετρα (ποσο ειναι τελος παντων) εξω απο Λονδινο και πηγα με πρασινο λεωφορειακι μεχρι τη Victoria, απο οπου πηρα το subway για Hendon σταθμο, ολα απλα ειναι, ειδικα αν τα τσεκαρεις στο ιντερνετ απο πριν ολα (τοτε εμεις οι παππουδες δεν ειχαμε και googlemaps). Κριμα ειναι να σκασεις πολλα χρηματα αν δεν χρειαζεται. Ειδικα εσυ που θα κανεις το αντιθετο, δηλαδη απο Victoria προς καπου αλλου, θα τα βρεις ολα ετοιμα, σιγα την διαδικασια.
ντάξει τα βρήκαμε με τα εισιτήρια, δεν σκάω γι'αυτό.
Πείτε τώρα σας παρακαλώ κάποιο φτηνό και όχι αρουράρικο χόστελ κοντά ή μέσα σε Kentish Town γιατί το couchsurfing τελικά δεν είναι τόσο καλό (μαζί μου τουλάχιστον) όσο νόμιζα.
Πραγματικά αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικές 10τόσες χυλόπιτες που 'χω φάει, εμένα όσες φορές μου λεν για φιλοξενία δίνω το κρεβάτι μου ρε πούστη και κοιμάμαι στον καναπέ.
Θα πάω αρχές Οκτωβρίου..χειμωνιάτικα ε...κοιταξα weather.com κ κατάλαβα πως θα έχει κρύο αλλα και αμστερναμ που είχα δει δεν είχε πέσει ιδιαίτερα μέσα!Για πείτε βρε παιδιά