Βάρκα αν δεν σ'άρεσε το βαν γκοχ (ναί ρε, γκοχ. έτσι το λεν οι ολλανδοί ) μιουζίουμ μην ξαναταξηδέψεις σε παρακαλώ. ΝΟΜΙΖΩ δεν μπορείς να εκτιμήσεις την ΤΕΧΝΗ και την ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ των ξένων λαών.
Printable View
Βάρκα αν δεν σ'άρεσε το βαν γκοχ (ναί ρε, γκοχ. έτσι το λεν οι ολλανδοί ) μιουζίουμ μην ξαναταξηδέψεις σε παρακαλώ. ΝΟΜΙΖΩ δεν μπορείς να εκτιμήσεις την ΤΕΧΝΗ και την ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ των ξένων λαών.
ΟΚ. Μπλάκι πήγαινε στο βανγκόγκ (έτσι τον λένε στα Φάρσαλα), περίμενε 2 ώρες στην ουρά, άλλη μια ώρα μέχρι να αφήσεις τα πράγματα σου και μετά άλλες 8 για να καταφέρεις να δεις όλους τους πίνακες, οι οποίοι είναι επιπέδου γιος_Καντίρου στην καλύτερη.
Μπορώ να μιλάω ώρες για το πόσο σιχαίνομαι τον βανγκόγκ.
Έχω να αντιπροτείνω άραγμα στο γρασίδι έξω από το μουσείο, βόλτα στη γύρω περιοχή η οποία είναι πανέμορφη και μπύρες σε μπιστρό_της_γειτονιάς.
Αν πας με ΜΟΥΝΑΚΙ, καλύτερα να πας στο μουσείο τσάντας παρά στο βανγκόγκ, τουλάχιστον στο πρώτο έχει τέλεια καφετέρια για να περιμένεις.
Α, όταν είχα πάει το βανγκόγκ δεν είχε μόνο βανγκόγκ αλλά και μια έκθεση με κάτι άλλους απαράδεκτους τύπους της εποχής του.
Εγώ δεν περίμενα καθόλου. τώρα από ζωγραφική δεν ξέρω, πήγα για να πω ότι πήγα.
Αν πας με ΜΟΥΝΑΚΙ στο άμστερνταμ FYL
Γενικά υπάρχουν περίπου 4.000 πράγματα που αξίζουν περισσότερο στο Άμστερνταμ. Σε ΞΟΡΚΙΖΩ, μην πας στο μουσείο του Μαλάκα.
Α, από σήμερα ακούω και στο όνομα Amnesiac.
Επίσης, μην είσαι καγκούρι και πας στο Άμστερνταμ για να λιώσεις στους μπάφους. Είναι τόσο όμορφα που πραγματικά αξίζει να είσαι νηφάλιος.
Το τελευταίο πάει σε εμένα Βάρκα;
Η αλήθεια είναι πως όχι, οι περισσότεροι γιαυτό πάνε, αλλά όποιος έχει τη μύγα είναι κάγκουρας όπως λέει και ο λαός.
Ρε, πολύ μπουρδέλο είν'αυτό το τόπικ, κανονικά θα'πρεπε να έχουμε ένα τόπικ για κάθε πόλη ξεχωριστά, άντε διάβασε 40 σελίδες (+όσες φτάσει) αν θες ίνφο για άμστερνταμ πχ).
Ο αμνήζιακ μου ζήτησε να έρθω "να πω στο μαλάκα να μην πάει βανγκογκ" και προς στιγμήν νόμιζα λόγω γκρίκλις ότι ήθελε να πείσω κάποιον να μην πάει μπανγκόγκ, το οποίο μπορώ να κάνω νομίζω, αλλά για το μουσείο είναι λίγο δύσκολο καθώς έχω πάει δύο φορές, και το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού! Απλά έχει συχνά τρελές ουρές οπότε ψάχ'το αν μπορείς να κλείσεις από ίντερνετ.
Παραιτούμαι.
Μπλάκι κάνε το λάθος, μπορείς.
Τουλάχιστον ψάξε στο γκούγκλ για Van Gogh για να ξέρεις τι μαλακίες θα πας να δεις.
http://www.pasadenacarealestatehomes...van%20gogh.jpg
για παράδειγμα.
Omoiotites aka sosies
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/2-3.png
αχαχαχ
καλύτερα να είχες λιώσει στους μπάφους στο άμστερνταμ εσύ!!
Από το να πήγαινα στο μουσείο του Ατάλαντου, όντως.
άστους ρε τους άμπαλους να λένε! πήγαινε Vangough άφοβα!
Έχω λιώσει.
Ομοιότητες ακα σωσίες λέει. :touched:
Οκ, πρώτον δεν είμαι μαλάκας :!:
Δεύτερον, δεν ψήνομαι να κάνω βόλτες σε μουσεία οπότε απορρίπτεται ο βανγκόγκ. 1-0 o Amnesiac.
Τρίτον, η αρχική σκέψη ήταν να πάμε για λιώσιμο αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις, θα σε ακούσω λοιπόν.
Α, δεν πάω με μουνάκι, ΨΩΛΑΡΙΑ ΦΟΥΛ.
ΥΓ: καλά θα ήταν να υπάρχει ένα τόπικ για κάθε πόλη σε ένα σαμπφόρουμ ξερωγω, διάβασα 40 σελίδες χτες. FML