Δε βρίσκω το λόγο για τον οποίο γκρινιάζεις. Τουλάχιστον τα έργα του Βλακε έχουν πραγματικό περιεχόμενο, σε αντίθεση με τον Royo κ Σια.
Printable View
Δε βρίσκω το λόγο για τον οποίο γκρινιάζεις. Τουλάχιστον τα έργα του Βλακε έχουν πραγματικό περιεχόμενο, σε αντίθεση με τον Royo κ Σια.
molis ekana sxetiko topic opou mporeis na probaleis ton BLake pou latreyw.Quote:
Originally Posted by Deggial
True. Τα έργα του Blake πατάνε κάτω όλο το υπόλοιπο τόπικ. Ρεσπέκτ.Quote:
Originally Posted by Deggial
ΟΚ, ρε Μέδουσα, αλλά πιστεύω πως οι fan της fantasy θεματολογίας θα ενδιαφέρονταν για Blake.
ΥΓ.:Την ανακρίβεια που την είδες; :? Μίλησα πολύ θολά και ασαφώς και στην απάντησή σου δε διαφωνείς και με πολλά πράγματα! Ας το ξεχάσουμε.
ΥΓ2. : Υπάρχει ακριβής ορισμός του fantasy art? Ας το ξεχάσουμε κι αυτό, κι ας συνεχίσουμε με το topic το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον όπως έχει.
Γιακ! :( Πολύ χάλια αυτό το τελευταίο! Τα ηλεκτρονικά μου τη σπάνε! Τι είναι, enehy?
To metefera sto topic Art.
to metefera sto topic Art.
ωραία η 2η
PARTE ENA THEIKO!!!!DE GKZERO AN EINAI FANTASY,EINAI SIGOURA ART OMOS!!!!
<----
einai ena apo ta prwta asmata, deixnei ton Dante kai ton V. sthn kolash kai thn timwria twn orgismenwn. Alla bebaia o Dante grafei oti aytoi kyliountai maniasmenoi stis laspes, o Bouguereau einai ligo edw epihkhs.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
symposium , ΟΚ, κόφτο πια!
Medusa, autes oi foto twra, giati anikoun sto fantasy ki oxi sto art topic? :?
skata, ta mperdepsa!!!!!!!!!!!Quote:
Originally Posted by enitharmon
Alh8eia!
Sorry...
Εχμ, να πω την αλήθεια, κι εγώ το σκέφτηκα όταν είδα την πρώτη, αλλά για κάποιο λόγο όταν είδα τη δεύτερη μου φάνηκε ότι κολλούσαν... :oops: