xax kegw deytera ton petyxa sto periptero panw sth plateia eksarxeiwn.phre xymo karoto kai htan xamogelastos.mphke sthn mple polykatoikia.
pixies eimastan sto idio meros thn idia wra 8arrw.
Printable View
xax kegw deytera ton petyxa sto periptero panw sth plateia eksarxeiwn.phre xymo karoto kai htan xamogelastos.mphke sthn mple polykatoikia.
pixies eimastan sto idio meros thn idia wra 8arrw.
ton kazouli mniazei
Quote:
Originally Posted by Daffy
τι εχεις παθει εσυ, μα τοσο πολυ δε σ'αρεσε? αρχιζω να πιστευω οτι εχετε με Πιτσαδορο κανα εκδοτικο οικο αλλα τελικα υπεγραψε Καστανιωτη και σκυλιασσατε, τα βραδυα που κοιμαστε σας βασανιζουν εφιαλτες, κανετε λογοπαιγνια στη γιαφκα σας τους στυλ Βλενος Αχρηστιδης μπεστ σελερ Πρωκτολογκ και καιτε συμβολικα στο ονομα του Βορορο τις τελευαταιες συνεντευξεις του, κρυβεται κατι μεγαλυτερο πισω απο αυτα!Quote:
Originally Posted by pixies451
"η μύτη του"
.
πως λεγονται τα smilies του Λενου Χρηστιδη?
emytikon!
ποτέ δεν τους χώνεψα τους μονόλογους κι αν αυτός κατάφερε να μου αρέσει πολύ πάει να πει ότι ο χρηστίδης το έχει ακόμα.απλά θέλω το επόμενο του να είναι μυθιστόρημα.
Άνετα το καλύτερό του.
(δεν έχω διαβάσει Λοστρέ και τα θεατρικά, αλλά είμαι απόλυτος και είμαι οκ i sleep all night and i work all day!)
ωραίο σιγκ.
thx. ταυτίστηκα άσχημα με το συγκεκριμένο σημείο =ρ
Στην τέταρτη ανάγνωση θα πειστώ και γω πως είναι το καλύτερό του.
Σα να λέμε είμαι κοντά στο συμπέρασμα, δεν υπάρχει αντιπαράδειγμα, αλλά δεν μιλώ πριν σιγουρέψω.
εγώ θέλω απλά να πω ότι η czech airlines δεν έχει ανακατευτήρι και πολύ με στενοχώρησε γιατί δίνουν ένα απλό και κανονικό κουτάλι, ντροπή τσκ τσκ τσκ.
ναι, μην αναγαγετε το ανακατευτηρι ομως σε συμβολο / ινσαιντ τζοουκ μιας γενιας/εποχης/καιγωδενξερωτι, επειδη εντυπωσιασε τοσο πολυ το χρηστιδη
ενα γαμημενο πλαστικο πραμα ειναι με το οποιο ασχοληθηκε καποιος 5 λεπτα παραπανω
αχαχαχα να μπαίνουν τα πράγματα στη 8έση τους.
Βαριεμαι να διαβασω 15 σελιδες, το Μονολογκ που το ζαχαρωσα στην εκθεση βιβλιου αλλα τελικα δεν το πηρα, αξιζει?