δεν βλεπω να χουμε κανα κερδος χαχαχα το νοικι να βγαινει και κανας μισθος για αρχη... το ποτο 5 ευρο btw και παγκοσμια πρωτοτυπια δεν εχουμε τζονι ρεντ :p
Printable View
δεν βλεπω να χουμε κανα κερδος χαχαχα το νοικι να βγαινει και κανας μισθος για αρχη... το ποτο 5 ευρο btw και παγκοσμια πρωτοτυπια δεν εχουμε τζονι ρεντ :p
σιγα ρε ρινοκερε...
μπορεις να κανεις οτι ο Κωτσος ο ********* που ελεγε ''φερε ενα ζευγαρι μπυρες''
εγω δεν θα πω τπτ , ρωτηστε τον ire :)
εγώ γιόρτασα το άνοιγμα του φρηκ σε Τσέχικη μπυραρία έτσι για συμπαράσταση...
Καλές διακοπές φρηκ :P και καλές δουλειές από Σεπτέμβρη
τσι πουτάνας γίνηκε. πολύς λαός με το γυναικείο πληθυσμό να δίνει δυναμικό παρόν. πιήκαμε τις μπύρες μας,ακούσαμε ωραίες μουσικές αλλά φύγαμε νωρίς και δεν το 'φχαριστηθήκαμε όσο έπρεπε. ίσως σήμερα ξαναπεράσω για πιο δυναμικές καταστάσεις αφού αύριο κυριακή. ελάτε κιάλλοι να'μαστε ΠΟΛΛΟΙ.
Ρε μλκ φρικ βλέπω τις φωτογραφίες από το opening στο fb και δεν υπάρχεις :lol:
γαμω ηταν , ευχαριστουμε Αλαια και Ιρρε που μας τιμησαν ( ο Σπυρος δις) , πως αλλαζουμε το ονομα του τοπικ ? πρεπει να απευθυνθω σε καποιον υψιλοβαθμο φορουμιστα τυπου Ντιτζαιαλ η μπορω να το κανω και μονος μου?
Αδερφέ είμαι των γύρω περιοχών αλλά δυστυχώς τώρα το πήρε το μάτι μου. Από Σεπτέμβρη λοιπόν! Καλές δουλειές κι από εμένα! :)
οκ κλειδωστε το αυτο να ουμε ;)