αν κερδίσουν παίζουν με Σλοβενία ή Φινλανδία, δε νομίζω να επιλέξουν εμάς, άσχετα που μας έχουν για πλάκα.
τελικά μάλλον μας διάλεξαν οι Γάλλοι.
γιατί το λες αυτό;ο Parker τρόμαζε τους Ισπανούς από τον πάγκο
http://www.sport-fm.gr/article/500459
α ρε Dirk. :-(
Να γράψω την ιστορία μου κι εγώ...
Έχω βαρεθεί όλη αυτή την κουβέντα (γενικά εννοώ) για επιλογή αντιπάλων,διασταύρωση στους 8..στους 4 (διότι αυτή είχαν κατά βάθος οι Γάλλοι) και να γράψω πως οι Σλοβένοι έπαιξαν σε αυτό το επίπεδο.Οι άνθρωποι ξέρουν μέχρι πού μπορούσαν κι απλά κέρδισαν το ένα και μοναδικό ματσάκι,ώστε να παίξουν μετά τον δικό τους "τελικό" ώστε να περάσουν στην 6άδα.Κι από του χρόνου βλέποντας και κάνοντας.Αυτά για κάποιους μπασκετογράφους κι ιστολόγους,που υποτίμησαν τη νίκη της Ελλάδας με την Σλοβενία (μα είναι φώς φανάρι ρε παπάρα φασίστα Σ.Γεωργίου της ΕΡΑΣπορ και του gazzetta).
Eν πάσει περιπτώσει,αυτό μπορούνε τα παληκάρια κι ό,τι καλύτερο κάνουν.Στα παπάρια μου ότι και να γίνει,αλλά είναι ένα θέμα για το μπάσκετ να μην έχει του χρόνου να παίξει η εθνική σε κάποια διοργάνωση...
υ.γ. η Αργεντινή πρωταθλήτρια Αμερικής (πλην ΝΒΑ) με 80-75 την Βραζιλία.
Ενδέχεται το προΟλυμπιακό του χρόνου να γίνει στο Πουέρτο Ρίκο,μαγεία...
επική πούτσα σε Λιθουανούς, επική γκάφα τους στο τέλος.
η νεα ευρωπαικη δυναμη στο μπασκετ λοιπον :p
άσε ρε Μπόγρη
ρε δεν υποτιμω καθολου αυτο που εχουν κανει, κ παιζει να τους υποστηριζω στο επομενο παιχνιδι τους (..) αλλα στο θεμα Μακάλεμπ τι σκατα μουτζωνετε δεν σας καταλαβαινω ! ουτε ειπα πως το κανε ΜΟΝΟΣ του (σχεδον) αλλα ειδατε κ ποτε εβαλε καλαθια κ γενικοτερα που θα ηταν η ομαδα χωρις αυτον. Αν ειναι ετσι να φερει η φιναλδια 2-3 μαυρους να βγει του χρονου πρωταθλητρια ?
μεσα στο καροτσακι ειναι ο μαυρος !
Δεν απανταει κανεις σοβαρα παντως !
Πολυ κριμα παντως για την -παραδοσιακα αγαπημενη μου- Lietuva