οχι τώρα, έχω διαδικασία μπάνιο μπέμπη, ντύσιμο, στέγνωμα μαλλιά, μπιμπερό γάλα, νάνι που είναι πολύ πιο σημαντικό.
μην με βάζεις να γράφω σεντόνια τώρα.
Printable View
οχι τώρα, έχω διαδικασία μπάνιο μπέμπη, ντύσιμο, στέγνωμα μαλλιά, μπιμπερό γάλα, νάνι που είναι πολύ πιο σημαντικό.
μην με βάζεις να γράφω σεντόνια τώρα.
πλακα εχετε
Κρουξ εγώ πιστεύω ότι ο Rudess είναι εξαιρετικός μουσικός, κάποια πράγματα όπως το ότι η wikipedia του είναι τόσο μεγάλη δεν είναι τυχαία. Περι λυρισμού, θυμάμαι ότι είχα ακούσει κάποτε κάποια κομμάτια από το δίσκο που μας είχε πει ο ζαχαρόπουλος ότι είχε αυτοσχεδιάσει για να ακούει ο φίλος του που έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, και είχα εντυπωσιαστεί αρκετά, με την πιο ωραία σημασία της λέξης. Μήπως ήταν το resonance? Αν ναι, άκου αυτό, ή μάλλον άκου το έτσι κι αλλιώς
οπότε οι δυνατότητες υπάρχουν με το παραπάνω, και μεταξύ μας, εάν ακούσω τους σόλο δίσκους του, είμαι σίγουρος ότι θα βρω σε πολλά σημεία καλύτερη μουσική από τα τελευταία θήατερ. Με την επιφύλαξη ότι τα έχω ακούσει πολύ τμηματικά βέβαια. Βέβαια.. space dye vest δεν είναι, ο Moore πιστεύω και εγώ ότι είναι χειρότερος παίκτης αλλά μεγαλύτερος καλλιτέχνης ίσως. Και η αλήθεια είναι ότι τα "κοίτα, μπορώ να παίξω και τσάρλεστον" σημεία του rudess δεν μου κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Αλλά αν ακούσεις τόσο χαζά ριφς/ρεφραίν τύπου constant motion και dark eternal night (ντάξ, σε σημεία) η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται να πάει το μυαλό σου στον rudess για υπεύθυνο.
το Resonance είναι 1999. είναι χρονιά SFAM. είναι ένα χρόνο μετά το LTE1. είναι γενικά η στιγμή των μεγάλων δίσκων του Rudess (παρόλο που το προσωπικό του αριστούργημα είναι το Rythm of time, να το ακούσεις). προσωπικά πιστεύω οτι αυτός ήταν και ο λόγος που τους "έπεισε" για το τι μπορεί να κάνει. απλά θεωρώ οτι αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στην πορεία και φαίνεται αυτό. τεράστιος είναι δεν το αμφισβητεί κανείς αλλά για μένα τα τελευταία 10 χρόνια είναι ρομποτάκης και δεν γουστάρω μια.
σχετικά με αυτό που έλεγε ο Vic περί ορισμού λυρικού prog δεν αξίζει τώρα να αρχίσω την ανάλυση, ξέρεις τι εννοώ με τον όρο. μην το γενικεύσουμε να το κρατήσουμε στους Theater.
τι ήταν λοιπόν ο Moore? και δεν θα αναφέρω τα προφανή lie, space-dye vest, 6:00, pull me under, surrounded, wait for sleep όχι.
την θυμάστε την κομματάρα? το θυμάστε αυτό
A history of changes
now I'm loving
now I'm losing
keeps me constantly in fear of hearing
"I can't see where this is going"
σχέσεις, σαγαπωμουλείπεις, γυρναπισωθαπεθάνω στο μέταλ μας εν έτει 1989 τη στιγμή που όλοι αντιμετωπίζουν το έτερο φύλο ως ικανοποίηση, ως προβολή του εγώ, ως κατάκτηση, ως μαγκιά (περίπου όπως αντιμετωπίζουν οι μέηνστρημ ράπερς τις bitches τους σήμερα). και στέκομαι μόνο στο στιχουργικό γιατί ένας Φίξξξερ εδώ μέσα είχε πετάξει κάποτε την κοτσανάρα οτι το WD&DU έχει τραγικούς στίχους. τραγικός είστε κύριε !
πάμε και το άλλο?
δεν σχολιάζω ειλικρινά. όποιος μπορεί να καταλάβει αυτά που γράφει εδώ μέσα ο Moore κουνάει απλά το κεφάλι καταφατικά. ο οπαδός φίξξξερ επειδή δεν μεγάλωσε με us metal και δεν μπορεί να συγχρονιστεί στην συχνότητα της φωνής του Dominici, πετάει ένα "πωω μαλακία είναι..." και βάζει Train of thought. γιατί το να μου λες οτι αυτοί εδώ οι στίχοι είναι αστείοι, ε είναι τουλάχιστον αστείο.
πωπω τι υπέροχο που είναι ντεμπούτο, το άκουσα χρόονια μετά από τα άλλα λόγω εξωφύλλου και ποτέ τόσο καλά. Αλλά έτσι πρέπει, να φεύγουν οι άλλοι να πάνε να ακούσουνε black witchery και να μένουμε εμείς ο φλώροι να το καταχωνιάζουμε σε κάνα συρτάρι να μην αρχίσει η μάνα τα "άαααντρα, πάει πούστεψε ο κανακάρης μας"
πσ στον από κάτω γιατί δε χρειάζεται να κάνω καινούργιο ποστ: έχω ακούσει πολλά παραπάνω από τα δύο αυτά, έχω και το six degrees το οποίο μετά από μία ακρόαση κατέληξε ακίνητο στη θέση του μέχρι τη μετακόμιση. Σίγουρα δε μπορώ να ορκιστώ σε αυτό, αλλά νομίζω όσα έχω ακούσει είναι ενδεικτικά για το ότι έχουνε πέσει πολλά επίπεδα ο θήατερ για μένα ατλήστ.
πσ2. έτσι μαγκιά, να απαντάω σε 2 ποστ πιο κάτω: θα σε γελάσω δεν έχω ακούσει νότα μαρίλλιον =P (είπαμε είμαστε και προγκ αλλά καλύτερα να συνεχίσω να λέω για τους ταάκε)
λολολολολολ το Only A Matter Of Time ειναι κομματαρα (και εννοειται 10 φορες καλυτερο με LaBrie) και εχει στιχαρες, δεν αλλαζει το γεγονος οτι οι μισοι και παραπανω στιχοι του WDADU ειναι για πεταμα. Παρε το Fortune In Lies, παρε το Afterlife, παρε το Status Seeker, ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ. Και σιγα μη βαζω Train Of Thought να ακουσω, ειναι ο χειροτερος δισκος των DT μετα το WDADU. Δεν ειναι θεμα συγχρονισμου με τη φωνη του Dominicci, ειναι οτι ως μεταναστης πλεον δεν εχω πολλα ποτηρια στο σπιτι και μου ειναι πολυτιμα. Ωραια τα πλαστικα, αλλα να μην εχω και 2-3 γυαλινα?
Αστεια ειναι οσα γραφετε εδω και σελιδες. Αν παρεις ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ, λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του, και παει να βγαλει την προσωπικη του καυλα με τους Theater και τα προσωπικα του κολληματα στην επιφανεια λες και ειναι η αντικειμενικη αληθεια την οποια ολοι πρεπει να προσκυνησουμε.
1. Εχεις γραψει καπου 10 ποστς για τον LaBrie και ποσο τον σιχαινεσαι και ποσο κακος τραγουδιστης ειναι και μπλα μπλα μπλα, ε καλως ή κακως δε συμφωνουν ολοι μαζι σου, και με εξαιρεση την περιοδο που ειχε προβλημα στη φωνη του, χωρις πολλα πολλα επιχειρηματα, καλα σας γαμαει ο James. Τουλαχιστον δεν αποτελει αλλη μια βαρετη ΙΔΙΑ φωνη με ολες τις αλλες οπως το 95% των συγκροτηματων του US METAL που μου κοπανας λες και πρεπει να το προσκυνησω σωνει και καλα :P
2. Μετα ερχεται ο φθογγος εχοντας ακουσει απο τα τελευταια 10 χρονια ενα Constant Motion κι ενα Dark Eternal Night (δηλαδη ΔΥΟ τραγουδια, ή ετσι φαινεται τουλαχιστον απο οσα λεει) να βγαλει συμπερασμα για τις συνθετικες ικανοτητες του Petrucci και για ολους τους 5 δισκους των DT αυτην την περιοδο. Οκ ρε συ Φθογγο, κανεις δεν αντιλεγει οτι το μαξιμουμ της καριερας τους το επιασαν με τα αλμπουμς υπ αριθμον 2 εως 5, αλλα αυτο δε σημαινει οτι τα αλλα ειναι μηδεν και σκατα και πατος. Τουλαχιστον οχι επειδη ειδες το Forsaken και σκεφτηκες "α τραγουδι για γκομενες".
3. Και μεσα σε ολα να εχεις και τον Vic να λεει εν ετει 2011 ακομα για το ποσο μαλακια ηταν το Falling Into Infinity και ποσο δεν του κατσε καλα οταν βγηκε πριν 14 χρονια, και ποσο μαλακας ειναι ο Sherinian και αλλα τετοια. ΕΥΤΥΧΩΣ λεω εγω, υπαρχει τελικα μεγαλος αριθμος ανθρωπων που εκτιμαει αυτο το αλμπουμ και ευτυχως μετα απο 14 χρονια εχει παρει θεση στις καρδιες των ανθρωπων ως ενας απο τους καλυτερους δισκους τους, γιατι απλα ειναι.
οχι πες ρε φθόγγε ειλικρινά πες και να πείτε και οι άλλοι. εγώ στο Only a matter of time ακούω τον Fish να τραγουδάει.
edit
γιατί δεν είδα την απάντηση σου φιξ.
σιγά μην θέλω να προσκυνήσεις την άποψη μου. απλά την λέω, όπως την λες και εσύ όταν λες "καλά σας γαμάει" και ακούγεσαι. επίσης λολ χαλάρωσε, όταν σου λέω οτι δεν έχεις σχέση με τον συγκεκριμένο ήχο και γι αυτό απορρίπτεις σχεδόν αυτόματα πράγματα που μπορεί να παραπέμπουν σε αυτόν, δεν το λέω για να σε στήσουμε στην γωνία και να σε κοροιδεύουμε, απλά αυτό μπορώ να συμπεράνω. και επιτέλους δηλαδή οκ ξαναδιάβαζε τι γράφεις. πως είναι δυνατόν να είχε άλλη μια βαρετή ίδια φωνή ο Πρέκας όταν είναι ο μόνος τραγουδιστής στον κόσμο ολάκερο που κάνει αυτό το τόσο γαμηστερό "γάβγισμα" στις ψηλές. είναι τόσο μοναδικός σε αυτό.
edit2
επίσης έτσι επειδή γουστάρω να σε πειράζω, πάρε ένα δωράκι όλο αγάπες και λουλούδια.
Spoiler
lol. post fixxer me toses mlkies mazemenes kai ena swsto.
pame pali gia ana mh tsakwneste. dominici fwnara. theater mexri falling einai flawless. meta mono metrioi kai sympa8htikh diskoi me eklampseis. labrie enas kalos tragoudisths -xeiroteros apto 95% tou US power- pou elampse mono mexri to falling. kai gia na mh ksexniomaste to metropolis 2 enas aptous pio yperektimhmenous diskous ever. sygkritika me ola ta prohgoumena, patata....kalhnyxta!
φιλαρακι προσεχε μη σε μαχαιρωσει κανενας το καλοκαιρι...
ΥΓ. Κρουξ, προφανως οταν λεω καλα σας γαμαει, ειναι γιατι αποφασισα να μπω κι εγω στο παιχνιδακι σας, η σοβαρη μου απαντηση ειτε το πιστευεις ειτε οτι ηταν το "πλακα εχετε εδω μεσα"
otan me dei autos o kanenas face to face, 8a protimhsei na automaxairw8ei.....
Γιατί καλέ; Σοβαρότατα τραγούδια με πραγματικούς προβληματισμούς είναι, τι έχουν; Μόνο το Killing Hand χάνει πόντους επειδή δεν βγάζει κανένα νόημα, αλλά και αυτό ακόμα λόγω σύνθεσης / εκτέλεσης λίγα μπορούν να το αγγίξουν. Αγαπάω το ντεμπούτο Dream Theater και τίποτα. άλλο. Όταν νόμιζαν ότι το να παίζεις σαν Rush, Maiden και Fates Warning ήταν η κορυφή της φιλοδοξίας τους, χωρίς Pantera και U2 μέσα στο γλυκό.Quote:
Παρε το Fortune In Lies, παρε το Afterlife, παρε το Status Seeker, ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ.
Επειδη φτασαμε στο σημειο ομως να μας πει βαρετους στο τσατ ο Κασερινος :!: , προφανως σπασαμε αρχιδια περισσοτερο κι απο τη μεγγενη σταρχιδια του ντομινιτσι. Φρεσκο πραγμα που σαλευει. Εδω μιλαμε μονο για ατμοσφαιρικο κλιμα και ερμηνεια, οχι αστεια. Δυο απο τα τρια καινουρια τραγουδια των Riverside, απο το νεο τους EP. Δεν ξερω αν θα ειναι και στο αναμενομενο αλμπουμ ή οχι, υποθετω πως οχι, αφου κυκλοφορησαν τωρα. Το πουλανε λεει και στην περιοδεια τους το EP. Βρειτε και το τριτο τραγουδι, βαριεμαι :P
ρε δε πάμε καλά, επανένωση psycho symphony?
Φίξξξερ, διαβάζεις ως γκρούπι του FII όμως γιατί στο κείμενό μου λέω ότι με ζόρισε το FII όταν το πήρα (προσωπικά), ότι ζόρισε τον κόσμο και τον δίχασε (φακτ) και για τον δίσκο ότι είναι welcome addition στην πλουραλιστική (τότε) δισκογραφία της μπάντας. Τον Sherinian δεν τον θεωρώ μαλάκα, τον πιο τίμιο και ειλικρινή πληκτρά τον αποκάλεσα, τρομερά entertaining και ότι έχει και το αριστουργηματικό lines in the sand. Αυτά περί ποζεριλικίων πάνε στο τι βγήκε στον κόσμο, όχι σε μένα. Πάει αυτό.
Για τον Λαμπρή, θα έχεις ήδη καταλάβει ότι δεν είμαι φαν. Μάλιστα είμαι τόσο μη-φαν που είχα την όρεξη να γράψω αυτό:
http://vics-dungeon.blogspot.com/201...ew-singer.html
...για τους καμμένους σαν εμένα που δεν θέλουν τόσο Michael Bolton στους Dream Theater ΤΟΥΣ. :)
Οκ εσυ μπορει να μη θελεις Μπολτον (ατυχης παντελως ο παραλληλισμος, εκτος απο το μαλλι), αλλα κι εγω δε θελω οποιονδηποτε αλλον απο το συρφετο των υψιφωνων που τραγουδανε ολοι με τον ιδιο τροπο και εχουν κανει την πλειοψηφεια των progressive μπαντων να μην ειναι καθολου progressive εκει εξω, αλλα ακριβως το αντιθετο, κονσερβα και βαρετες. Ακου μπαντηλακη και ρευ αλντερ και διαφορους αλλους αν γουσταρεις, εγω θα μεινω με το λαμπρη. Βασικα μην ακους Dream Theater, δε νοειται να δηλωνεις οπαδος της μπαντας και να μην αντεχεις τη φωνη του, τι διαολο τους ακους τοτε, εχουν επι ΕΙΚΟΣΙΔΥΟ χρονια αυτη τη φωνη.