Bump! Μην ξεχνιομαστε. Αυριο ειναι. Εχω κανονισει μαζωξη με απειρο junk food και μπυρες. θα το δει κανεις αλλος?
Ελπιζουμε σε ΨΩΛΗ σε σιχοκς
Printable View
Bump! Μην ξεχνιομαστε. Αυριο ειναι. Εχω κανονισει μαζωξη με απειρο junk food και μπυρες. θα το δει κανεις αλλος?
Ελπιζουμε σε ΨΩΛΗ σε σιχοκς
Για όσους έχουν OTETV/ NOVA το έχει το FOX
00:30 pre-game , 01:30 kick off
Θα μαστε με αλλους μεταναστες (δυστυχως), οχι με Ελληνες ομως (ευτυχως), και θα στηριζουμε Μπρονκος μονο και μονο λογω Μαννινγκ, και γιατι ποιο Σηατλ μωρε. Ασε που ο κουορτερμπακ τους ειναι σιχαμα. Ευχομαστε, αλλα δεν ελπιζουμε, σε απειρο αμερικανικο φαγητο, τσικεν γουηνγκς, ντεβιλ εγκζ, μπεργκερς, σουητ ποτεητος, μπεηκον κτλ, αλλα δεν το βλεπουμε φετος δυστυχως.
Θα το δω με μεγαλούτσικη παρέα σε σπίτι φίλου με τα προφανή αλκοολικά και αλμυρά παρελκόμενα.
Τιμώντας έμπρακτα τις γκραντζ ρίζες μας, νομίζω ότι συνολικά το παρεάκι θα στηρίξει Σηάτολ (δεν έχω δει ούτε μισό ματς φέτος ε)
http://www.youtube.com/watch?v=_nGsT_qFMBs
http://www.oneman.gr/keimena/special...g.2622973.html
Πολυ καλο αφιερωμα στον Peyton Manning, κι ας ειναι στο oneman.gr. Δηλαδη οχι τιποτα αλλο, αλλα μπραβο στον δημοσιογραφο για την πληθωρα των λεπτομερειων, κι ας γινεται λιγο μελοδραματικος προς το τελος.
Κατα τα αλλα, ειναι πραγματικα πολυ κωλοφαρδες οι ομαδες, αλλα κυριως οι οπαδοι που θα πανε στο γηπεδο. Εδω και ακριβως 1 μηνα, ξεκινωντας απο τη 2η Ιανουαριου, αν εξαιρεσουμε περιπου 7-8 μερες συνολικα, ολες τις υπολοιπες ειχαμε τα λεγομενα μπιλοζερια οπως λενε οι ελληνοαμερικανοι, θερμοκρασιες υπο το μηδεν δηλαδη (......) . Περασαμε κατι ομορφα -10 και -13 σε κατι φασεις, και μιλαμε για μεσημεριανες θερμοκρασιες ε. Και σημερα, εχει 9 βαθμους αυτη τη στιγμη και θα πεσει μονο λιγακι μεχρι την εναρξη του τελικου. Μια χαρα θα παιξουν το ματσακι τους, τη μολις δευτερη φορα που το Superbowl δεν γινεται νοτια (Τεξας, Ορλεανη, Λουιζιανα, Αριζονα, Φλοριντα κτλ) :D
και λίγα του είπε
http://www.youtube.com/watch?v=psH6WWgrEz4
δεν εχει ελληνικη περιγραφη;
touchdown και 22-0 για τους seahawks.o manning μεχρι στιγμης κανει παιχνιδι για το οποιο θα βλεπει εφιαλτες για χρονια.
ελπιζω σε comeback στο δευτερο ετσι για το γαμωτο.
edit : 36-0 lmao
Επικο καυλι, ξενερα μεγαλη βασικα για τελικο
Ψωλη επικων διαστασεων. Ξενερα που πηγε ο τελικος ετσι εχασε απο την αρχη το ενδιαφερον του. Ξεκινημα με επικη ασσυνενοησια και 2-0 για σιχοκς. Και μετα ολα πηγαν σκατα. Η επιθεση Μπρονκος δεν εκανε αυτο που ξερει (δε φταιει μονο ο Μαννινγκ για αυτο καθως αρκετες φορες η καλυψη ηταν σκατα). Αμυνα Broncos επισης για τα πανηγυρια. Μιλαμε για αστειες καταστασεις που δεν ειναι για επιπεδο superbowl. Απο την αλλη Seahawks επαιξαν την αμυνα που ξερουν και το εκαναν ΚΑΛΑ και φτασαμε σε αυτην την πουτσα.
είδα σχεδόν το πρώτο ημιχρόνιο για να υποστηρίξω σηατλ και ψωλιά σε εμετίξξξερς και δικαιώθηκα.
ΥΓ. το half time show είναι παντα playback?
Δηλωσεις κατοπιν εορτης εχουν μηδενικη σημασια, αλλωστε δεν ειμαι καν σκληροπυρηνικος φαν, οποτε σταρχιδια μας 8)
Δεν ηταν πλεημπακ, ειχες λαγκ μαλλον εμετε :*
προφανώς δεν είχα σκοπό να το δω. πόσο μάλλον να ποστάρω.
ΥΓ. α τότε έχει ο flea έχει εξελιγμένο wireless σύστημα στο μπάσο του