Οδοντοκρεμα εννοειται την παταω οπου ναναι
Printable View
Οδοντοκρεμα εννοειται την παταω οπου ναναι
όταν κλειδώνω την εξώπορτα(κανονισμός ντε) πρέπει το κλειδί να μπει ΠΡΙΝ η πορτά κλείσει. νόμος απαράβατος.
Οποιος πατάει την οδοντόκρεμα από οπουδήποτε εκτός από την κανονική μεριά (και κυρίως από τη μέση όταν είναι καινούριο το σωληνάριο), χρήζει δημόσιας εκτέλεσης.
Το συνειδητοποίησα σήμερα. Όταν τρώω kinder bueno, τρώω τα 2 πρώτα κομμάτια της μπάρας ένα-ένα και τα άλλα 2 πακέτο. Δεν έχω κάποιο λόγο, απλά συμβαίνει :-):-):-)
αμα ανατριχιάσω με κάτι δεν το ξεχνάω και ανατριχιάζω συνεχως με αυτό. Βλέπω Boardwalk Empire, τη σκηνή που η γκόμενα γρατζουνάει τον Thompson στο κρεβάτι και από τότε όποτε τον βλέπω ανατριχιάζω. Παίζει να μου κατέστρεψε τη σειρά αυτό
Στην πορτα της εισοδου κατω,αφου ανοιξω,αντι να τραβηξω το κλειδι εξω απο την τρυπα,κλωτσαω την πορτα ελαφρα προς την αντιθετη κατευθινση για το ιδιο αποτελεσμα.
χα! εγώ σπρώχνω την πόρτα με το κλειδί στη θέση που είναι ελεύθερο και βγαίνει από την κλειδαριά καθώς ανοίγει η πόρτα!
(αλλά μόνο πάνω που το κλειδί είναι ασφαλείας και δε θα στραβώσει)
Ανεξάρτητα από το πόσο διψάω δε μπορώ να πιώ στα καπάκια δεύτερο ποτήρι νερό - ακόμα κι αν το ποτήρι είναι κρασοπότηρο ή πιο μικρό. Όταν διψάω της πουτάνας φροντίζω να διαλέγω απλώς το μεγαλύτερο ποτήρι/κούπα που υπάρχει στο ντουλάπι για να είμαι ok.
δε θέλω να φοράει κανένας άλλος της παντόφλες μου και φοβάμαι τα πυροτεχνήματα όταν σκάνε πάνω απο το κεφάλι μου
όταν περνάμε κάτω από γέφυρες με το αυτοκίνητο σκύβω το κεφάλι μου.
Κανω αυτο με το φαγι που αναφερθηκε νομιζω και απο αλλους, θελω π.χ. αν στο πιατο εχω πατατες ρυζι και κρεας και σος να τρωω μια μπουκια απ το καθενα με τη σειρα, μεχρι να φτασω στο τελος οπου θα χει μεινει μια μπουκια απ'το καθενα και θα τις φαω με σειρα ωστε να μεινει το πιο νοστιμο(δλδ κρεας) στο τελος.
Οταν περπατω στο δρομο ή παω καπου με λεωφορειο/αμαξι παντα χαζευω και διαβαζω απο μεσα μου τις πινακιδες μαγαζιων κ.λ.π. και αν ειμαι με παρεα ενιοτε τις διαβαζω και φωναχτα στην παρεα μου.
Αν περπαταω και υπαρχει φυλλο ξερο χαμω θα βγω απ' το δρομο μου για να το πατησω. Το ιδιο και με περτικαλια/μανταρινια/οτιδηποτε, για να τα κλωτσησω.
Οτι αναπτηρας υπαρχει στην παρεα και πεσει στα χερια μου(που θα πεσει),παροτι δεν καπνιζω θα τον τελειωσω γιατι θα παιζω μ'αυτον κανα 2ωρο συνεχεια.
Πριν κοιμηθω γεμιζω ενα ποτηρι με νερο και το χω διπλα μου σε περιπτωση που διψασω αλλα καθε μα καθε πρωι ειναι ανεπαφο.
Επισης οι παντοφλες πρεπει να ναι σε συγκεκριμενο σημειο και οχι αναποδα ή πεταμενες η μια να κοιταει κειθε κι η αλλη δωθε.
Αν ειναι να ξεκινησω κατι, π.χ. διαβασμα ή δουλειες του σπιτιου ή κατι, θελω και επιδιωκω να ειναι ακριβως ή και μιση η ωρα, αλλιως θεωρω οτι δεν θα παει καλα το πραμα.
Τα μακαρονια παντα και μονο σε βαθυ πιατο.
Κοιμαμαι ακομα και το καλοκαιρι με κλειστα πατζουρια και τζαμια γιατι νιωθω οτι θα μπουνε μεσα ολα τα κουνουπια και οι κατσαριδες του κοσμου.
Ακομα κι εναν αδειο φακελο να σβησω ή ενα αρχειακι στο πισι, πηγαινω αμεσως και αδειαζω και τον καδο ανακυκλωσης. Το ιδιο κανω και με τις κλησεις στο κινητο μου, αμεσως μολις τελειωσω μια κληση, την σβηνω κιολας.
Κοιταω το ποτο μου 15 φορες πριν πιω γιατι φοβαμαι οτι εχει πεσει μεσα μυγακι/τριχα/σταχτη. Αυτο προσπαθω να το αποβαλλω τελευταια.
Ολα αυτα προερχομενα απο μια κοπελα που περιπου 24 ωρες πριν κανει το ποστ αυτο δηλωνε γεματη περηφανεια πως "διαβαζει αυτο το θρεντ με τις καιλες και τις καμμενιες και χαιρεται που συνειδητοποιει πως δεν εχει κανενα ψυχαναγκασμο"
Ioannis likes this :thumbsup: