-
κατι πρεπει να γινει με το ποτε παιζονται τα παιχνιδια, ενα συστημα θα μπορουσε να ειναι να γινονται γυροι οπου ο καθενας θα κραταει π.χ. 3 μερες και μεσα σε αυτον θα πρεπει να παιζεται ενας αγωνας (αναλογα με το ποτε μπορει ο καθε παικτης). Μια γενικη ιδεα γραφω.
-
εγω αυριο θα απουσιαζω σχεδον ολη μερα απο το PC. αντιθετως θα εχω καποιο χρονο την κυριακη, παρακληση για μια μερα παρατασης για τελικη διευθετηση των αγωνων.
-
rat rat εισαι εδω; παιρνω την σκακιερα μου και σε κυνηγω!γυρισα απο δουλεια και θα μαι ονλαιν για καυτες μονομαχιες ον δι μποαρντ.
-
Είμαι μέσα απόψε για τις παρτίδες που μένουν με curehead και menumission.
-
και ολοκληρωσα τις παρτιδες μου με τον αγαπητο ποντικοδηλητηριο και το τουρνουα με 2 απροσμενες ηττες. Αυτα συμβαινουν αμα χαζευεις στην τιβι σταρ γουορς κομικ και στηνεις βασιλισσα. Στην δευτερη παρτιδα πατησα δεξι κλικ και καποια μλκια και μου κανε αποσυνδεση απο την σελιδα και οταν επανασυνδεθηκα μου βγαλε οτι εχασα.
Αποτελεσμα με ρατ 2-2.
-
έχω κρατήσει screen.
δε θέλω να σου πάρω τέτοιο παιχνίδι, μπορούμε ριματς αν θες και το δεχτούν οι διαιτηταί
http://i.imgur.com/XUZxQ.png
-
σημερα μοιραζω ΠΕΗ
ρατ ηρθε η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ
-
ρωτα τον κομισαριο του αγωνα και αν δεχθει εχει καλως. αλλιως δεν με πειραζει να την μετρησουμε σαν κερδισμενη σου
-
@Firestorm
Θα μου κλάσεις μία μάντρα αρχίδια τσουτσέκι
Μπανάρισμα για μία βδομάδα με όλα τα ακκάουντ σου αν χάσεις
@atom_smasher
Ας μιλήσει ο λαός λοιπόν.
-
Παιδιά, sorry δεν είχα δει τα ποστ. Η θέση που εποσταρίσθη είναι καθαρά παιζόμενη. Ισορροπία υλικού κ.λπ. κ.λπ. Λίγο ο λευκός φου είναι σαν χοντρό πιόνι :razz::razz:, αλλά σε μπλιτζ τέτοιες λεπτομέρειες δεν μετράνε! Νομίζω ότι το δίκαιο είναι να ξαναπαιχτεί η παρτίδα.
-
Δεν συμφωνω να ξαναπαιχθει απο την αρχη. Μου την δινει να μην ολοκληρωνεται μια παρτιδα. Αν δεν εχει προβλημα ο ρατ να παιξουμε ακριβως τις ιδιες κινησεις και να αφησουμε τον χρονο να πεσει στα ιδια επιπεδα και μετα να συνεχισουμε. Η μονο τον δικο μου χρονο να πεσει στο λεπτο. δεν με νοιαζει.
-
smasher: μέσα είμαι γι' αυτό
ελπίζω να μην έπαιξες τη θέση πουθενά στο μεταξύ όμως! (χεχεχε)
-
οχι ρε! ποιο το νοημα; ειχα τσαντιστει τοσο που πηγα για μπυρες και εφαγα κρεπα σοκολατα! μετα ηπια και 2 μπυρες.
-
για livechess τελικα το gameknot αποδυκνειεται μεγαλη μαλακια. Το chess.com δεν με εχει λαγκαρει ποτε, ξερει κανεις ομως πως κανουμε challenge εκει ?
-
Το challenge με ζαλίζει και μένα κάθε φορά. Κατάρχήν επιλέγουμε live chess και όχι online chess (το δεύτερο είναι correspondence). Μετά πατάς "play free live chess" και όταν σου εμφανίσει την σκακιέρα πας στο πλαίσιο δεξιά και επιλέγεις "players" όπου έχει ταξινομημένους αλφαβητικά όλους τους παίκτες. Εκεί βρίσκεις τον συμπαίκτη σου και πατάς το "play" διπλά από το nick του. Επειδή το να ψάχνεις σε μερικές χιλιάδες ονόματα είναι χρονοβόρο καλό είναι να τον κάνεις add ως friend να τον έχεις εύκαιρο για μελλοντικές παρτίδες.
Αυτό τον τρόπο έχω βρεί εγώ τουλάχιστον, ίσως υπάρχει και συντομότερος.