Όλοι κουβά στο prediction...
Printable View
Όλοι κουβά στο prediction...
επιστροφή στα ΣΚΑΤΑ λοιπον
deja vu.
Θυμάστε εκείνο το παιχνίδι με τον Πανηλειακό που νικήσαμε με πέναλτι στο 94'; Πάλι έναρξη πρωταθλήματος ήταν. 1998-9 ορ γουάτ.
ωραίες μέρες, τότε τουλάχιστον παίρναμε τα παιχνίδια
Σήμερα ένιωσα 3 χρόνια πιο νέος.Τζίγκερ φέρε και Πεσέιρο.
Αγύμναστη ομάδα,χωρίς νεύρο,χωρίς διάθεση,παίχτες κοιμησμένοι και σαπισμένοι.
Γελάω με "θετικό" πρώτο μισάωρο Γιούρκα,που μου έκανε 2 σπριντ και κρέμασε τη γλώσσα έξω,γελάω με Σπυρόπουλο,που τον γλέντησε ίσα με 4 φορές ένας Κατόγκο,γελάω με Κάρα που μπήκε να "μαζέψει" τα πράγματα στο κέντρο και τα έκανε χειρότερα,γελάω με Πετρογκόλ που μου θέλει 45 ευκαιρίες για να μου βάλει ένα γκολ,αλλά πάνω απ'όλα γελάω με το Χάμμερ με 3 τροχούς.ΑΡΓΟΣ,ΧΑΖΟΣ,ΒΛΑΚΑΣ,ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ,τον χάζεψε και του πήρε όλες τις κεφαλιές ένα κοντό μαλακισμένο με 6 συμμετοχές που το παρακάλαγε ο Κεχαγιάς να μη κάνει τον τραυματία.
Και μην ακούσω ότι είναι νωρίς.2,5 μήνες είχανε να στρώσουνε τον κώλο τους και να πάρουνε τα πρώτα ματς με σβηστές μηχανές.
Χάμμερ,σε ξεκώλιασε ένας παλαίμαχος που είναι δανεικός από τη Γουότφορντ.Ο Βίγια τι θα σε κάνει;
Ραλίστα πάρε πούλο επιτέλους.
νταξ δεν ηταν και οι καλυτερες συνθηκες σημερα..δε διαφωνω στις παρατηρησεις σου αλλα ας δουμε τι θα γινει
απο ολη την ακατανοητη μοιρολατρεια και κλαψα που βγαινει απτις παναθες αισιως,υπαρχει ενα σημειο που δεν επιδεχεται αμφιβολιας και αυτο ειναι ο κωμικος ποδοσφαιριστης που λεγεται μπουμσονγκ.Ενας παικτης απο τον οποιο λειπει παντελως το πλεον στοιχειωδες χαρακτηριστικο που οφειλει να εχει ενας αμυντικος,η αντιληψη του χωρου.Τουλαχιστον εσεις αν ειναι να σαπισετε,θα το κανετε γελωντας
βαζελια πουτσα
http://img821.imageshack.us/img821/6007/12091823381.jpg
στη σουφρα σου
αυτό το λέγαμε περίπου από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήρθε ο μπουμσονγκ όμως, εγώ τα έλεγα και του κβελντς, η άμυνα θα είναι χειρότερη φέτος από πέρσι, ενώ σήμερα ακούστηκε φυσικά το "διώχνει ο σιμάο τη μπάλα που έχει γυρίσει στο κέντρο της άμυνας μέχρι να επιστρέψει ο μπουμσόνγκ", που κατά τα άλλα δεν ανεβαίνει, αυτά τα έκανε ο ΚΡΙΣ στη Λυόν.
takuma ξεκινησες τα χουλιγκανικα επεισοδια και τους λεκτικους διαπληκτισμους απο τωρα εν οψει ζαγκρεμπ?
carheart καπως ετσι ειναι,το παρατηρουσα οτι πολλοι κρατησαν πισινη σχετικα με αυτον και εστω καθυστερημενα θελησα να επιβεβαιωσω καθε φοβια περι μπουμσονγκ,χωρις να εχω δει τπτ απο μεχρι στιγμης εμφανισεις.Αυτο το πεναλτυ στο 94 ειχε δωθει εντελως αστεια οντας 2 μετρα εξω απο την περιοχη αλλα πρεπει να ηταν και βουτια του βαζεχα γιατι θυμαμαι να απογοητευομαι πικρα απο την καταπτωση ενος παιδικου μου ηρωα.δεν μου ερχεται καθαρα η φαση ομως δυστυχως
katongara kai NEITHAN :pink:
mi ksexnate oti o stinokolostopokopoulos estakse 1 mirio evra gia tin katogkara.etsi leei dld,k pxioi eimaste emeis na mi ton pistepsoume
marselinio gkol tis xronias ama pernouse k ton teleftaio malaka
a,k NEITHAN ston paok.gemiste ti souperligk me timia agklika tsapxia
Έλα παίζουμε κ μεις σήμερα, καθήστε να φέρουμε κ μεις κάνα Χ να έχουμε να λέμε περισσότερα χαχαχα
Καλησπέρα!
Λέω να πάω Καυτατζόγλειο σήμερα. Εισιτήριο δεν έχω. Θα βρώ στην είσοδο?
Θα είναι ζίγκα το γήπεδο?