Απλώς ήθελε να πει «οπόταν».
Printable View
Απλώς ήθελε να πει «οπόταν».
Περαστικα Ντραμσικ, μαλλον απλη γαστρεντεριτιδα ειναι, και απλα πρεπει να κανεις υπομονη.
Η γαστρεντερίτιδα έχει ως συστατικό στοιχείο της τον πυρετό απ' ότι ξέρω.
Πριν 3-4 βδομάδες, σε εξοχικό φίλων, με πείθουν να πάμε ταβέρνα (κάνω διατροφή και δεν τρώω μαλακίες), τρώω λίγο απ'όλα και, μετά από κανά 2ωρο ύπνου, τρέχω τουαλέτα και ξερνάω. Για την ακρίβεια, είχα το κεφάλι μου πάνω από το νιπτήρα και ξερνούσα ενώ, ταυτόχρονα, έψαχνα να βρω τρόπο να φτάσω τον κώλο μου στη χέστρα, πριν θρηνήσουμε θύματα. Ευτυχώς ήταν κοντά.
Τελικά, ξέρασα μια φορά, πήγα τουαλέτα άλλες 2-3 και αυτό ήταν όλο. Παρολαυτά μου κόπηκε η όρεξη και η διάθεση για ολόκληρο το επόμενο 24ωρο. Δεν έμαθα ποτέ αν ήταν γαστρεντερίτιδα ή δηλητηρίαση, αλλά, γενικά, δε με θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου άρρωστο, οπότε δε με έπεισαν όταν μου ανέφεραν το πρώτο. Από την άλλη, όλοι έφαγαν από τα ίδια πιάτα. Meh.
E αν από τη μπριζόλα στον ατμό, την σαλάτα και τα δαμάσκηνα πήγες στα κοντοσούβλια, στα τηγανιτά κολοκυθάκια και λοιπά ξίγκια μίας κάποιας κακής ποιότητας, και γω δεν το κόβω να ναι γαστρεντερίτιδα.
γιατι η τεχνη συμβαδιζει με την πεζη καθημερινοτητα
το λοιπόν
πάτησα μια βίδα ( . ) η οποία καρφώθηκε στην πατούσα, ένα φανταστικό θέαμα, ένα υπέροχο βράδυ, γελάω μόνος.
η βίδα δεν ήταν σκουριασμένη, έβαλα οινόπνευμα και ΜΕΡΚΟΥΡΟΧΡΩΜ και χάνζαπλαστ για να περιορίσω το λουτρό αίματος που ακολούθησε. υπάρχει λόγος να πάω σε νοσοκομείο ορ σθ ή να κάτσω σπιτάκι μου και να δω Ράδιο Αρβύλα;
εχω πατησει δις προκα κλπ και μαλιστα στον δρομο και δεν επαθα τπτ αν αυτο σε κανει να νιωσεις καλυτερα :p
Συνήθως ένα αντιτετανικό εμβόλιο το κάνεις.
Αυτό. Κάνε ένα αντιτετανικό για να είσαι κομπλέ.
έριξα ένα εμβόλιο στο στρατό για τέτανο (πριν 5 χρόνια). τέλος πάντων, θα περάσω από ένα φαρμακείο αύριο να κάνω τα κουμάντα μου.
το μονο που μ ενδιαφερει πραγματικα ειναι οτι παλι δε θα παιξεις την Παρασκευη?