δεν ήταν στρατός, αλλά το λιμενικό. "Ανέλαβε δράση" ο χρυσοχο
http://www.yptp.gr/index.php?option=...emid=438&lang=
και
Πειθαρχική ποινή για τον επικεφαλής του αγήματος
Printable View
δεν ήταν στρατός, αλλά το λιμενικό. "Ανέλαβε δράση" ο χρυσοχο
http://www.yptp.gr/index.php?option=...emid=438&lang=
και
Πειθαρχική ποινή για τον επικεφαλής του αγήματος
Τι "ναι". Έχεις ξανακούσει; Ρε καραγκιόζη;
ναι και = ωραία και τι θες να πεις με αυτό
Πότε;
οταν περνανε απο τους επισημους νομιζω οτι συνηθιζεται ειδικες δυναμεις κλπ να "προκαλουν" με συνθηματακια
εσυ πρωτη φορα ακους οτι λενε σε παρελαση τετοια τραγουδακια?
Τι όταν περνάνε απο επισήμους ρε, και συνηθίζεται κιόλας, ποιός τα λέει αυτά;
πεφτεις απο τα συγνεφα?
δεν ξερω αν το κανουν και καθε χρονο μην υπερβαλλω αλλα θυμαμαι στο παρελθον να αναφερονται παρομοια "περιστατικα" απο Ο.Υ.Κ κλπ
δεν νιωθω καμια εκπληξη με το φετινο απλα υπαρχει καμερα, Youtube και γινετε τζερτζελο
ικονοκλαστ δεν ξερω αν πασχεις απο μνημη
δεν ξερω αν ειδες τις λαθος πασαρελασεις
αλλα αυτα και χειροτερα γινοταν οταν ακομα στην Αλβανια ειχαν τον Χοτζα και στις φυλακες τους ειχαν για γιουσουφακια τους αιχμαλωτους ταγματασφαλιτες
οτι δεν το εχει δειξει η τελεορασις η δεν το εγραψε ο κουΛΟΛγλους δεν σημαινει οτι δεν γινοταν
φανταρος εκανες φανταζομε,κατεχεις τι ειναι ικανοι να κανουν
Τι φαντάρος ρε το νιάνιαρο!
Δεν έχω καταλάβει γιατί έχετε κολλήσει μ' αυτή τη μαλακία. Γενικά δε καταλαβαίνω το σύνδρομο του γέρου καφενείου που έχει ο κόσμος που όταν συμβαίνει κάτι το μόνο που έχει να πει είναι "αυτά γινόσαντε πάντα μωρέ". Ειδικά όταν είναι πασιφανές ότι όχι ρε πούστηδες, δε γινόσαντε, τι να κάνουμε τώρα δηλαδή.
Είμαι όντως νιάνιαρο και δεν έχω κάνει στρατό, ξέρω ωστόσο τι γίνεται σε μια εκπαίδευση ΟΥΚαδων και γι' αυτό δεν με εκπλήσσουν τα ίδια τα συνθήματα.
Ξέρω επίσης πώς λειτουργούν ορισμένα πράγματα σε ετούτο τον κόσμο τον μικρό τον μέγα και ξέρω ότι αν υπήρχε η παραμικρή μυρουδιά (γελάει ο κόσμος με τον άλλο που λέει ότι το κάνουν μπροστά στους επισήμους btw) τέτοιου περιστατικού στην επίσημη στρατιωτική παρέλαση της εθνικής εορτής της 25ης μαρτίου τώρα ή κάποτε θα ήταν κάτι που θα είχε γίνει βούκινο τουλάχιστον απο τον ιο, το ιντυμηντια και εκατό αντιφα/κομμoυνιστοαναρχοφυλλάδες -τις οποίες εγώ διαβάζω και εσείς όχι- και που είναι ικανές να το γράψουν ακόμα κι αν δε συνέβαινε. Βρείτε μου την παραμικρή αναφορά, πείτε κάτι άλλο επι του θέματος ή παρατήστε το ρήμαδο.
Υπενθυμίζω επίσης ότι αυτή η ηλίθια κουβέντα ξεκίνησε όταν ο άλλος ο καραγκιόζης βρήκε να πει ότι η κίνηση ενωμένοι τονατάλλο είναι "αστείοι" που βγήκαν να επιρρίψουν ευθύνες στο υπουργείο γιατί λέει είναι "ξεκάθαρη εθνικιστική συγκέντρωση". Είναι το ίδιο μάλλον δέκα χρυσαυγίτες στην κλαυθμώνος (που ρε μάγκα ούτε αυτοί δε φωνάζουν τέτοια) με την κάποια γαμημένη παρέλαση. Κι εγώ θυμάμαι στη γιορτούλα στο δημοτικό να λέμε το ποίμα και μετά την κυρα καίτη να ουρλιάζει ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.
αμα γινει κανα ντου ικονκλαστ οι Ουκαδες θα σε σωσουνε :dsmile:
Ορίστε;
ον λαιν εισαι?
να σου πω και το αλλο? "θα πας στρατο θα γινεις αντρας " :touched:
ελα λεγανε συνθηματα οι ουκ big deal ναχαμε να ασχολουμαστε μαλακιες θεμα