Printable View
Αριστογατες :pink::pink::pink:
Η λύση σε όλα μας το προβλήματα.
ντουμ,ντουμ,ντουμ,ντουμ, Τέχνη
Βρήκαμε τον Candiru του youtube thread!
Το μόνο καλό με την περίπτωσή σου είναι πως όταν την λες σε κάποιον, δεν χρειάζεται να πει κάτι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή να σου επιτεθεί για να αποδείξει ότι είσαι αστείος. Είναι κοινώς αποδεκτή αλήθεια.
xaxax, pioyr fakin Καντιρίστικο στυλ απάντησης^ !11`1~
Αυτά είναι.
Λοιπόν, παρατήρησα σήμερα ότι το γατόνι μου ανακάλυψε τελικά το λιλί του και μάλιστα έπαιξε για λίγο μαζί του εμφανώς παραξενεμένο, μέχρι που βαρέθηκε και ξεράθηκε στον ύπνο. Υποθέτω ότι ήρθε η ώρα να καθίσω να του εξηγήσω κάποια πραγματάκια για τις μελισσούλες και τα ελεφαντάκια. Αυτό δεν με απασχολεί, κάτι θα βρω να του πω, στην τελική θα αυτοσχεδιάσω, όμως θα δώσω στο παιδί μου τις απαντήσεις που ποτέ δεν πήρα απ'τον πατέρα μου :|
Άλλο θέλω να ρωτήσω εδώ.
Τι παίζει με φάση_στείρωση?
Πότε είναι η κατάλληλη περίοδος για να την κάνουμε?
Μήπως είναι καφρίλα?
Είναι απαραίτητη?
Πείτε όσοι γνωρίζετε, να μαθαίνει και ο κόσμος, να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει στην πορεία. Όσοι αποφασίσουν να πάνε τέλος πάντων :ρ
Spoiler
απλα καθαριζετε ρε
Εντάξει και να αυνανιζόταν δε θα με πείραζε. Για τη στείρωση τη ξες!
Μάλλον δεν έχεις δει γάτο να αυνανίζεται.
Δεν καθαρίζεται κασχερν. Τον παίζει κανονικότατα.
:moutza:
Εξίσου μεγάλο πρόβλημα είναι στα αρσενικα. Εκτός αν έχει πρόσβαση σε θηλυκες για να γαμάει.
Αν έχει, το πρόβλημα είναι πως αν δεν τον στειρώσεις θα γυρίζει σαπισμένος στο ξύλο, με διαμελισμένα αυτιά και γρατζουνιές στη μούρη, αφού πρώτα θα εξαφανίζεται για μέρες.
Αν δεν έχει πρόσβαση σε θηλυκές, θα κλαίει σα μαλάκας διαρκώς, ΔΥΝΑΤΑ και κυρίως βραδινές ώρες στα μπαλκόνια ξεσηκώνοντας τη γειτονιά, καλώντας ταίρια και θα βασανίζεται γενικά γιατί δεν θα μπορεί να ξεδώσει. Σιγά σιγά θα αλλάξει τελείως συμπεριφορά/χαρακτήρα απο την αγαμία. Ξέρω γιατί κι εμείς έτσι μαλακιστήκαμε με τον γάτο μου ("έλα μωρε τι να τον στειρώσουμε αρσενικό είναι") και τώρα έχει γίνει μια κομπλεξικη πουστάρα του κερατά που φοβάται και τη σκιά της.
Στείρωσέ τον κανονικά. Απο ηλικία μια χαρά τον κόβω (ρώτα κάνα γιατρό πάνω σ'αυτό, νομίζω κάπου στο χρόνο τα στειρώνουν). Ο κίνδυνος είναι να παχύνει. Θα πρέπει να του αλλάξεις τροφή και να προσέχεις πολύ τη δίαιτά του. Επίσης, πάλι ενδέχεται να αλλάξει λίγο χαρακτήρα.
Εγω την πριγκιπισσα μου θα την στειρωσω συντομα. Αρχισε να τριβεται εδω και κει :D
μεγάλη καφρίλα να τα στειρώνεις... οι αρσενικοί γίνονται χοντρομπαλλάδες φλούφληδες χωρίς καμία χρησιμότητα κ οι θυληκές μπορεί να πάθουν καρκίνο. ας πλακώνεται όλη μέρα στο ξύλο, αν έτσι γουστάρει.