Φθόγγε να τα ψάξουμε, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι κάποιοι μαλάκες αυτά τα πιο ωραία τα βρίσκουν στο Μάικολ και στο Τζάστιν και στους Κίλλερς και στην Έιμι και πίστεψε με, είναι το ίδιο χαρούμενοι με σένα!
Printable View
Φθόγγε να τα ψάξουμε, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι κάποιοι μαλάκες αυτά τα πιο ωραία τα βρίσκουν στο Μάικολ και στο Τζάστιν και στους Κίλλερς και στην Έιμι και πίστεψε με, είναι το ίδιο χαρούμενοι με σένα!
Σίγουρα είναι. Μεγάλες ανακαλύψεις έχεις κάνει σήμερα!!
Mπα,μαλλον το Cry me a river σε Death/Sludge.To southland tales ειναι η πιο προσφατη ταινια του Richard Kelly(Donnie Darko)επιδης ειναι οφ τοπικ,θα ανοιξω θρεντ οταν δεν βαριεμαι.Παιζει ο Just-In,o The Rock,και η Baffy(λεγε με Sarah Michelle Gellar)α,και ο φιλτατος καμενος Sean William Scott.
Μαλάκα ντάξι. Φθόγκε. πάνε φάε μια πίτσα και άκου τη μονοφωνική μουσική σου.
Πίτσα δεν έχω αλλά πάω να βάλω La Monte Young αν επιμένεις!!!!
η πουστιά είναι ότι τις προηγούμενες μέρες άκουγα αρκετά μάικλ τζάκσον, έβλεπα βίντεοκλιπς, πέρασα και μερικά mp3 στο κινητό για να ακούω στη δουλειά.... ψιλοταράχτηκα
JUSTIN RE MOUNIA!
Σύμφωνα με το CNN η αστυνομία αναζητά τον γιατρό του βασιλιά της «ποπ» ο οποίος θα ήταν σε θέση να δώσει διευκρινίσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν τον Τζάκσον στον θάνατο. Ο γιατρός, που έμενε μαζί με τον Τζάκσον και ήταν υπεύθυνος για την φαρμακευτική αγώγη, έχει εξαφανιστεί και αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί υποψίες.
Αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για υπερβολική δόση φαρμάκων που χρησιμοποιούσε ο Τζάκσον ως παυσίπονα και ίσως αυτή η μίξη να τον οδήγησε στον θάνατο.
Μας τον φάγανε οι άτιμοι οι Ελιτιστές!
σταμάτα να μιλάς αγγλικά ρε πούστη.
Φθογγε σχετικα με αυτα που λες η αντιδραση μου θα ειναι ακριβως η ιδια με αυτη της Χ καθως,πραγματικα πιστευω οτι δεν εισαι μουσικα κομπλεξικος,και επειδη και ο ιδιος ανεφερες οτι ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη για την τεχνη,αδυνατω να κατανοησω το γιατι απορεις που αναφερεται ο Τζαξον ως μεγαλος καλλιτεχνης.Ηταν μεγαλος καλλιτεχνης και εσυ θα επρεπε να μπορεις να δεχτεις οτι καποιοι το πιστευουνε,οπως και γω μπορω να δεχτω οτι εσυ θεωρεις μουσικαρες αυτες των Πεισαζ ντ Ιβερ ας πουμε.
Και κατι τελευταιο.Γιατι πρεπει να ισχυει στο μυαλο μας για να ειμαστε προχω οτι ΕΜΠΟΡΙΚΟ=ΜΟΥΦΑ,ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΦΤΗΝΗ ΨΕΥΤΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ μπορεις να μου το εξηγησεις με επιχχειρηματα?
Φιλικα παντα
ο.κ., δεν είδα καν το κόουτ του φίξερ.
Δλδ οτιδηποτε είναι ποπ δεν είναι τέχνη;
Ρωτάω σοβαρά αν αυτό εννοείς, δε το λέω ειρωνικά.
Γιατί το smooth criminal (που μιλάει πχ για φόνο ;ara δεν είναι ακριβώς το πιο ελαφρυ θέμα, κι ας μην είναι στο στυλ των Murder ballads του Cave), πολλά άλλα του jackson, αλλά και κάτι isla bonita, like a prayer της madonna, shiny happy people των REM, δε ξέρω πόσα τραγούδια beatles, και άπειρα ακόμα φανταστικά ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ κομμάτια είναι ποπ, αλλά μου φαίνεται πολυ δήθεν να πει κανείς ότι δεν είναι τέχνη.
Sometimes less is more.