Σαν αναψυκτικο χωρις ανθρακικο ειναι ρε φιλος η νεα σου ενσαρκωση, δεν κολλαει να γραφεις για Warlord.
Με την καλη εννοια παντα, οτι σε ενδιαφερει να το συζητησεις δεν με πεφτει λογος.
ln -sf 'which sacrasm' /dev/null
Printable View
Σαν αναψυκτικο χωρις ανθρακικο ειναι ρε φιλος η νεα σου ενσαρκωση, δεν κολλαει να γραφεις για Warlord.
Με την καλη εννοια παντα, οτι σε ενδιαφερει να το συζητησεις δεν με πεφτει λογος.
ln -sf 'which sacrasm' /dev/null
Ο χρήστης FIREWIND που δεν έχει δει το πρώτο ποστ της πρώτης σελίδας που γράφει (κάτι το οποίο δεν έχεις κάνει ούτε εσύ), ζητάει στην ν-ιοστή του σελίδα μια λίστα με 10 αλμπουμς US metal. Ο χρήστης Ra Pariah το έχει κάνει αυτό στο προαναφερθέν πρώτο ποστ της πρώτης σελίδας του θρεντ με τις ν+1 σελίδες. Εγώ δεν μιλαώ για warlord, ξαναποστάρω αυτούσια την λίστα του χρήστη Ra Pariah: Σαρκασμός.
Τώρα το αν και κατά πόσο θα μου αρέσει κάποτε να μιλήσω για warlord και πόσο αυτό θα είναι "νέα μου ενσάρκωση" ή θα "κολλάει" με κάτι, θα είσαι ο πρώτος που θα ρωτήσω, γιατί μου είσαι και πολύ συμπαθής, κολλητάρια χρόνια, ψωμί κι αλάτι έχουμε φάει μαζί, τα γνωστά.
Hammers γουστάρεις btw; Ludicra έστω, κάτι ουσίας;
Χρησιμη η αναλυση σου, αλλα για να ολοκληρωθει η αχρηστη κουβεντα μας εγω βλεπω το timeline ως εξης:
αυτο ισως υπονοει κατι σχετικα με το copy - paste που εκανες πριν μου εξηγησεις για το πρώτο ποστ της πρώτης σελίδας αμεσως μετα , ενω η τριτη γραμμη εδώ ισως υπονοει κατι σχετικα με το περι": Σαρκασμός" πριν μου εξηγησεις αμεσως μετα.
gia alithino US METAL tsekarete tous neous http://www.metal-archives.com/images...79423_logo.jpg kai tous palious (gamati epanekdosi apo Arkeyn steel) http://indivision.ca/imageland//stor...ls/1156514.jpg:headbang::headbang::headbang::headbang:
mia kai leme gia ameriki .....ektos apo to master's command apo sacred warrior xerete pio allo axizei?kamia alli mpanta prog-power typou slauter xstroyes ,omega point,lethal,apollo ra paizei?
firewind poly grhgora ema8es to us power....
A! Για τους Sacred Warrior τσεκάρεις και "Rebellion" (1988 )!
Ανακεφαλαιώνω: έχουν αναφερθεί άνετα πάνω από 150 συγκροτήματα σε όλο το thread, άρα θέλει υπομονή και ψάξιμο η φάση από ένα σημείο και μετά.
Προς Ikonoklast:
Λοιπόν, σου βρήκα γρήγορα κάτι σχετικό με Slough Feg, το κάτωθι:
http://vibrationsofdoom.com/test/covers/Tension-BP.jpg
Tension-Breaking Point (1986)
Τσέκαρε π.χ. την κομματάρα "Shock Treatment".
Παραπέρα, τα δύο παρακάτω σου λένε τίποτα γενικότερα (ξεχνόντας για λίγο τους Slough Feg);
Καλούτσικο το tension, όχι τόσο κοντά ηχητικά σ'αυτά που λέω (φαντάζομαι μάλλον το πρότεινες κυρίως λόγω φωνής) αλλά θα ρίξω μια ματιά.
Ωραίος τσαμπουκάς σε αυτό το culprit, αυτο μαρεσε αρκετά και εκεί θα επενδύσω. Thanks για τις προτάσεις.
:pink:
Το Tension το πρότεινα κυρίως λόγω κάποιων κιθαριστικών αρμονιών, αλλά και τα φωνητικά αρκετά κοντά είναι.
το Guilty As Charged είναι πολύ καλός δίσκος ναι. Τώρα το Rellik... μια ζωή μου τα λένε αλλά δεν πατάει μια. Επίσης για τους Liege Lord, είναι κάτι σαν υποχρέωση να σου αρέσουν οι Liege Lord αλλά πάλι... τίποτα.
Helm, για πε για αυτό το κομμάτι... :P