Ρε κοιλια..
Light η dark side παιζεις??
Και σε ποιο γκιλντ?
Αντε πες!
Printable View
Ρε κοιλια..
Light η dark side παιζεις??
Και σε ποιο γκιλντ?
Αντε πες!
πως πάει αυτό; έχει μαζέψει κόσμο; υπάρχει endgame;
Γύρω στα 2 μύρια, τελευταία φορά που τσέκαρα. Για εντγκέημ δεν ξέρω, δεν παίζω :P
Για κόσμο ρωτήστε αφού τελειώσει ο τζάμπα μήνας, πόσοι ανανεώνουν είναι το θέμα, όχι πόσοι αγόρασαν;
Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω την ερώτηση για το endgame. Αυτό που έχει εδώ και 6 μήνες, 2 raids, heroic instances κτλ.
Ανακοίνωσαν σήμερα το 1.1 και το 1.2 patch:
http://www.eurogamer.net/articles/20...e-game-updates
Γενικά, καλά πράγματα.
Πείτε αλήθεια, είναι καλό;
Πραγματικά τώρα, με αυτά που έχω διαβάσει (κι εδώ μέσα και αλλού), δεν ξέρω κατα πόσο θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση ή όχι.
Τι πάει να πει είναι καλό; Εδώ εσύ το έκλεισες γιατί το 1ο σου quest ήταν να σκοτώσεις 8 μπαρμπαδέλια. Έχει νόημα το να πω αν είναι καλό/γαμάτο/μάπα/γουτέβερ ή όχι; Τα κριτήρια των πιο πολλών γι αυτό το game είναι, όχι λίγο, αλλά τέρμα υποκειμενικά.
Πες τώρα την άποψή σου και βλέπουμε...
Είναι ένα theme park σαν το WoW, σε Star Wars universe, το 2012. Καλοφτιαγμένο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Ok, καλό είναι, εφ'όσον θες κάτι με τις δυναμικές του WoW. Δεν είμαι σίγουρος για το πως εννοεί τον όρο theme park ο Dythor. Γενικά είναι ενα ολοκληρωμένο και αρκετά polished mmorpg.
Τα stories δεν είναι άσχημα (αν και οι διάλογοι είναι bioware), έχει συχνές light/dark επιλογές στους διαλόγους, τα instances είναι καλά και πολλά ενώ τα χοντρά grind quests συνήθως είναι optional/bonus οπότε αν τα βαριέσαι (σαν εμένα) τα κάνεις skip. Από εκεί και μετά το PVP είναι καλό, αρκετά balanced για παιχνίδι που μόλις βγήκε. Λίγο οι ΒΗ, SI φαίνονται OP ώρες ώρες αλλά είναι έτσι το παιχνίδι που δουλεύει καλύτερα με teamplay και αρκετές φορές δεν φαίνεται. Τα space battles εμένα μ'αρέσουν σε γενικές γραμμές και μαζί με το PVP είναι ευχάριστη εναλλακτική για levelling.
Τεχνικά τρέχει καλύτερα από τη beta, αλλά ΑΑ θα μπει με το 1.1 . Επίσης τα graphical artifacts είναι ακόμα εδώ, τουλαχιστον για εμένα που είμαι με ΑTI (ναι, ΑΤΙ.-) αν και από όσο ξέρω δε παίζει ρόλο το brand. Animations μπορούσαν να ήταν καλύτερα όπως και κάποιοι εξωτερικοί χώροι αλλά οκ, χαίρομαι που κάθε ability έχει και δικό του animation.
Τα talent trees είναι μουφες, θυμίζει παλιό wow που έβαζες ένα talent point για να πάρεις 3% crit, bloated πίπες.
Έχει και αρνητικά και θετικά, τώρα δε μου έρχεται κατι. Καλό είναι, παίρνει τα δοκιμασμένα του WoW και βάζει 4-5 δικά του twist ενώ χαλάει και άλλα 1-2. Γενικά καλή αρχή και θα βάλουν πράμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
/shrug
Αυτές τις μαλακίες έγραφες και δεν ήσουν στο terraria; Ωραίος, φτιάξε τώρα μόνος σου την αποθήκη!
Χμ, theme parks είναι αυτά τα παιχνίδια στα οποία μπαίνεις κάπου-κάνεις-βγαίνεις, στα οποία είσαι μόνος σου ή με το instance group σου, τα οποία κάνουν reset. Που έχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να κάνεις, σε μορφή επιλογής παιχνιδιών σε λούνα παρκ. Theme parks είναι το WoW και το TOR. Sandboxes (το αντίθετο του theme park) είναι τα EVE, Darkfall.
Χμ, προσωπικά δε μ'αρέσει όλο αυτό (χεστήκαμε) αλλά κατανοητό, οκ.
Ήταν μετά το Terraria ρε ΣΤΟΚΕ. Επίσης στη πούτσα μου η "αποθήκη", όπως είδες δε πρόκειται καν να βοηθήσω, το πολύ πολύ αν δε μ'αρέσει να ρίξω κανέναν δυναμίτη εκεί μέσα φορδελαλζ, οπότε κάντε καλή δουλειά μπας και τη γλυτώσει :!: Υποτίθεται αποθήκη ήταν το μέρος που έχτισε ο άλλος το δωμάτιο του, φαντάσου.
Κανε μαλακία να γκρεμίσω όλο το σπίτι. Θα μένω εγώ στην υπόγα, η συγκατοίκηση με τον άλλον δεν παλεύεται.