εγω δεν ειπα για το γκολ για τον γερμανακο ειπα που βγηκε να κλαφτει γιατι εχασε βαθμους η ομαδα του που βοηθουσε τοσα χρονια.
Printable View
μαντεψε-το λογικο φετος ειναι να χασεις μεσα στην Τουμπα.το γιατι ειναι και αγωνιστικο,αλλα και εξωαγωνιστικο.
καλα,εσυ ασχολεισαι με τον βαζελο.λες και δεν βλεπεις οτι ο βαζελος δεν εχει σοβαρη ομαδα,και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παρει πρωταθλημα και 10 βαθμους επανω σου να ειναι απο τον δεκεμβριο.εδω θα ειμαστε και θα το δεις.πιο πιθανο ειναι το χανουμι να κανει καμια ζημια αν και λογω κομπλεξ παλι θα το χασει.
εγω δεν ασχολουμαι με τον παο. Ισα ισα.
απο κει και περα ο Ολυμπιακος θα προσπαθησει να παει με το μινιμουμ απωλειων ως το Γεναρη. Ετσι το βλεπω εγω.
Τελος παντων, δε βλεπω απο πουθενα οτι ο παοκ θα μας κερδιζε 100%.
Εσυ το βλεπεις.
τι να σου πω.
δεν σου μιλαω για 100%,αλλα μιλαμε οτι εχουμε μια ομαδα που παιζει στην εδρα της,που εχει τους παικτες της με την κρεμαλα να τους περιμενει,που πρεπει επιτελους να αποδειξει ο προπονητης της οτι μπορει να παρει ενα ντερμπυ,και απο την αλλη εχεις μια καμενη ομαδα(δεν μπορουν να τρεξουν επειδη τους εκαψε ο κετσπαγια),με προπονητη τον φουκαρα τον παντοβιτς(που τι να αλλαξει),με αρκετους παικτες στα αρχιδια τους μιας και εχουν γινει δημοσιοι υπαλληλοι.
ζυγισε τα και βγαλε ποσοστο εσυ.ή μαλλον δωσε τα στοιχεια στον ρουθλεςς που εχει μια μανια με τα ποσοστα επι τοις εκατο...
http://img25.imageshack.us/img25/318/speedwh.jpg
τελειωσαμε κυριε.:)
Ε, δεν είναι και πολύ ακριβής η ανάλυσή σου πάνκη. Οι παίχτες μας αναμένεται ως εκ θαύματος να αρχίσουν να τρέχουν, ο Σάντος είναι πιο στάνταρ λούζερ από ότι ο Κάκος για το Χ και οι παίχτες σας δεν θυμάμαι ποτέ να μην τους περιμένουν κρεμάλες.
Εμείς έχουμε στάνταρ χοντρές ελλείψεις, κουλό πάγκο αλλά με την αναμενόμενη (κατ'εμέ) άνοδο της απόδοσής μας το Χ φαντάζει πιο λογικό, Κάκος-ξεΚάκος.
έντιτ: Ε, τι;
kakos :touched:
an exei kseperasei to skaloma pou efage me mas me ti mi apovoli gkarsia sto karaiskaki,den exo kanena provlimai.kai gelame me tous fans tis proslipsis tou sixamatos gkagka.afta
Ας πρήξω κι εγώ λίγο αρχίδια.
Διαβάζω εδώ και αλλού μια νοοτροπία οπαδών της ομάδας μου που βασίζεται στο ότι αν δεν γαμήσουμε φέτος αυτόν τον γαυρο θα είναι ξεφτίλα και άλλα τέτοια. Παράλληλα, λουκουμάκι για τους γαυρους, έχουμε από τώρα απαξίωση της χρονιάς, και καλά "μόνο έτσι μπορείτε". Παράλληλα, οπως είχαμε και τις προηγούμενες χρονιές όταν στράβωνε ένα ματς, έτσι και τώρα στον αγώνα της Τούμπας, έχουν αρχίσει οι γαυροι να λένε πόσο χάλια είναι η ομάδα τους και πόσο δεν είναι και τίποτα να τους πάρει ο ΠΑΟΚ (αν τους πάρει γιατί πιο πολύ από τον Κάκο, για το Χ παίζει ο Σάντος, βόρεια αδέρφχια).
Για να δανειστώ μια φράση που παίζει πολύ στο αθλητικό ρεπορτάζ, καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο. :P
Πέρα από το προφανές, ότι κανείς γαυρος δεν απαξίωσε προηγούμενα πρωταθλήματα λέγοντας "ε καλά μωρέ, ο ΠΑΟ δεν πήρε παίχτες, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν είχαν λεφτά" κλπ, τις εποχές που ο τζιγγερ πολεμούσε με τα καβούρια, ισχύει και το παρακάτω.
Αν και κάποιοι παίχτες γενικά είναι υπερτιμημένοι και άλλοι υποτιμημένοι, είναι γεγονός ότι η χρηματική αξία των ποδοσφαιριστών που έχει μια ομάδα στο ροστερ της, έχει άμεση σχέση με την ποιότητά τους. Αυτή τη χρονιά λοιπόν, είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που περάσαμε ελάχιστα τον γαυρο σε συνολική αξία και φυσικά η απόσταση του απο ΠΑΟΚς και ΑΕΚς είναι αρκετά μεγάλη ακόμα. Σε αυτό προστίθεται και η δύναμη της έδρας που αναμφισβήτητα έχει σε σχέση με τους άλλους της κωλοαθήνας.
Ακόμα και να στραβώσουν τα αποτελέσματα στα συνεχόμενα ντέρμπυ και να μείνει πίσω ο γαυρος, κανείς δε μας λέει ότι ο Λέτο θα συνεχίσει να παίζει έτσι, ότι ο Σάντος θα πάρει κάνα ντέρμπυ εδώ στο νότο κλπ, όταν αποφασίσουν να φορμαριστούν οι βεντέτες του γαυρου (μην ξεχνάμε ότι μετά τον Σισέ, οι 3-4 ακριβότεροι παίκτες του πρωταθλήματος ανήκουν στον γαυρο). Είναι άλλωστε μια ομάδα που την παίρνει να είναι ψύχραιμη σε βάθος χρόνου, έχοντας γεμάτο το σακούλι πρωταθλήματα, ενώ οι υποδέλοιποι δεν ξέρω αν έχουμε την ίδια ψυχραιμία.
Όσο για τα προπονητικά και τα ρέστα, δε βλέπω τι άλλαξε φέτος, τα σερί πρωταθλήματα ο θειος ετσι τα πήρε, με τα ίδια μυαλά. Να χρησιμοποιείται το κάζο κετσπαγια ως αφορμή απαξίωσης, από τους ίδιους οπαδούς του ΠΑΟ ειδικά που απαξιώνουν και τον Τεν Κάτε (άρα δεν μας δίνουν καν αυτό το πλεονέκτημα σε σχεση με τον γαυρο) είναι παράνοια.
Συμπερασματικά, δεν ψαρώνουμε. Καθε πουτσα στον γαυρο είναι σημαντική και όχι προφανής και το πρωτάθλημα θέλει προσπάθεια και έχει όση αξία πρέπει.
Προφανώς εδώ και χρόνια (κάπου μετά το 7ο) συζητάμε μεταξύ μας ότι στα παπάρια μας το πρωτάθλημα, σιγά το κατόρθωμα με τους πεθαμένους, τι θα γίνει με την Ευρώπη κλπ. Άσχετο αν η διοίκηση και τα παπαγαλάκια της πείθουν μερικές χιλιάδες πρόβατα από τα εκατομμύρια οπαδών να πάνε σε κάθε φιέστα και να μην κάνουν τζιζ τον κωλόγερο.
Φέτος, έχετε μεγάλη ιστορική ευκαιρία και προφανώς δεν είναι τίποτα δεδομένο, μας έχετε καλομάθει, αλλά μα την αλήθεια το πρόβλημα του μέσου Ολυμπιακού όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ που έχω και επαφή με αντίστοιχα φόρουμ κλπ, είναι ότι η ομάδα είναι μπουρδέλο, ένα ορθολογικό πλάνο με βάθος χρόνου δεν στέριωσε ποτέ, τον πήχυ να γίνουμε σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα δεν τον έχουμε περάσει ακόμα και φυσικά ότι από προετοιμασία μέχρι σήμερα παίζουμε άθλια μπάλα.
Με το χέρι στην καρδιά (και όπως έχω απαξιώσει το πρωτάθλημα με το ΚΑΣ πολλάκις) το έχω χεσμένο το φετινό, όπως το ψιλο-έχω σχεδόν κάθε χρόνο. Με κόφτει η διάδοχη κατάσταση και πού στα κομμάτια θα δώσει ο γέρος τα κλειδιά. Ότι θα κάνει επιδρομή στο ταμείο και θα αφήσει την ομάδα ξεβράκωτη το έχω δεδομένο. Πότε ακριβώς θα γίνει και τι θα γίνει δεν ξέρω...
Όπως καταλαβαίνεις Φορντ, το ποστ μου απευθύνεται κυρίως στους δικούς μας. Η γκρίνια των δικών μας σε βάρος της ομάδας και η απαξίωση των πάντων (όχι των Παντων που το αξίζουν!) είναι πλέον γραφική, από την πρώην διοίκηση μέχρι μερίδας οπαδών και ΑΡΔ. Συμπτώματα έχουμε από το ξήλωμα της ριζουπολης, μέχρι τη σημερινή ντερμπυ. Και όλα αυτά ενώ εχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες τον τελευταίο χρόνο για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα και οικονομικά και στα θέματα οργάνωσης - κοντεύουμε να πάρουμε άδεια για το γήπεδο FFS, κάτι που πριν μήνες όλοι θεωρούσαν αδύνατο. Τα γράφω τώρα για να μην αφρίσω περισσότερο σε περίπτωση που το σηκώσουμε και δω κανένα "ακόμα και ο Τεν Κάτε το σήκωσε με τους ανύπαρκτους".
Σε άλλα νέα, ούτε εμείς παίζουμε όμορφα ακόμα. :razz:
Φερ ινάφ, αλλά απευθυνόμενος στους δικούς σου λες πώς τα βλέπουμε εμείς οι γαύροι και δεν ήσουν και πολύ ακριβής. Τέσπα.
Αν σηκώσετε κανά τιμημένο θα αλλάξουν όλα. Μέχρι τότε καλά τα καρφιά για Λέτο και Εργοτέλη (και γενικώς οι παρηγοριές στον άρρωστο) αλλά σιγά μην εμπιστευτούν μια ομάδα που έχει πετάξει πρωταθλήματα και πρωταθλήματα στο αμήν με σερί λουζεριάς. Λογικό είναι. Και πανάθεμά τονε, σε ποιον λογικό άνθρωπο μπορεί να εμπνέει εμπιστοσύνη ο Τεν Κάτε;;;
Οι γαυροι είναι λογικό να λένε ατάκες που μειώνουν το όποιο κατόρθωμα του εκάστοτε αντιπάλου - είναι γνωστή η τάση σας να πιστεύετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου και ότι κανείς δε σας κερδίζει, απλά εσείς χάνετε. Είχαμε και πέρσι παραδείγματα που έλειπαν 1-2 παίκτες και αρχίσατε τα "χωρίς γκαλετι κλπ, σιγά την ήττα".
Εμένα με ενδιαφέρει η αντίδραση των δικών μας σε αυτά.
Τα περί λουζεριάς δεν τα σχολιάζω, είναι διαφορετική η άποψή μας και θα μείνει στον αιώνα τον άπαντα.
κακος :oops:
η μεγαλη στιγμη! παρακαλω τους απανταχου παοκτζηδες στην πρωτη κοκκινη να μπουνε μεσα να μοιρασουν φαπες να καψουν τα βρακια των εποπτων για παραδειγματισμο ενω ο γκαρσια θα ψηνει γονατα στην καντινα εξω, ας γινουμε επιτελους παοκζ, φτανει με την εξυγιανση της κερκιδας, ρετσινα και παλι ρετσινα καγκελα και παλι καγκελα, ε του πουστη του κακου φατε του ρε!! (ε δε λεω οτι ειναι στημενος και τετοια, αλλα μας ζαλισε τα μνυαλα περσι!)
"Του Κακου γνωριζεν αυτος καθώς το ξέρουμ' όλοι - ότι του Παοκ τα στίγματα δε βγαίνουνε ποτές."
Καββαδιας
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Τι χαζομαρες ειναι αυτες
Λεμε απλα οτι ο ορισμος του συγκεκριμενου ειναι προκλητικος γιατι απο τη μερα που τολμησε να μην δει τη γροθια του γκαρσια κρεμασε το παιχνιδι με τον παο αποβαλλοντας μονο τον εναν χωρις τον σιμαο και μετα το ξεφωνητο της διοικησης εκανε πλακιτσα στο εκτος με την αεκ πουλωντας τρελα εκ του ασφαλους.Σε ενα φορτισμενο παιχνιδι θα βρει απεναντι του εκνευρισμενους παικτες και προκατελειμενο κοσμο και εγω λεω πως οποιος διαιτητης θελει να ειναι σπαθατος(πραγμα που για τον Κακο πιστευω οτι μπορει να ειναι οταν θελει,τον βεντετισμο και την εκδικητικοτητα του θελω να θιξω εδω) τεινει να γινεται πιο προστατευτικος προς την φιλοξενουμενη ομαδα.Ευλογο και κατανοητο αυτο,αλλα πειτε το στα τσαμπια της κυριακης που θα ουρλιαζουν ακομα και στα προφανη πλαγια αουτ
Επομενως οταν το κλιμα αποσυνθεσης που επικρατει στον παοκ βλεπω να υποβοηθειται ετσι,ε εκει στραβωνω.Και η διαλυση της χρονιας οπως υπερβολικα ειπα δεν σχετιζεται ουτε με τον οσφπ ουτε με τη διαιτησια αλλα με την εγγενη αυτοκαταστροφικοτητα αυτης τις ομαδας που ξανα και ξανα τοσα χρονια δεν εχουμε κουραστει να παρακολουθουμε να επαναλαμβανεται.Ειμαι επιφυλακτικος για το εγγυ ποδοσφαιρικο μελλον του παοκ λοιπον και η αναφορα απευθυνοταν στους "δικους μου",αν γινομαι τωρα εστω αντιληπτος
Προσωπικα δεκαρα δεν δινω για τον αγωνα,σιγα το κλωτσοσκουφι που θα κατσω να αναγω σε star wars.