Re: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Quote:
Originally Posted by Ruthless
Στόχος σας λοιπόν στο ντέρμπυ ήταν το Χ για να κρατήσετε το +11, έτσι;
ξυπνα μπουφο.+9 ειναι απο τον δευτερο(που δεν εισαι εσυ κομπλεξαρα,δλδ αν ησουν τελευταιος τι θα ελεγες ρε?+56?),και απο την κυριακη θα ειναι +6.αλλα η ομαδα σου θα ειναι και παλι στο -11.
Ρε πάνκη
1) Δες το ΥΓ στο ποστ μου που κουόταρες.
2) Δες το εξώφυλλο της φυλλάδας των πρωταθλητών.
Αλλά μάλλον και οι δημοσιογραφίσκοι της παράγκας έχουν γραμμένο τον ΜΠΑΟΓΚ στην καραπουτσακλάρα τους(σικ).
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
1. να δω ποιος gayρος με ΑΡΧΙΔΙΑ θα βγει να πει ότι δε θα μας τα κάνατε τσατάλια αν έδινε τέτοιο πέναλτυ σε εμάς.
2. επαναλαμβάνω ότι συγκριτικά με το τι έχετε πάρει φέτος, μπορούσε να δωθεί, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΤΑΚΛΙΝ.
Εγω λεω οτι δε θα φωναζα αν το εδινε την ιδια φαση πεναλτυ υπερ του παο. Εδω στις πρωτες αγωνιστικες μεσα στο Καραισκακη δινανε οτι να ναι πεναλτυ κατα εμας, και γενικα δεν ειπαμε και τιποτα.
Χωρια που περσι ο Εντοη εκοβε βολτες εξω απ τις γραμμες και σκοραρανε αλλα παλι δεν ειδα κανενα Μπορις Σαν (που δεν ειναι παο ουτε οσφπ, αρα..) να σκουζει.
γενικα η αντικειμενικοτητα εχει ενα προβλημα εδω μεσα.
Εγώ θέλω έναν γαύρο με ΑΡΧΙΔΙΑ, να πει ότι ο ντιογο στη φάση που συνεχίζει και σουτάρει ενώ ο διαιτητής έχει διακόψει το παιχνίδι, έπρεπε να πάρει κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη.
θα επρεπε να τηνε δωσει και θα γκρινιαζα αν την εδινε.
απλο.
Quote:
Originally Posted by nothingman
get a rum.
Quote:
Originally Posted by Darkling
ναι ας μας πει και ο σταμ!
Καταρχάς, μου την λες ή κάτι επειδή δεν είμαι θαμώνας στο athletics και τόσο σχετικός ή είναι ιδέα μου;
2ον Σου πα ότι γράφεις σα μαλάκας, όχι ότι δεν κέρδισες πέναλτυ.
ε αυτο ειναι γνωστο. οτι γραφω ετσι εδω και ενα διμηνο.
αυτο ητανε το θεμα?
Ναι. Μίλα σαν άνθρωπος :teddy:
Quote:
Originally Posted by Darkling
Εγω λεω οτι δε θα φωναζα αν το εδινε την ιδια φαση πεναλτυ υπερ του παο. Εδω στις πρωτες αγωνιστικες μεσα στο Καραισκακη δινανε οτι να ναι πεναλτυ κατα εμας, και γενικα δεν ειπαμε και τιποτα.
Χωρια που περσι ο Εντοη εκοβε βολτες εξω απ τις γραμμες και σκοραρανε αλλα παλι δεν ειδα κανενα Μπορις Σαν (που δεν ειναι παο ουτε οσφπ, αρα..) να σκουζει.
γενικα η αντικειμενικοτητα εχει ενα προβλημα εδω μεσα.
ααχχαχαχαχαχαχαχ
για τον εντόη να σε διορθώσω και να σε ενημερώσω ότι ο σαλπι βγήκε εκτός και νομίζω όλοι το παραδέχθηκαν.
Άχου τα μωρέ τα φουκαριάρικα τελικά αδικούνται και στο ποδόσφαιρο τα καημενούλικα.
Τέτοια αδικία δεν την θέλει ούτε ο θεός πια, αμαρτία είναι....
τα καθυστερημενα ποστς πανε κι ερχονται, αλλα το θεμα ειμαι εγω.
γιέα.
μάλλον το γεγονός πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις
:P
Ρειβεν και Οντονιαν, οριστε, και δεν το λεω για να το πω. Εγω αν γινοταν τετοια φαση με συγκινητικο Τασουλη Παντο να κλαδευει απο πισω με τα δυο ποδια Σαλπιολα θα ελεγα οτι ειναι αναμφισβητητο πεναλτυ και θα το χαιρομουν κιολας αν τραυματιζοταν ο μαλακακος που δεν μπορει να πλασαρει. Επισης, του Ντιογκο ηταν δευτερη κιτρινη εννοειται γιατι συνεχισε τη φαση κι ενω ειχε σφυριξει πιο νωρις, αλλα εδω δεν εδωσε αλλα κι αλλα. Δε θα μπορουσαν να πω τιποτα ομως, τι να ελεγα δηλαδη?