Ρε πάνκηQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
1) Δες το ΥΓ στο ποστ μου που κουόταρες.
2) Δες το εξώφυλλο της φυλλάδας των πρωταθλητών.
Αλλά μάλλον και οι δημοσιογραφίσκοι της παράγκας έχουν γραμμένο τον ΜΠΑΟΓΚ στην καραπουτσακλάρα τους(σικ).
Printable View
Ρε πάνκηQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
1) Δες το ΥΓ στο ποστ μου που κουόταρες.
2) Δες το εξώφυλλο της φυλλάδας των πρωταθλητών.
Αλλά μάλλον και οι δημοσιογραφίσκοι της παράγκας έχουν γραμμένο τον ΜΠΑΟΓΚ στην καραπουτσακλάρα τους(σικ).
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Εγω λεω οτι δε θα φωναζα αν το εδινε την ιδια φαση πεναλτυ υπερ του παο. Εδω στις πρωτες αγωνιστικες μεσα στο Καραισκακη δινανε οτι να ναι πεναλτυ κατα εμας, και γενικα δεν ειπαμε και τιποτα.
Χωρια που περσι ο Εντοη εκοβε βολτες εξω απ τις γραμμες και σκοραρανε αλλα παλι δεν ειδα κανενα Μπορις Σαν (που δεν ειναι παο ουτε οσφπ, αρα..) να σκουζει.
γενικα η αντικειμενικοτητα εχει ενα προβλημα εδω μεσα.
Εγώ θέλω έναν γαύρο με ΑΡΧΙΔΙΑ, να πει ότι ο ντιογο στη φάση που συνεχίζει και σουτάρει ενώ ο διαιτητής έχει διακόψει το παιχνίδι, έπρεπε να πάρει κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη.
θα επρεπε να τηνε δωσει και θα γκρινιαζα αν την εδινε.
απλο.
:thumbsup:
get a room.
Quote:
Originally Posted by nothingman
Καταρχάς, μου την λες ή κάτι επειδή δεν είμαι θαμώνας στο athletics και τόσο σχετικός ή είναι ιδέα μου;Quote:
Originally Posted by Darkling
2ον Σου πα ότι γράφεις σα μαλάκας, όχι ότι δεν κέρδισες πέναλτυ.
ε αυτο ειναι γνωστο. οτι γραφω ετσι εδω και ενα διμηνο.
αυτο ητανε το θεμα?
Ναι. Μίλα σαν άνθρωπος :teddy:
ααχχαχαχαχαχαχαχQuote:
Originally Posted by Darkling
για τον εντόη να σε διορθώσω και να σε ενημερώσω ότι ο σαλπι βγήκε εκτός και νομίζω όλοι το παραδέχθηκαν.
Άχου τα μωρέ τα φουκαριάρικα τελικά αδικούνται και στο ποδόσφαιρο τα καημενούλικα.
Τέτοια αδικία δεν την θέλει ούτε ο θεός πια, αμαρτία είναι....
τα καθυστερημενα ποστς πανε κι ερχονται, αλλα το θεμα ειμαι εγω.
γιέα.
μάλλον το γεγονός πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις
:P
Ρειβεν και Οντονιαν, οριστε, και δεν το λεω για να το πω. Εγω αν γινοταν τετοια φαση με συγκινητικο Τασουλη Παντο να κλαδευει απο πισω με τα δυο ποδια Σαλπιολα θα ελεγα οτι ειναι αναμφισβητητο πεναλτυ και θα το χαιρομουν κιολας αν τραυματιζοταν ο μαλακακος που δεν μπορει να πλασαρει. Επισης, του Ντιογκο ηταν δευτερη κιτρινη εννοειται γιατι συνεχισε τη φαση κι ενω ειχε σφυριξει πιο νωρις, αλλα εδω δεν εδωσε αλλα κι αλλα. Δε θα μπορουσαν να πω τιποτα ομως, τι να ελεγα δηλαδη?