να πας να γαμηθεις κωλοπανκη ,ειμαστε κλειστομυαλοι,σε γραφουμε στα παπαρια μας και θα συνεχισουμε να εχουμε τις ιδιες αποψεις μεχρι να ψοφησουμε.ΓΚΟΥΧ , ΓΚΟΥΧ :!:
Printable View
να πας να γαμηθεις κωλοπανκη ,ειμαστε κλειστομυαλοι,σε γραφουμε στα παπαρια μας και θα συνεχισουμε να εχουμε τις ιδιες αποψεις μεχρι να ψοφησουμε.ΓΚΟΥΧ , ΓΚΟΥΧ :!:
δεν εισαι κλειστομυαλος ρε μαλακα,μην ανησυχεις.
αγαμητος εισαι.μπορει να λυθει το ζητημα ΚΑΠΟΙΑ στιγμη.
σου ευχομαι να πεθανεις συντομα παντως. :P
Εμείς από τον σύλλογο ανθρωπιστών τους ευχόμαστε να γαμήσουν γρήγορα αμφότεροι με όλη μας την καρδιά.
δεν σε χαλασε που μεσα στο 2009 ηδη γαμησα μια γκομενα και σε μια εδωσα τσιμπουκαρα μεσα στο 8ball
εντιτ: και μια ρουμανα στο μπουρδελο στην βιλκα :dfinger:
Βρίσκεσαι κάπου εδώ.
μουναρα
η αδερφη σου ειναι?
ρε μλκ,εσυ ΓΑΜΑΣ!Quote:
Originally Posted by Razor
ωωωωω!πες μας ρε μλκ πως ειναι!μεταφυσικη εμπειρια?νιωθεις οτι πετας?βλεπεις καταπρασινους παπαγαλους να καβαλανε τον ντενβερ τον τελευταιο δεινοσαυρο?σκανε φλασιες με τον τζατζ ντρεντ να κανει σερφ υπο τους ηχους των εξαιτερ( :dfinger:)? αληθευει οτι μεγαλωνει ο φισφιρικος σου και γινεται απο φοφικο τρονκυ?
τι να με χαλασει βρε ζωο.μια φορα 0,μια ζωη 0.
μλκ νταξει.θα σου δωσω ενα φτυαρι.επιασες πατο,καιρος να αρχιζεις να σκαβεις για να πας και πιο βαθεια.και μετα με το καλο να μπεις σαν σκουλικι στο χωμα σου.
:lsd:Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Σαφέστατα το ηαρ που θέλουμε :!:
Οι αντμίνς να φτιάξουν διαφημιστικό με το συγκεκριμένο τόπικ παρακαλώ.
ρεηζορ.
θέλω φωτογραφία γκόμενας που έχει γυρίσει να σε κοιτάξει.
Δεν πρόλαβα καν να στο δείξω έτσι; Με τη μία όμως!Quote:
Originally Posted by 12 stars circle your brow
Μ' αρέσει που δε σ' άρεσε κιόλας μωρή πούστω!
Καλά, ο wom είπε απίστευτες δισκάρες λέμε.
Πάντως δεν είπα ποτέ πως ο Dickinson δεν είναι heavy metal(το Accident of Birth πχ είναι από τους καλύτερους heavy metal δίσκους των 90s). Αλλά δεν αρχίζουν και τελειώνουν όλα στον Dickinson ή στους Metallica. Δεν λες ακούω heavy metal επειδή σου αρέσει ένα Tears of the Dragon ή ένα Unforgiven. Ήμαρτον.
Τέσπα, αν εσείς συνεχίζετε να βλέπετε γυναίκες στο heavy metal, μάλλον μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Εγώ γενικά ψωλαρία βλέπω, και αφού λοιπόν επιμένετε πως το heavy metal είναι μουσική και για γυναίκες, σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε γιατί η αναλογία είναι 50:1(και βάλε). Τι μπορεί να φταίει;
Επίσης θέλω να δω video Varg να παίζει μπάλα. :P
@πάνκη: Γέλασα με τα ποστς σου. Πραγματικά. Και έχω να πω πως τα κατάφερες ρε μπαγάσα, με έπιασες! Πρέπει να σκεφτώ ένα καλό σχόλιο για να κερδίσω τις εντυπώσεις, τώρα που ξεμπρόστιασες τους λόγους των ποστς μου.
Χμου.
I rest my case.Quote:
θα εφευγα απο την πολη και το μυαλο μου θα ηταν στο η-αρ
:P
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Moυ αρέσεις γιατί στοχεύεις πάντα το καλό του φόρουμ (το στοχεύεις στο καιφάλι λέμε :) )
ρε καμιά σκυλού αλανιάρα θέλετε, να σας κάνει να χορεύετε καπετανάκη πάνω στα τραπέζια.
χλωμο σε κοβω