spasidgia!Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Printable View
spasidgia!Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Wraia as to analisoume
O Garcia pire mia mia kitrinh enw eprepe na eixe parei alla mia sto prwto gia thn fash pou kovei thn mpala me to xeri, oso gia thn agonia as peite eseis pou mas eixate zalisei.
O veron me ton koseisao exoun kanei santouits ena paixth tou olympiakou sto plagio sthn fash meta apo ena tsampouka pou egine. H mpala exei vgei ektos kai kanei taklin me ta 2 podia gia na tou ta spasei enw h mpala exei vgei ektos, o kakos deixnei mono kitrinh.
O anastasakos den eprepe na exei parei deyterh kitrinh sthn fash pou kanei provolh enw exei fygei h mpala?
Epanalamvanw omws den psaxnw gia dikaiologies xestika, sthn edra sas pezete alla min klegeste pali, imarton
Εγώ σνομπάρω κύπελλο ε; Για τον εαυτό μου μιλάω.
Και όπως είπα και στον πάνκη, μας παίρνει να κάνουμε ροτέισον όπου θέλουμε, φοβάσαι τον επαναληπτικό δηλαδή;
Ροτέισον στην Τούμπα ήταν επιβεβλημένο και από την άποψη ότι αυτοί βαράνε κυριολεκτικά στο ψαχνό και το χαίρονται κιόλας. Ε, οι παίχτες μας κοστίζουν και δεν τους έχουμε για πέταμα. Τους θέλουμε και για το ΟΥΕΦΑ. Ο Μπελού δεν μετράει, είναι τιτανοτεράστιο σκυλί του πολέμου.
Πλακα εχετε. Ξαναλεω οτι εξαιρωντας το γκολ του Κονσεησαου που ηρθε απο τυχη ολο το ποστ μου πριν το ματς εχει επαληθευτει καρμπον.
οι μεν πανηγυριζουν που σκοτωσαν τον Μητρογλου και τον Οσκαρ, οι δε αναλυουν οτι χαλια επαιξε ο Ολυμπιακος, ολα προβλεπε.
Οσο για τα ποστς Πινατερου, Οδονιαν, JDM κλπ κλπ, σορρυ αλλα εμεις δε λεμε τιποτα παραπανω απ οσα ειδαμε.
Επισης, αμα ηθελα το κυπελλο, θα το ελεγα σαν Μιτς. Δηλαδη τι, το θελω κολασμενα, αλλα κρυβομαι γιατι ειχα δει την Ανικητη Αρμαδα της Τουμπας να ρχεται?
Αλλη μια φορα, καποια στιγμη επρεπε να ξεκουραστουν παικτες. Πολυ καλα εκανε. Στο κατω κατω 1-0 εχασε, οχι 4-0. Στο Καραισκακη θα δουμε. Εγω το μονο που λεω ειναι οτι και να αποκλειστουμε, δε θα γινει και τιποτα. 12 χρονια, 11 πρωταθληματα 5 νταμπλ. Διαολε, δε πειραζει.
nai sigoura, oti blepetai lete kai sigoura x8es epalh8euthkate giati eginan akribws opws ta legate kai pali emeis oi kompleksikoi kai de kserw gw ti allo....lol
a re garcia pou 8elete oloi.... :twisted:
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες για το ποστ μου μιτσ ότι "εμεις δε λεμε τιποτα παραπανω απ οσα ειδαμε" (εμείς; κολλεκτίβα;).
Ειδικά για το γκολάκι, είναι ντροπή να λες ότι ήταν τυχερό αυτό το γκολ, έκανε ένας δικός σας μαλακία (ανικανότητα) και έκανε ένα φοβερό σουτ ο κονσεισάος (ικανότητα). Δε χτύπησε η μπάλα στα πουλιά. Γενικά το σκορ μια χαρά δίκαιο ήταν, όπως ανέφεραν και οι υποδέλοιποι γαύροι.
Φορντ ωραία ανάλυση παικτών. Ένα σχόλιο που έχω είναι ότι δέχομαι ως ένα βαθμό το ότι δε σε καίει το κύπελλο και ότι δεν κρίνεις την ομάδα σου από ένα ματς που έπαιζε με αναπληρωματικούς, αλλά και αυτοί είναι παίκτες σου. Δεν είναι μόνο οι βασικοί ο γαύρος και το να μη μπορείς να βάλεις άλλον επιθετικό από τον ντιόγο μέσα δείχνει φτώχεια.
Εννοώ πως δε μπορείς κάθε φορά που κάνεις ροτέισο (!), κάτι απαραίτητο σε κάποιο βαθμό, να λες "έλα μωρέ, τα δεύτερα έπαιζαν". Πρέπει να έχεις και δεύτερα που να παίζουν τουλάχιστον αξιοπρεπώς.
ε αν σε σας πηρε μεχρι το Φλεβαρη για να δειτε οτι τα δευτερα μας δεν τραβανε, τι να κανουμε. εμεις το λεμε κανα τριμηνο.
οσο για το "τυχαιο" γκολ, χμ, ειναι εντελως φανερο τι εννοω. Ξαναδειτε τη φαση. Καποια στιγμη και το ξυγκι της μυγας τελειωνει.
ας βγαλουμε τα κεφαλια μας απο τις κωλαρες μας ομως ε. εχουν ειπωθει τα χιλια μυρια και μετα αναρωτιεστε οι olympiakakius karapoutsaklarakious γιατι ο κοσμος παντα εχει να πει κατι για σας. και η προφανεστατη εξηγηση ειναι παντα οτι, λενε για σας οι ομορφες επειδη ειναι "μικρες ομαδες", "σιχαματα παικτες", "οπαδισκοι του ελεους και της ελιας", "ασημαντοι συνδεσμοι", "τοπικιστες" και οχι επειδη πρωτοι εσεις ανοιγετε τη στοματαρα του Κοκκαλικου Ονειρου για να αδειασετε απο μεσα θεωριες για το ποιος ειναι μικρος, ποιος μεγαλος, ποιος σημαντικος, ποιος ασημαντος και ριχνετε και μια πορδη στο ελληνικο πρωταθλημα που στο κατω κατω σας χρωσταει δεν του χρωστατε. μεινετε με αυτη τη φιλοσοφια λοιπον, αλλα τουλαχιστον τα κεφαλια βγαλτε τα απο τον κωλο σας.
τίμια και πορωτικιΆ.
ksexases na peis "Garcia" .Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
sto psaxno loipon .
http://i39.tinypic.com/1j6h6w.jpg
ypirxan pola sklira markarismata sto pexnidi ke apo tis 2 plevres . Aneta 8a mporousan kai oi 2 na exoun pekti(es) ligotero .
Οντόνιαν, το έχω πει ρε για τον πάγκο. Πόσο καιρό σκούζω για τις μεταγραφές και τις μαλακίες του Σώκου; Ήθελα πολύ να δω γενικά τι παίζει με τον πάγκο και βέβαια τα αποτελέσματα δεν βάζουν φωτιά στο δρόμο.
Για την κλωτσά του Αβράμη το σχολίασα ήδη, με την διαφορά ότι εγώ (ΕΓΩ) δεν βλέπω δόλο, ατζουμπαλοσύνη βλέπω. Ο δικός σας είναι άλλο ανέκδοτο.
Το παραλήρημα της Μίλτον δεν το έπιασα. Σε ποιον απευθύνεται ειδικά.
στους gayrous
Φορντ το ξέρω ότι το λες (κι εγώ το λέω μιτσ από την αρχή της χρονιάς), δε σχολιάζω αυτό. Απλά ότι είναι μια ήττα μέσα στην Τούμπα και έχει σημασία, δεν μπορείς να την απαξιώνεις γιατί έχεις τον γκαλιτσιο και τον μητρογλου μέσα, δε φταίει ο ΠΑΟΚ ή ο οποιοσδήποτε που δεν έχεις καλύτερους.
Επίσης, συμφωνώ με τον απ δε χαμερς (!!!), ροτέισο κάνεις στα εύκολα του πρωταθλήματος, στην Τούμπα πας με το μαχαίρι στα δόντια αν θέλεις να είσαι μεγάλη ομάδα. Αν έπαιζε με μας θα έκανε τα ίδια;
Είναι ήττα καθαρή και δίκαια και το γεγονός ότι είχαμε αμφότεροι απουσίες δείχνει και πιο καθαρή εικόνα για το σύνολο της ομάδας, ναι.
Πόση σημασία έχει εγώ διαφωνώ, το είπα αρκετές φορές, και το έχω γραμμένο το κύπελλο και ούτως ή άλλως πιστεύω θα φάνε καλά στο Καραϊσκάκη.
Για το θέμα γοήτρου, δε ένιωσα να μου πέφτει κανένα γόητρο. Βρίσκω κολακευτικό το χαμό που κάνουν τα παόκια αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είμαι ολιμπιακάκιους καραπουτσακλαράκιους με το κεφάλι στην κωλάρα μου (κατά το υπερθεϊκή κωλάρα). (*)
Ροτέισο κάνουμε παντού, δε το κάνουμε για τακτικές και επειδή έχουμε παγκάρα. Λύση επιβίωσης είναι και έπρεπε να ξεκινήσει και πιο μπροστά, χωρίς να αλλάζουμε σωρηδόν εντεκάδες. Όσο για σας, πέραν του ότι συντρέχουν ειδικοί λόγοι (είπαμε, θέλω να σας ρίξω τριάρα, έτσι για ν'απολαύσω ποστ του πιτς), κανονικά με πάνω κάτω ίδια εντεκάδα θα κατέβαινα. Να δω πώς πάνε οι παγκίτες και με εξέδρα υπέρ. Το πόσο μεγάλη ομάδα είμαι σε σχέση με τις ελληνικές δε θα το λύσω τώρα, το έχω λύσει προ πολλού (βλέπε *).
Πάω να δω ΛΟΣΤ.
γιατι παραληρημα Φορδ; εχει 4 σελιδες τωρα που χουν μιλησει 2-3 παοκτσηδες, ειπαν γαμησαμε κτλ, ωραιο γκολ και τα υπολοιπα ακους απο τους γαυρους να λενε αυτα που ειπανε. και για ακομα μια φορα ο γκαρσια και για ακομα μια φορα κατα τυχη κερδισε ο παοκ και για ακομα μια φορα ο γαυρος θα γαμησει κωλους μεσα στο καραισκακη με 7-0. κι εγω σου λεω οτι ο γαυρος ναι μπορει να γαμησει το συμπαν με 37-0 μεσα στο καραισκακη, αλλα πριν γινει αυτο καλο θα ηταν ενας (1), ΕΝΑΣ γαυρος να πει, μπραβο στην ομαδα του παοκ το γκολ ηταν ωραιο, το πρωτο ημιχρονο ηταν ολο δικο τους, οι θεσεις τους ηταν στο τερμα του αντιπαλου, δημιουργησαν πολλες ευκαιριες, στο δευτερο εσπασε η επιθεση τους, χαλαρωσαν και δεν επρεπε, αυξηθηκε η αμυνα τους, δημιουργησε ευκαιριες ο ολυμπιακος, δεν μπορεσε να περασει και πειτε ρε παιδι μου στο τελος ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. οπως εγω μπορω να πω για τον γαυρο οτι προσπαθησε, επαιξε παρα πολυ καλη επιθεση στο δευτερο ημι., για να μην λεμε μαλακιες ΟΛΟΙ οι παικτες επαιξαν επιθετικο ποδοσφαιρο, ο γκαρσια μπορει να ναι ενας μαλακας και η απαξιωση σου για τους οπαδους του Παοκ να ναι παραδειγματικη αλλα ρε παιδι μου μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο παραπανω ποστ μου δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ που δεν ειπατε εσεις πρωτοι στις προηγουμενες 4 σελιδες.