Κωλοφαρδος ο Τζινομπιλι, το ακοσαμε κι αυτο. :roll: :roll:
Printable View
Κωλοφαρδος ο Τζινομπιλι, το ακοσαμε κι αυτο. :roll: :roll:
sto prwto imixrono o spanoulis epaikse kala...sto deutero me ta lathi ta mazemena(ntaks kai to triponto den itan oti kalytero alla ntaks as paei sto diaolo) ta gamise ola
χαρηκα μονο και μονο για τους αρχιδες τους πελαργους
βαλτε κανα σουβλακι κατσαριδας στην κωλοτρυπα τωρα και γυριστε απο τη κινα με τα ποδια ΒΟΔΙΑ
Quote:
Originally Posted by Avi
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Γενικά χαζούλη όχι για το σημερινό. Κατα τ'άλλα, όπως έχουμε πει και στο nba thread, μπορεί να ψοφήσει όπως και όλη η ομάδα των Spurs μαζί.
Το κόμπλεξ με ισπανούς επεκτείνεται και με ισπανόφωνους...
ΥΓ. Τα γάμησε όλα σήμερα ο Σπανούλης
Κρίμας, γιατί αυτή η εθνική ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ, σίγουρα το ίδιο καλή με αυτή του ευρωπαϊκού και της 2ης θέσης. Ωραίο παιχνίδι πάντως, οι αργεντινοί δε μπορείς να πεις ότι είναι κωλόφαρδοι, τα βάζουν και το ξέρουμε, ενώ εμείς ποτέ δεν είχαμε ένα κλασικό σουτέρ του 50-60% στα τρίποντα, βαράμε και έχει ο θεός (που παίζει να είναι το μοναδικό που μας κρατάει από το να πάμε πιο ψηλά), σπαστικοί είναι με όλα αυτά τα one on one και δε παίζουν και τπτ μπάσκετ της προκοπής (ομαδικά εννοώ προφανώς). Α και λίγα τα λόγια για τον σπανούλη ε, απλά έπρεπε ο γιαννάκης να τον βγάλει με το 2ο η έστω 3ο συνεχόμενο λάθος, ήταν προφανές ότι κάτι έπαθε και ξέφυγε εντελώς απ' το παιχνίδι.
επειδή είναι κολόφαρδος ο τζινόμπιλης παιζει στο νβα
Α δηλαδη υπαρχει αμπαλος που τον λεει γενικα κψλοφαρδο, πεστο ετσι ντε!Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
η "κωλοφαρδια" του τζινομπιλι σημερα ηταν οτι σκοραρε κυριως με 3ποντα, απο τα οποια ορισμενα ηταν τραβηγμενα, και οχι με μπασιματα
ενα εκανε και καθαρισε το ματς
απο κει και περα συνεχιστε τις ανουσιες συζητησεις
λαθη εγιναν αλλα στο τελος αυτο που μετρησε ηταν οτι δε μπηκε το σουτ και χασαμε
απλα πραγματα
:|Quote:
Originally Posted by phthoggon
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
*sigh* γιατί να είσαι τόσο φίξξξερ ώρες ώρες :?:
Κρίμα ρε γμτ, πίστευα ότι μπορούσαμε ένα μετάλιο (προφανώς όχι χρυσό ε, αυτό είναι λογικά καπαρωμένο από ΗΠΑ)
Βαλε κομμα ντε, εγω διαβασα "γενικα χαζουλη, οχι για το σημερινο".Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Προφανως για να λες οτι ειμαι φιξξξερ εννοουσες "γενικα χαζουλη οχι, για το σημερινο".
Εγω φταιω? :(
κρίμα. μπορούσαμε. ξενέρωμα.