Ενταξει. με βουλωσες τωρα. Παω να συνεχισω το συγγραφικο μου εργο.
Printable View
Ενταξει. με βουλωσες τωρα. Παω να συνεχισω το συγγραφικο μου εργο.
ναι αλλά το πήξατε στις μαλακίες το τόπικ κιε άντε να δει τώρα την ερώτηση μου ο Θέμης Ο Μάγος...
κιε επειδή
η ερώτηση είναι για κάτι που χε αναφέρει ο Θέμης ο Μάγος για τους Φίλους του Ποδηλάτου (http://www.filoi-podilatou.gr/) που πουλάνε κάποια πέταλα σε καλές τιμές όταν μαζεύονται.
τα 26άρια δε τα αφήνουν στο μετρό, ενώ γενικά, ναι, είναι ακριβά. εγώ για το speed δ7 πήγαινα αλλά δεν υπήρχε και έκανα την υπέρβαση τελικά. επίσης ναι, έχει τρόμπα! \m/
[ πόσταρα κιεγώ από εταιρικό πισί ]
με γεια το νταχον.
δεν εχω μεγάλη εμπειρία στα σπαστά και δεν ξέρω πολλά αλλα το γεγονός ότι τα έχεις παντού μαζί είναι ότι καλύτερο.
λοιπόν τα πέταλα που λες τα πουλούσανε αλλά δεν ξέρω αν τα πουλάνε ακόμα,99,9% πάντως ακόμα τα πουλάνε.Μαζεύεται το εν λόγω γκρούπ κάθε τρίτη στο θησείο μετά τις 10 στην επταχάλκου 7 σ ένα ημιυπόγειο.(είναι απέναντι από την εκκλησία στον πεζόδρομο που είναι στα αριστερά παράλληλα με τις γραμμές του τρένου στο θησείο)
εκεί θα πας και θα ζητήσεις πέταλο.αν δεν έχουν τη φορά που θα πας θα έχουν παραγγείλει και θα φέρουν κάποια από τις επόμενες εβδομάδες.γενικα κοστίζει 35 ευρώ την τελευταία φορά που θυμάμαι,μην τα τσιγκουνευτείς γιατί με οποιαδήποτε άλλη μορφή προστασίας θα το κλαίς το ποδήλατο.και τα 35 ευρώ είναι λίγα αμα πας σε μαγαζί ποδηλατικό και δεις πόσο τα δίνουν.
το πέταλο που παίρνεις είναι αυτό http://onguardlock.com/products/cat_ulock_5004.html
ή αυτό http://onguardlock.com/products/cat_ulock_5011.html
απόσο θυμάμαι.
εγώ έχω 2 αλλά δεν ξέρω να τα ξεχωρίσω. και επίσης τα 2 στο σιτε που σου δείχνω ίδια μου φαίνονται.
γενικά να ξέρεις ότι ο ρόλος του πέταλου είναι περισσότερο εκφοβιστικός.καθως τα καλά μας κλεφτρόνια απλά όταν βλέπουν πέταλο δεν προσπαθούν καν.όχι γιατι δε θα τα καταφέρουν,θα τα καταφέρουν,αλλά με πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια απο το ποδήλατο που είναι ένα στενό παρακατω και είναι δεμένο με κάτι τέτοιο http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=2832 (κόβεταισε 4 δευτερόλεπτα,το έχω κάνει).
αυριο έχει ποδηλατοπορεία.
ψήσου να τιμήσεις,αν και ακόμα κ αυτές έχουν γίνει πλεον ότι να ναι.
cheers
τι εννοεις ο,τιναναι;
ξεφεύγουν από το ΣΚΟΠΟ ίσως; Επειδή κάτι άσχετοι σαν εμάς πάνε μόνο για τη βόλτα; Εγώ λέω να κατέβω αύριο (για τη βόλτα), αν και οι ανηφόρες είναι ζόρι με τις 20άρες ρόδες. Αλλά θα φαντασιώνομαι ότι παίζω στο βιντεοκλίπ των κουήν το μπαισικλ ρέης και θα είναι ωραία!
οτι να ναι εννοώ ότι έχουν δημιουργηθεί κλίκες και παρέες και άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να κατευθύνουν όλο αυτό το ας το πούμε κίνημα και εμένα αυτά καθόλου δε μ αρέσουν.
Οι ΑΛΗΤΟΓΑΤΟΙ ας πούμε? =Ρ
δεν στοχοποιώ κανέναν και με τους αλητόγατους εχω πάει βόλτες και ξέρω και κάποιους απο κει.
και με τους λοκαλ ειμαι πολυ συχνα και ξέρω πολύ περισσότερο κόσμο απο κει και γενικά όλες αυτές είναι ομαδούλες κόσμου οι οποίες οργανώνουν κινήσεις και πολύ καλά κάνουν και μπορεί να υπάρχουν κ άλλες τέτοιες ομάδες οι οποίες να διοργανώνουν κινήσεις.
εγώ αναφέρομαι σ αυτούς που σκάνε στις πορείες και την βλέπουν περισσότερο ποδηλάτες από τους άλλους.αν έχεις πάει καταλαβαίνεις αν δεν έχεις πάει πήγαινε και θα καταλάβεις.
είναι στην τελική προσωπικό δικό μου το θέμα και αυτή την άποψη έχω.
παντως σήμερα θα πήγαινα ευχαρίστως αν δεν ήμουν άρρωστος.
Δουλειά δεν είχε ο διάολος γάμησε τα παιδιά του κι εδώ λοιπόν.
Μπαμπ!
για πειτε λιγακι για τα νταχον, το διπλωμα-ξεδιπλωμα ειναι ευκολο η το σκεφτεσαι?η πορεια ειναι ανετη κ οι λακουβες ξεπερνιουνται ευκολα η οι ροδες οι μικρες δε πολυβοηθανε? η τρομπα στη σελα εχει φανει χρησιμη? στο μετρο το παιρνουμε?
στο μετρό το παίρνεις διπλωμένο. Τα μεγάλα με τις 26'' ρόδες όμως δεν επιτρέπονται ακόμα ούτε διπλωμένα (δεν ξέρω γιατί)
το δίπλωμα-ξεδίπλωμα είναι 15 δευτερόλεπτα υπόθεση πραγματικά. Πανεύκολο. Τώρα στους δρόμους, τις λακούβες τις συνηθίζεις, οι ανηφόρες όμως είναι λίγο ζόρι όσο μικρότερες είναι οι ρόδες σου.
Μια καλή ιδέα ίσως είναι η σέλα με ανάρτηση, δεν ξέρω αν βοηθάει πολύ γιατί εγώ έχω αυτή με την τρόμπα -
η οποία δε μου έχει φανεί χρήσιμη ακόμα, όσο υπάρχουν βενζινάδικα που σου φουσκώνουν τα λάστιχα με την πίεση που θες κλπ, αλλά μια τρόμπα πάντα χρειάζεται
by the way ama exeis kai "megalo" podilato,pou de diplonei,an vgaleis ti mprosta roda to perneis mazi sto metro.
to xo kanei 2-3 fores kai episimws den mporoun na sou poun 'den mpaineis' giati theoreitai aposkevi.
apla an stin poun tha prepei na ipostirikseis sthenara ti thesi sou.
μάλιστα μάλιστα! θενκιου βερι ματς :)