χαχα πάντως αυτό που έγραψα για το παράλληλο σύμπαν επιβεβαιώθηκε χτες. με 5 ομάδες να συνεχίζουν στο ουέφα και τον gayρο 1ο στον όμιλο του τσ.λ.
Printable View
χαχα πάντως αυτό που έγραψα για το παράλληλο σύμπαν επιβεβαιώθηκε χτες. με 5 ομάδες να συνεχίζουν στο ουέφα και τον gayρο 1ο στον όμιλο του τσ.λ.
A SORRY
ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ
ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ναι, yawn κομπλεξάρα.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
μερικά πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ ρε πούστη. Αν βρίσεις τον σ11 θα σου απαντήσει με εμέτικον. Άσχετα που έχει παρατήσει τα greeklish κι έχει γίνει σοβαρότερος user κτλ. Τέσπα, φάε ταρχίδια μου.
τραβα γαμησου ρε αγορι μου,συνεχιζεις να κανεις τετοια ποστ και μιλας για κομπλεξ
καραγκιοζη ε καραγκιοζη
Χάουζ μη βρίζεις το stationako γιατί θα έρθω όπου κι αν βρίσκεσαι και θα σε ΓΑΜΗΣΩ.
@Abruzzi
Ρε ανόητε, με το που ειπωθεί κάτι καλό για τον Ολυμπιακό έισαι ο πρώτος που θα πεταχτεί και θα αναπτύξει κάτι κομπλεκσικό και θα μιλήσει για γούμπλεη. Επίσης είσαι κλαψιάρης, συνέχεια κάνεις σαν μωρό που του πήρανε το γλειφιτζούρι του στο παρκάκι. Κι απλά θέλω να τονίσω πως όσα νίκνεημς και να αλλάξεις, ορισμένα κλασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου θα βγαίνουν έτσι αβίαστα στην οθόνη. Άσχετα που το τόσο βρίσιμο που έχεις φάει στο παρελθόν σε έχει κάνει έναν ομολογουμένως καλύτερο χρήστη. Μιλάμε για μια μεγάλη ελληνική επιτυχία, μία εκτός έδρας νίκη(επιτέλους) από τον Ολυμπιακό που βοηθάει την ποδοσφαιρική μας χώρα να ανέβει στην κατάταξη. Εσένα σ' ένοιαξε που είναι από τον Ολυμπιακό ή από την Λάρισσα κσέρω γω? Αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός ρε και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, μπορεί να μην πέσετε τόσο χαμηλά του χρόνου και να μην αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε ομάδες τύπου τύπου Αρτμέντια.
Γίνεται νίκη εναντίον της Βέρντερ τώρα σε γερμανικό έδαφος και μου λες "εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ" και μου ξυπνάς γούμπλεη και ιστορίες από τη δικτατορία, πράγματα που ούτε καν έχεις ζήσει ζωντανά αλλά μόνο μέσω βιντεοκασσετών του Μένιου. Αν αυτό δεν είναι κομπλεξισμός και κλάπσα.. Και ό,τι βρισχιά σου είπα και στο παραπάνω ποστ για να μην τη ξαναγράφω.
ρε βλακα,ξεπερνώντας τις χαζομάρες περί βρισίματος και κλάψας,μιας και μιλαμε για τη βρεμη,κάτσε διάβασε τα post μου κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά το match,βρες αλλα 1-2 που παραδέχομαι ότι ο ολυμπιακός κέρδισε δικαια και μπράβο του κτλ και πες μου που στο διάολο έγραψα για wembley και εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ μπας και καταλάβεις τι ασυναρτησίες πετάς τώρα
τωρα αν ειναι κομπλεξ (και μαλιστα αποκλειστικο) 1-2 ποστ που έγιναν αργότερα μαζι με αλλα μετά από υπερβολές του τυπου ζήλιες για ένα διπλό μετά από 32 match και δηθεν ευρωπαναθες,πρόβλημα σου
αν το πας γενικότερα,άσχετα που το θυμήθηκες σε λάθος χρόνο και σου είπα παραπάνω το γιατί,μάλλον επιλεγεις μεμονωμένα post γιατί καζούρα και λοιπά γίνονται από την πλειοψηφία εδώ μέσα ανεξαρτήτως χρώματος ,ανάλογα τη περίσταση
κάνω quote κάποια "μεμονωμένα" ποστ έτσι για να κάνω καζούρα(σσ. όλα από το παρόν thread)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
αν και βαριεμαι,δε γαμιεται
copy paste απο το sport24 καθολου αντιολυμπιακο για πρωτοσελιδο και πετυχημενο,τους χόρεψε sir-taki κτλQuote:
δε παει να δημιουργηθει παραδοση μετα απο 32 ματς,εχει δημιουργηθει ηδη,φραστικα ,αν και λαθος πανω στο λογο του, ειχε πλακαQuote:
εντελως ασχετο με ολο το θρεντ,ειναι αστειο βιντεο και το ποσταρε και γαυροςQuote:
Quote:
Quote:
το ιδιοQuote:
για τις υπερβολες μετα απο ενα διπλο σε 32 εκτος και ενώ η πλειοψηφία των μη ολυμπιακών είχαμε δώσει τα εύσημα για το διπλό και το πως ήρθεQuote:
το ιδιοQuote:
και πάλι όλα αυτά ανάμεσα σε αλλα,δε μίλαγα μονος μου
οκ, αγαπάς τον Ολυμπιακό τότε.
παθιασμενα
δεν είσαι βάζελος δηλαδή.
Λοιπόν,πήγαμε,γαμήσαμε,ήπιαμε,φύγαμε...απλά πράγματα...
γύρισα χτές μεσημέρι,με απολογισμό--ένα χαμένο κινητό,ένα κεφάλι κουδούνι,κλειδιά που δεν ξέρω που βρίσκονται,έλλειμα στον τραπεζικό μου λογαριασμό κ ένα διπλο(επιτέλους τρισμέγιστε Θεέ)
τα υπόλοιπα δε πα να λέτε ότι θέλετε
Πιστευω να ξερετε οτι η Βερντερ χθες εκανε ενα σουτ λιγοτερο απο οσα η Γιουβεντους στο 7-0 ε. Και ο Ολυμπιακος εκανε ακριβως τον ιδιο αριθμο με τοτε, 16 σουτ...