To ότι είναι ένα πρόβλημα που ευθύνονται τα μέσα σημαίνει ότι ο κόσμος δεν έχει ικανό κριτήριο.
Εγώ είμαι ο Βικ, μόνο που τώρα αντί να σας λέω για αγάπες θα σας βρίζω να ξεδίνω.
Printable View
To ότι είναι ένα πρόβλημα που ευθύνονται τα μέσα σημαίνει ότι ο κόσμος δεν έχει ικανό κριτήριο.
Εγώ είμαι ο Βικ, μόνο που τώρα αντί να σας λέω για αγάπες θα σας βρίζω να ξεδίνω.
Mιλώντας με φίλο πυρηνάρχη της ΠΑΣΠ Ιατρικής, αποκόμισα τα εξής:
Ήταν με Μπένι τις πρώτες 5 μέρες. Μετά πήγε με Ζορζ.
Γιατί;
Γιατί τον Μπένι τον προωθούσαν Σημιτικοί κύκλοι (άρα δεξιοί) και παρά το γεγονός, ότι αναγνωρίζει ως πιο αριστερό τον Μπένι, προτιμάει Ζορζ. γιατί αυτός θα κάνει πιο σοσιαλιστικό το ΠΑΣΟΚ, φέρνοντάς το στις φιλολαϊκές ρίζες, που είχαν θεσπιστεί στη διακύρηξη του 81. Κάπου εκεί γέλασα.
Και αφού το ρώτησα αν προτιμάει μια εσωτερική αναρδιάρθρωση στο ΠΑΣΟΚ σε βάρος της κοινωνίας (με Ζορζ αρχηγό δηλαδή - άρα αντιπολίτευση υπό του μηδενός - άρα η ΝΔ λύνει και δένει), παρά μια καλύτερη εν δυνάμει αντιπολίτευση (με Μπένι αρχηγό, άρα με πιο σαφή κατεύθυνση ενάντια στη ΝΔ), δεν πήρα απάντηση.
Ο χριστός κι ο απόστολος! Τελικά είχαν δίκιο οι βρώμες σχετικά με το άβαταρ!
Τα μέσα σκάνε και χαλάνε το κριτήριο του κοσμάκη, προπαγάνδα να πούμε κι έτσι.
Οι βρώμες με το άβαταρ και τα διακόσα ποστ άλλων που λέγανε ότι είμαι εγώ.
Φιξτ ιτ.Quote:
Τα μέσα σκάνε και εκμεταλλεύονται το ανύπαρκτο κριτήριο του κοσμάκη του ΠΑΣΟΚ, προπαγάνδα να πούμε κι έτσι.
Έλα, δε 8α μπω σε κουβέντες για αυγά και κότες, το να μην έχεις κριτήριο δεν οφείλεται σε έλλειψη γονιδίων, προκύπτει.
Και τέλοσπαντων τι διάολο, ελιτιστής χριστιανός είσαι εσύ; Όλα 8α τα δούμε πια ρε πούστη.
Αμάν ρε πούστη, είπα εγώ πού οφείλεται; Είπα ότι είναι ανύπαρκτο. Εσύ είπες ότι η βάση πάντα έχει ένα ικανό κριτήριο. Ποιους ελιτισμούς μου τσαμπουνάς; Δηλαδή για να μην είμαι ελιτιστής πρέπει να πω ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει ικανό κριτήριο; Εντάξει.
Η βάση θα έβγαζε λοιπόν τον Μπένι, με το ικανό κριτήριο ότι ο άλλος είναι λούζερ του κερατά (και όχι για κανένα πολιτικό ζήτημα προφανέστατα) αλλά μετά τα κακά ΜΜΕ του κάνανε ντου και λύγισε.
Καλύτερο;
Κάπως καλύτερα. Πάρε αρκούδι: :teddy:
:D
faith fails, eisai i pio trantaxti epivevaiosi tis theorias mou oti sta ellinika panepistimia mporei na parei ptyxeio kai o megalyteros ilithios tou kosmou.
OK, o giorgakis estise tin psifoforia. Pos ginetai tote na simpiptoun ta apotelesmata tis me ta gullops ton teleutaion 6 vdomadon se toso megalo vathmo??? Ektos apo tin psifoforia stisane kai tis dimoskopiseis 7-8 diaforetikon etairion??
Conspiracy theories tou kolou, teineis na ekselixtheis se aksio antikatastati tou spyros!!
Quote:
Originally Posted by katwrimos
Quote:
Originally Posted by http://en.wikipedia.org/wiki/George_Andreas_Papandreou
stin faith fails anaferomoun, oxi sto giorgaki. BTW to panepistimio tis stokxolmis einai malon apo ta xeirotera tis souidias. O giorgakis kai i faithfails oute apekso apo ta sovara panepistimia den tha pernousane xoris na tous paroun me tis ntomates.Quote:
Originally Posted by inhalexhale
Πάντως όπως είπε η ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ τώρα στη νετ το πασοκ 8α ακολου8ήσει κεντροαριστερό-κεντρώο προφίλ τώρα αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατι η κεντροαριστερά 8έλει την ανα8εώρηση του άρ8ρου 16.
Quote:
Originally Posted by katwrimos
edit:
I luv u too!!!! Ωραίος ο Νοέμβριος πάντα!!
Ετσι ειναι. Επαναφερουμε τον σοσιαλισμο ιδιωτικοποιωντας οτι εμεινε δημοσιο.Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
EOK kai NATO to idio sundikato loipon.Quote:
Originally Posted by zihuatanejo