Lol, έτσι που τον έφαγε η Ζήνα τον άλλο, περίμενα να βγάλει μια αμαζόνικη κραυγή και να πηδήξει πάνω στο cylono-άλογο της.
Printable View
Lol, έτσι που τον έφαγε η Ζήνα τον άλλο, περίμενα να βγάλει μια αμαζόνικη κραυγή και να πηδήξει πάνω στο cylono-άλογο της.
[spoiler:fypqonr8]Βασικά εγώ περίμενα να πεθάνει ο Μπάλταρ (επιτέλους) και να αναστηθεί μετά από τρεις μέρες. :P[/spoiler:fypqonr8]
Α-λε-λε-λε-λε-λε shiiii iiii i iiiiiiiii eeee... Η Gabrielle είναι ο 5oς Cylon.Quote:
Originally Posted by cyber_lingas
?
Η γαβριέλλα μωρέ, η ξανθούλα γκόμενα της ζήνας
κάηκα...
Ουφ, άντε τώρα υπομονή ως τον Γενάρη.
ερώτηση και αν θες μου απαντάς σε πμ, τον μαθαίνουμε τον τελευταίο?
[spoiler:sjp34p0r]Όχι. Αλλά μαθαίνουμε μία πληροφορία γι' αυτόν.[/spoiler:sjp34p0r]Quote:
Originally Posted by wino
Εδώ γίνονται τόσα και τόσα και σεις κολλήσατε στον 5o;
[spoiler:kztq2o4w]Τι εννοείς; Οτι και καλά δεν είναι στον στόλο; Μπορεί απλά να μην τον είχε δεί η πολέμαρχος[/spoiler:kztq2o4w]Quote:
Originally Posted by Deggial
Γαμώ τις mid-season διακοπές τώρα, ξέρουμε πότε προβλέπεται το 411; Θα πιάσει 2009; :?
[spoiler:q6iixm07]Η απλώς είναι στο σκάφος των cylons, αν δεν είναι στο στόλο που θα είναι?? Κατά τα άλλα όπως τα είπαμε για τους 4. Η καριόλα με τη μία πήγε στους εχθρούς.[/spoiler:q6iixm07]Quote:
Originally Posted by cyber_lingas
[spoiler:q6iixm07]Σιγά που θα αφήναμε τη Γη ανέπαφη... (αν είναι η Γη βασικά)[/spoiler:q6iixm07]
Κατά τα άλλα ποιος περιμένει ένα εξάμηνο?
Αν είναι μόνο εξάμηνο καλά, κάτι για Μάρτιο έχω ακούσει :roll:
Ευκαιρία για μια καλή επανάληψη από την αρχή, αν μη τι άλλο. Είναι πολλά να ξαναθυμηθούμε :)
Ιανουάριος 2009 είναι η επίσημη ημερομηνία.