oxi aparaitita,sinexise na psaxnesai kai kapoios flwrosQuote:
Originally Posted by MeLinDa
tha akurwsei kai isws uparksei keni thesi.
Printable View
oxi aparaitita,sinexise na psaxnesai kai kapoios flwrosQuote:
Originally Posted by MeLinDa
tha akurwsei kai isws uparksei keni thesi.
Ε ναι αυτό με το πρώτο έτος ακυρίλα και καμπεριά μου ακούγεται, δηλαδή απλά πήγα, παρέδωσα αίτηση/μίνι βιογραφικό/βεβαίωση/αναλυτική, μου παν ότι λόγω καταλήψεων δεν έχουν αιτήσεις φέτος, χάρηκα, μου είπαν και πως έχω προτεραιότητα λόγω τελευταίου έτους και ξαναχάρηκα. Πάντως παίζει ρόλο και ο μέσος όρος (και οι εργασίες που χεις κάνει.)
Θα δούμε, θα σας ενημερώνω σα να σας νοιάζει!
βσκ αν πας όντως για σπουδες πήγαινε και Κοπενχαγη. Αλλιώς, ό,τι σου είπε ο πιξις, είναι η ακριβότερη χώρα της Ευρώπης (πέρα από την Ισλανδία) και είναι και ξενέρωτοι. Ανατολικά κράτη σε χαλάνε;
Βασικά αρχίδια, το πιο μακρινό που μας στέλνουν είναι η Κοπεγχάγη και η Φινλανδία. Κατά τ'άλλα έχουμε μόνο κάτι Γερμανίες (με μόλις μία θέση κενή, άρα μπα), Πορτογαλίες και Ισπανίες. Θα πάω να κάνω κι άλλες αιτήσεις και θα δούμε. Πρώτη επιλογή έχω βάλει άμστερνταμ πάντως, αναμένουμε αποτελέσματα.
basika pio akriva apo kupro de nomizw.Quote:
Originally Posted by enitharmon
gia pe ti kses gia islandia gt kanonizw taksidaki k auto de toxa akousei...
βασικα ενας φιλος που ειναι αυτον τον καιρο βερολινο περναει γαμω. ασε, τον ιουνιο θα δει type o negative και το πακετο machine head/chimaira/lamb of god ο κωλοφαρδος. whatever. πάντως όσον αφορά συνθήκες, πιστεύω ότι στα περισσότερα που παιζει να πας μια φορά καλυτερα θα εισαι από δω. άντε και καλή τύχη μαστορα...Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
Xa! Eksw rixnei xalazi! :P
Βροχή γαμώ το σπίτι σου ρε.
ΠΟΣΟ εκνευριστικό είναι να έχει πλύνει κάτι (i.e. μπαλκόνι, αυτοκίνητο, μηχανή) και μετά από μερικές ώρες να πιάνει ένα γαμώβροχο και να στο κάνει χάλια?
:|
Gamhse ta. Pleon den mpainw ston kopo na plunw tipota pou afora tzamia/parmpriz/nikel/etc. Apla opote to ekana ebrexe.
ακόμα χειρότερα αν έχει γύρη από πεύκα, σαν να έπεσε θειάφι πάνω σε όλα!
σε μισώ κατ'αρχήν, αλλά θα σου πω τι ξέρω:Quote:
Originally Posted by pixies451
σε μια ευρωπαική συγκριτική ταμπέλα Δανία και Ισλανδία ήταν στην κορυφή των πιο ακριβών χωρών (με την Ελβετία να μην αναφέρεται), το οποίο είναι λογικό, γιατί έχουν πολύ καλούς μισθούς συν του ότι στην Ισλανδία τα περισσότερα αναγκαστικά εισάγωνται . Εκτός κι αν τρέφεσαι μόνο με παστό ψάρι. Οπότε θα κάνεις και οικονομία.
Pare k kana tsipouro mazi k eisai :thumbsup:
Apo proxthes epapse to er na douleyei ston I.E. :?
Ksereis kaneis ti paizei?Argei ypervolika na fwrtwsei kai sinithws vgazei mnm oti den o explorer den mporei na fortwsei tin selida.Me ton firefox ola mia xara :|
Είναι το πρώτο βήμα προς ένα μέλλον ελιτισμού.
Περιεργη απορια...Στον ie μπαινει ερ κανονικα, και λογκιν.
Σε firefox το login μπορει να πιασει κατα τυχη μετα απο διαφορες προσπαθειες, αλλα δεν διατηρειται για πολυ.
Ξερει κανεις?