αυτό ακριβώς! μόλις έβγαλα κ εγω κ πραγματικά, αν δούλευα στον έλεγχο διαβατηρίων, θα φοβόμουν να με αφήσω να βγω από τη χώρα με τέτοια φάτσα.Quote:
Originally Posted by Candiru
Printable View
αυτό ακριβώς! μόλις έβγαλα κ εγω κ πραγματικά, αν δούλευα στον έλεγχο διαβατηρίων, θα φοβόμουν να με αφήσω να βγω από τη χώρα με τέτοια φάτσα.Quote:
anazito gnwriia
eimai apo kriti kai menw dafnh..den xerw atoma dw kai niotho monaxia..anazito gnwrimia me skopo tin sxesi kai tin filia..eimai omorfos kai me polu xioumor....exw amaxi kai maresei polu i kithara pou asxoloume 14 xronia..kano programa ston atlantisfm kai me lene gianni mentora..6936577255
14/3/2007 11:52:53 πμ Περισσότερα »
Δ. Δάφνης, Αθηνών
Γαμωτο. Να μην εχω κρατημενα τα στοιχεια απο εναν που μου εστειλε και ελεγε ειναι μπατσος. By the way, το τηλ λειτουργουσε και τον ειχαν ταραξει εκεινη την περιοδο.
είναι όμορφος, έχει χιούμορ, αμάξι, παίζει κιθάρα και δεν μπορεί να βγάλει γκόμενα; τι να του λείπει, τι να του λείπει;
Ε ψιτ!Αποπάνε!Έχεις καμια εναλακτική πρόταση για να καταπραύνω τις αμυγδαλές μου που πονάνε και εχουν γένει τούμπανο? :ddrowsy:
exoume sto spiti ena palio roloi toixou to opoio exei papsei na doulevei pro pollou. Xtes to vradi, to koitaza k mou katevike i polu eksipni idea na valw tous deiktes "2 minutes to midnight" (giati eimai k polu heavy :P). Etsi opws tous giriza, tous piga 12 akrivws kata la8os k to roloi, agnwsto pws, evgale tin teleutaia tou pnoh, arxise na xtipaei. Milame xestika panw mou :P
δεν ξέρω πόσοι το ξέρετε, (δεν με ενδιαφέρει στην τελική :P )
αλλα
http://a510.ac-images.myspacecdn.com...64c139ed45.jpg
http://www.myspace.com/sakis_rouvas_of_piraeus
einai enas pou tou miazei kai syxnazei sthn omonoia (ston hlektriko) toulaxiston ekei ton vlepw egw.asyllhptos
michael jackson(beat it, billy jean, smooth criminal, who's bad), tornero, madonna, antidrasi, sakis rouvas kai alloi ellines kallitexnes.
Registered Users: blackbird, Dark_Angel, Ghoul, ikonoklast, Kingryche, Phantom Duck, Razor, stam and the witches, Vangelis, xryses_dekaeties_60_70_80
εγώ τις έχω βγάλει, όμως όταν έχω πονόλαιμο με ανακουφίζει (δεν θεραπεύει) οποιοδήποτε είδους ζεστό τσάι με μέλι, λεμόνι και κονιάκ. (2-3 φορές την ημέρα) Επίσης σταγόνες διαλύματος πρόπολης σε αλκοόλη, όμως έχει τσουχτερή τιμή, δεν το βρίσκεις εύκολα και είναι οδυνηρό, τσούζει πολύ και έχει πολύ δυνατή και καυτερή γεύση.Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Mε τσάγια τη βγάζω τις τελευταιες μέρες!Αν και δεν σκέφτηκα να βάλω κονιακ μεσα! :D
Βασικα ο λόγος που δεν πάω στον γιατρο είναι επειδη δεν έχω καμια όρεξη να μου πει να τις βγάλω! :|
κοίτα, αν είναι μονιμα πυώδεις ΠΡΕΠΕΙ να τις βγάλεις γιατί μπορεί να πάθεις πολύ μεγάλη ζημιά με στρεπτόκκοκους, κλπ. Εγώ τις έβγαλα άρον άρον όταν μου κάναν ζημιά στα νεφρά. Ευτυχώς ήταν το μικρότερο κακό που μπορούσα να πάθω.Quote:
Χμμμ..Μάλλον θα το ψάξω τοτε. :( Θενξ!!Quote:
Χα!!Ο κλώνος μου.. :DQuote: