τυφλοί both οι αποπάνω
Printable View
τυφλοί both οι αποπάνω
:moutza:
sorry, τυφλοί both οι τελευταίοι της προηγούμενης σελίδας.
Μπορείτε να στηρίξετε λιγάκι τα λεγόμενα σας και να μην πετάτε μια παπαριά; Μας έδωσε το ματς ο σπαθας; Σας τσεκούρωσε ο δαλουκας; Ελάτε μην ντρέπεστε! Όλο μαλακίες εντυπώσεων ακούμε.
Σαν τον σαββα σας που έχει γαμηθεί να λέει χαζομάρες και δεν τον σταματάει κανείς.
Αλλά εντάξει, όπως είπε και ο ποιητής, "αναμενομενα πραματα".
Μην το παιζεις χαζος, κανε οτι αλλο θες, απλα μην το παιζεις χαζος.
Ωχού ρε Οντόνιαν. Εμείς όντως σας γράφαμε στα παπάρια μας όμως όταν τα παίρναμε. Εσείς ούτε αυτό δεν μπορείτε. Άλλο σου λένε, ότι τόσα χρόνια δεν υπήρχε θέμα να ήταν λάθη κατά την πλειοψηφία, εννοείται πως ήταν όλα δόλος και δάχτυλος, τώρα είναι αυτονόητο ότι είναι μαλάκες οι διαιτητές.
Και ναι, μαλάκες είναι οι διαιτητές, εγώ αυτό υποστηρίζω αυτή τη στιγμή, για να μην παρεκτραπούμε που έχουμε τέτοιες τάσεις και αντανακλαστικά αμφότεροι.
ti ekane o daloukas ?
(to allo mats den to eida olo)
ειναι προφανες οτι αναφερομαι στα παλια και οχι στα φετος.
αλλα "νταξ, αναμενομενα πραματα" κι αυτα.
Ξέρετε ότι το ότι εμείς φωνάζαμε στα παλιά (επί επταετίας που λέει ο μιτσμαννος) και ότι τώρα το βλέπουμε 50-50, δεν είναι κάποιου είδους αντίφαση ε. Για να είναι, πρέπει οι διαιτησίες τότε και τώρα να είναι ίδιες***. Εσείς το υποστηρίζετε ίσως, εγώ όχι. Μπορούμε να διαφωνούμε και να τα βλέπουμε όλα "αναμενομενα". Εμένα μου αρκεί το ότι δε βλέπετε δόλο φέτος, για να μην έχουμε κουραστικά πράγματα στο τέλος. Και για μένα ισχύει ότι πέρσι (ε εξαίρεση δυο διαιτησίες), οι διαιτητές στο καραισκακη ήταν από καλοί μέχρι το "αναμενομενο" (χεχ) λίγο έδρα. Για πιο παλιά, τα έχουμε πει, ας μην κουράζουμε.
Όσο για το ποιος γράφει στα παπάρια του τι, ο επίσημος γαυρος μέσω σαββα και ο ανεπίσημος μέσω εφημερίδων μια χαρά δε μας γράφει. Τώρα θα μου πείτε ποιος γαμάει τις εφημερίδες κλπ, αλλά όταν μιλάτε για "εμάς" συμπεριλαμβάνετε τα φόρα, τις εφημερίδες και όσους φοράνε πράσινες μπλούζες ανά τον κόσμο.
*** Γι' αυτό σας ζήτησα να μιλήσετε για τις φετεινές διαιτησίες, προφανώς. Για να δούμε αν οι σφαγές του παρελθόντος έχουν γίνει και φέτος.
Το πριμ για τη νίκη της ΑΕΚ και με τον ΠΑΟ είναι ίδιο με του γαυρου, 150.000 εβρο.
Περιμένω σχόλιο για ζάντες και χάμερς από τους επιστήμονες του φόρουμ.
Για να στεκει το σεναριο πρεπει να συμπεριλαμβανει με καποιο τροπο και τις λεξεις: ΠΑΟΚ, Βόκολος, Δούρος και τηλέφωνο.
μιας που το πιασατε, καλα εμεις, ειμαστε υπαλληλοι, και μας κοροιδευουν σε διοικηση και εφημεριδες, ενω μασαμε ηρεμα χορτο στο μαντρι μας, αλλα το χαμμερ πρεπει να εχει κολλησει στα μπλοκα των αγροτων γιατι δε το βλεπω.
απ οτι λεει η ωρα παντως "το νεο πριμ το δινει ο παππας και σωζει το γοητρο της αεκ"
αυτο ηταν ωραια διευκρινιστικο.
κατα τ αλλα μην ασχολειστε βρε, ενα αστειακι για τη ζαντα καναμε!!!!`11`1
μιλάς για κάτι που εξ'αρχής θεωρούνταν πολύ δύσκολο να γίνει