κάποια αυτομολήσανε,άλλα φουντάρανε στον γκρεμό,και αυτα τα λίγα που παρακολουθείς είναι σε διαδικασία ψηφίσματος για τις περαιτέρω κινήσεις.
Printable View
κάποια αυτομολήσανε,άλλα φουντάρανε στον γκρεμό,και αυτα τα λίγα που παρακολουθείς είναι σε διαδικασία ψηφίσματος για τις περαιτέρω κινήσεις.
ολα ειναι ενα ψεμα
Best Top Gear episodeio shmera e.
:pink: Kristin Scott Thomas :pink:
Paw na dw Conspiracy Files. Exei gia ton David Kelly. Exploring the questions surrounding the death of government scientist and weapons inspector Dr David Kelly in July 2003.
μαστοδοντι ,δε φοραω κορδελες πια και ειμαι χοντροsch
btw,οτε ρε μαλακα,π-οτε
χωρις νετ ολη η ελλαδα για κανα 2ωρο :lol:
ησουν σφαιρα παντως
ΘΗΛΥΚΑ ΚΟΑΛΑ προτιμούν να συνευρίσκονται σεξουαλικώς μεταξύ τους, μερικές φορές και πέντε μαζί, ταυτοχρόνως. Αυτό, σύμφωνα με Αυστραλούς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ, συμβαίνει μόνο όταν τα ζώα αυτά είναι εγκλωβισμένα σε ζωολογικούς κήπους. Οταν είναι ελεύθερα στη φύση, όπως πρέπει να είναι, γίνονται και πάλι ετεροφυλόφιλα. Μερικά θηλυκά κοάλα παρατηρήθηκε ότι εμφανώς απέρριπταν το φλερτάρισμα από αρσενικά, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και αμέσως μετά «άρχισαν να επιδίδονται σε ομοφυλοφιλικές δραστηριότητες», όπως διαβάζουμε στο τελευταίο τεύχος της επιθεώρησης Applied Animal Behaviour Science. «Σε πολλές περιπτώσεις, περισσότερο από ένα ζεύγος θηλυκών κοάλα μοιράστηκαν έναν σωλήνα για να ικανοποιηθούν σεξουαλικά και σε άλλες περιπτώσεις παρατηρήθηκαν πολλαπλές συνευρέσεις, ακόμα και μεταξύ 5... κοριτσιών», αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση των επιστημόνων του Κουίνσλαντ. Τρεις εξηγήσεις δίνουν γι' αυτήν τη συμπεριφορά. Η πρώτη, ότι προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να διεγείρουν τα αρσενικά κοάλα και να προσελκύσουν έτσι την προσοχή τους. Η δεύτερη, ότι πρόκειται απλώς για ορμονικό πρόβλημα. Και τρίτον, ότι ενδέχεται ο λεσβιακός έρωτας να καταπραΰνει το στρες στα θηλυκά κοάλα. Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα, δεν ξέρω....
kai ta gatia to kanoun ayto.
γιατί δεν τα ρωτάν;Quote:
Originally Posted by freak brother
ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΡΙΑ ΛΕΜΕ.
Σε μένα γίνεται έτσι από την αρχή....το είχαμε ξαναπεί εδώ....κάτι σελίδες πίσωQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
εμένα μου κόπηκαν από το σάββατο
σε σενα επιτηδες το εκαναν
βαλτε μακη χανετε τα επη
δε βάζω μάκη, ακούω μάνογουορ, γλιτώνω μάκη, κρατάω το έπος.
πως σου φάνηκιε;
siga mh doume to roufianoskulo/ekviasth