Έχεις απόλυτο δίκιο...Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Εχουμε γίνει (-με γιατι πλέον είμαι μέλος :P ) κοινότυπη ατραξιόν για downloaders που ζηταν links
Printable View
Έχεις απόλυτο δίκιο...Quote:
Εχουμε γίνει (-με γιατι πλέον είμαι μέλος :P ) κοινότυπη ατραξιόν για downloaders που ζηταν links
Oxi, enow oti an perasoun 2 lepta xwris na koitaksw ena section me petaei eksw. Epishs, se merika threads mou bgazei oti to post den uparxei, kai alla tetoia.
:?: :?: :?: :? :? :?
το σατανιάρικο άβατάρ σου τα φταίει όλα.
Emena prin apo ligo ekei pou phga na kanw post mou zhthse na kanw login enw eixa kanei hdh. Mporei na einai ths stigmhs.Quote:
[quote=dead in magazines]Emena prin apo ligo ekei pou phga na kanw post mou zhthse na kanw login enw eixa kanei hdh. Mporei na einai ths stigmhs.[/quote:12hp0q8s]Quote:
Originally Posted by "When_Black_Roses_Bloom":12hp0q8s
Panw-katw auto epa8a. Egw basika apla allaksa section kai mou to ebgale. Den prospa8hsa na kanw post.
μπορεί να ευθύνεται αυτό.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
kati ginete me to soulseek k ka8e fora pou kleinw to pc k to ksananoigw,paw na to anoiksw kai mou zhtaei username pass k fysika ta tragoudia pou katevaza den einai pia ekei.any help for this shity?
format c
O bullet exei arxisei na postarei mexri kai se ktiria tis Venizelou
:?:
asimoulis είναι αλήθεια αυτό; Γιατί παρόμοια έχουν γίνει πολλές φορές: WWF με βιτάμ soft: το μοτό ήταν αγοράζοντας βιτάμ σοφτ ένα μέρος των χρημάτων σας δωρίζεται στο WWF για την προστασία του λύκου και κορόϊδευαν την οργάνωση με το μοτό "Σώστε τον λύκο αυξανοντας την χοληστερίνη σας".Quote:
Συνεργασία Pizza Hut με το Σύλλογο Αρχέλων με σκοπό την προστασία της θαλάσσιας χελώνας
Επίσης ορνιθολογικές, κλπ παίρναν χρήματα από ΕΚΟ, Mobil, κλπ
τώρα υποστηριζοντας τέτοιες αλυσίδες καταστημάτων με ελαστικά ωράρια και σκατά πληρωμή και ασφάλεια θα περιμένουν να έχουν και διαθεσιμότητες για εθελοντική εργασία στο σύλλογό τους;
μπουλετ ηταν ενας αντιπαλος επιθετικος σημερα που ηταν λουκαλαικ σου.Με κορδελα κιολας αουα
εχει 2 βδομαδες τωρα που δν μου ερχονται ιμειλ για τα θεματα που παρακολουθω ή ερχονται για καποια μεμονομενα
τι στο πεος?