ναι το ξερω και μαλακια που το επαιξα με 1.25 σκεφτομενος νταξ μωρε η γαλατα ειναι θα κερδισει τους αμπαλους ας στρογγυλεω την αποδοση στο 4 απο 3.6 ΟΥΑΟ αλλα ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ
Printable View
ναι το ξερω και μαλακια που το επαιξα με 1.25 σκεφτομενος νταξ μωρε η γαλατα ειναι θα κερδισει τους αμπαλους ας στρογγυλεω την αποδοση στο 4 απο 3.6 ΟΥΑΟ αλλα ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ
H γαλατα δεν είναι που πέρυσι ήταν γτπ;
:'(
ναι αλλα...ε δεν ξερω μαλακια εκανα τι να πω :P
Όσο να'ναι δε βοηθάω κι εγώ :P
:P true
θα ανασυνταχθω για το Σ/Κ
εγώ λέω να περιμένω περίπου μέχρι την 6η αγωνιστική που θα έχουν στρώσει λίγο και θα έχω κάνει και την ανάλογη προετοιμασία του καλοκαιριού. :P
ε τοτε μονος μου θα ποσταρω εδω να λεω τι χανω :P
Α, εσύ βλέπω κάνεις προετοιμασία Κετσπάγια.
αχχαχαχαχαχααχ :touched:
σκοτωσε κοσμο η γαλατα.
το προπο που αποφασισα εκατσε, 7/7 και μαλλον αυτο σημαινει οτι πρεπει να σταματησω να διαβαζω προγνωστικα.
ΟΙ 2 τελευταιες μερες χαλασαν ενα θετικο σερι των προηγουμενων 4. ΕΙδικα τεταρτη πηγαν κουβα τα παντα.Χτες οκ μισοκουβα.
επιασα την πρωτη τριαδα για φετο.
διπλο οι Μαντσινιδες με το ζορι.
οβερ Παλερμο
οβερ Πορτο, ευχαριστω Φερναντο :pink:
ο χρηστις Ματζελλαν μπορει να σας διαβεβαιωσει οτι ηταν ομπρος οταν επιανα τη δευτερη σερι τριαδα μου, βλεποντας παρεα το γκολ της Μπαγερν στο 90'
Ευχαριστουμε Μπεναλιο που δεν εκανες ποτε εξοδο.
=)))
εγω χτες γενικα μετρια πραγματα....αλλα επαιξα 5 ευρουλακια τεννις μωρε. ετσι γιατι ακουσα κατι καλο. ροντικ και παγδατη να κερδισουν. αποτελεσμα: 40 στην τσεπη.
το πιο αποδοτικο ηταν ομως 3 β γαλλιας χ/χ τα οποια ηρθαν τα 2. 1,5 ευρω δυαδες και πηρα 9. το 3ο ηρθε χ/2 γαμωτο. στο τσακ και θα ταν με 1,5 ευρω 53...πουτανα εμπνευση.
η ΜπετΜιτς για σημερα προτεινει.
i) Καρντιφ - Ντονκαστερ ασο.
ii) Τσαρλτον - Ολνταμ οβερ (για μενα το 1,80 ειναι δωρο. θα δουμε αν θα επαληθευτει)
iii) Μαρσειγ - Λοριαν ασο, στην ηλιθια λογικη του "του πουστη, θα κερδισουν!"