sto telos tha paizei olo to soi toure ston gayro
ok agamisou sport24, prwtaprilia.
Printable View
sto telos tha paizei olo to soi toure ston gayro
ok agamisou sport24, prwtaprilia.
Του sportime.gr πρέπει να 'ναι αυτό για Καμορανέζι στον ΠΑΟ.
edit: Καλό στην αρχή αυτό του sport24 (ειδικά με το παρατσούκλι Fake), αλλά μετά το γαμήσανε και ψόφησε.
Στην Αμαλιάδα, όπου διεξάγεται η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στο βόλεϊ, ένας φίλος του Παναθηναϊκού έχασε τη ζωή του μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Ο άτυχος νέος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, έπινε καφέ με την παρέα του, όταν ένιωσε αδιαθεσία.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης αλλά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε. Οι υπόλοιποι, περίπου 100, φίλοι των "πρασίνων", παρέδωσαν τα εισιτήρια στη διοργανώτρια αρχή, ως ένδειξη πένθους.
rip :(
Χαχαχαχαχαχ, πρωταπριλιά!!!!!
me 8anato?
de nomizw
edit : an nai tote einai poly malakes
:?
Ρε σοβαρευτείτε, δεν παίζουν με τέτοια θέματα, το 'πα και αλλού.
Το πρωταπριλιάτικο ψέμα σε μια εφημερίδα δεν γίνεται ΠΟΤΕ μεγάλο θέμα (όσο σοβαρή κι αν φαίνεται η υποτιθέμενη είδηση) ούτε έχει ΠΟΤΕ υπογραφή συντάκτη.
Ενα από τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα ever ήταν της Αθλητικής Ηχούς πριν 10 χρόνια. Είχε παίξει Αρης-Λάρισα, οι κιτρινιάρηδες νίκησαν 6-0 και έβαλε φωτο(μοντάζ) του κυρ-Ανδρέα Μιχαλόπουλου (τότε προπονητή της ΑΕΛ) χωρίς μουστάκι. Και έλεγε στην κειμενολεζάντα ότι είχε πει στους παίκτες στην ανάπαυλα: «Μπείτε μέσα και γυρίστε το ματς. Κι αν δεν το καταφέρουμε (ήταν μόνο 2-0 στο ημίχρονο) εγώ θα το ξυρίσω το μουστάκι μου».
Πολύ ψαρωτικό.
Για παράδειγμα σήμερα η SportDay έχει δήθεν ενδιαφέρον του Ρονάλντο για να πάει στον Ολυμπιακό και το γράφει ο Λεάνης στη στήλη του (από τις εξαιρέσεις για την υπογραφή που σας έλεγα). Υπήρχε περίπτωση αν ίσχυε τέτοια ειδησάρα, να μην γινόταν πρώτο θέμα; Θα χαραμιζόταν στη στήλη ενός αρθρογράφου;
Δεν πέθανε στην Αμαλιάδα, στην πλατεία του Πύργου πέθανε έξω από μια καφετέρια.
Κάτι ακούστηκε για καθαρή ηρωίνη, δε ξέρω κατά πόσο ισχύει. Πάντως σχέση με δαύτα είχε μια φορά.
Κι εγώ χτες που γύρισα τα άκουσα. :?
Τρομερά καφριλίκια από τους Οριτζιναλίστες προχθές στη Ζήνα. Μιλάμε για πολύ γέλιο.
"Γαμιέται ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος" μόλις βγήκε να τραγουδήσει ο Καραφώτης και τα σχετικά. :rofl:
"H Peggy einai trela me thn kitrinh fanela k h despina vandh na paei na gam...thei"
Kapws etsi
:D
Το κορυφαίο:
Βγαίνει ο Νίνο να τραγουδήσει, ακούγεται το σύνθημα για τον ΠΑΟ και τότε αρπάζει ένας τελειωμένος το μικρόφωνο και λέει: "Εντάξει, βάζελος είναι, αφήστε τον να τραγουδήσει να τελειώσει και να πάει να γαμηθεί". (ή κάπως ετσι).
k giati akrivws eixan paei oi originalistes stin pegky zhna..?
Είχαν τον ετήσιο χορό τους.
aaaaa! mlst, thanx! :D
(+1 post dld :P)