Στις 5 άμα παίξετε το κόβω να κάνετε και μπάνιο ταυτόχρονα. Επίσης θέλω να έρθω αλλά αύριο δίνω τελευταίο μάθημα ρε πούστη μου :(
Printable View
Στις 5 άμα παίξετε το κόβω να κάνετε και μπάνιο ταυτόχρονα. Επίσης θέλω να έρθω αλλά αύριο δίνω τελευταίο μάθημα ρε πούστη μου :(
Δεν νομίζω να παίξουμε πολλή ώρα. Κα;να 2-3 κομμάτια με τις δικές μας χρονικές διάρκειες.
Κάτι άκουσα για αγγελάκα μετά.
χμ, αν αρχίζετε πέντε δεν προλαβαίνω να έρ8ω εγκαίρως και για αγγελάκα δεν ψήνομαι. Τέσπα, άλλη φορά.
1000 posts που λέτε...
:thumbsup:
panta tetoia!!!!! :?
ξεκινάω σε λίγο εκπομπή, όσοι άπιστοι προσέλθετε www.cityinternational.gr
Γενικά πόσο καιρό κάνει να σου κόψουν την τηλεφωνική γραμμή DSL και μετά να σου ενεργοποιήσουν μια άλλη? Θα την κόψω την ποτάνα την 768 για να πάρω starter 2 Mbps (συμφέρει οικονομικά) αλλά κάτι μου παν ότι σύνολο αυτό θα πάρει κάνα μήνα (κόψιμο και επανενεργοποίηση). Το έχει κάνει κανείς αυτό πρόσφατα για να ξέρει? Να αρχίζω να αγοράζω βιβλία?
Να μας αδειάσεις τη γωνιά για δγυο μήνες.
Σου χω νέα. Θα μαι εδώ για πάντα και μόνο για την πάρτη σου. :*
PS: Όποιος είναι λιγότερο εμπαθής από τον παραπάνω και γνωρίζει ας απαντήσει plskthx.
Έναν;
Έναν.
Εγώ είμαι λιγότερο εμπα8ής και έχω να πώ οτι η ερώτηση σου, Η., είναι μια ερώτηση εξαιρετικά βλακώδης.
Χάρις σε αυτό το χαρακτηριστικό των ποστς σου νομίζω οτι καλό 8α ήσαν να μην ποστάρεις.
Οκ, η ερώτηση είναι βλακώδης, επειδή όμως δεν έχω ξανακάνει τούτη την διαδικασία θα μου επιτρέψει η μεγαλειότητά σας να αναδιπλώνω ψήγματα βλακείας σε αυτό το θέμα. Τώρα πάρτε τα κουβαδάκια σας και πάτε παίξτε σε κάποια άλλη παραλία μπας και μου απαντήσει κάποιος νοήμων άνθρωπος γιατί είναι ένα θέμα που με καίει. Ευχαριστώ.