Παραβάτης ήταν ο Ιουλιανός (me=το σπασικλάκι που διορθώνει το παραμικρό).
Για το πράγματι θλιβερό θέμα της ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού, έχει ενδιαφέρον θέμα ο Ιός της σημερινής Ελευθεροτυπίας.
Printable View
Παραβάτης ήταν ο Ιουλιανός (me=το σπασικλάκι που διορθώνει το παραμικρό).
Για το πράγματι θλιβερό θέμα της ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού, έχει ενδιαφέρον θέμα ο Ιός της σημερινής Ελευθεροτυπίας.
Σόρρυ, αλλά το βυζάντιο (ως έννοια και όχι ως τόπος) αποτέλεσε "μίασμα" στην μετάβαση από την κλασσική παιδεία στα χριστιανικά ήθη και έθιμα και προκάλεσε την σταδιακή απομάκρυνση των Ελλήνων από τις ρίζες τους.
παραβατης ιτ ιζ δεν, θενξQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
τον Ιο διαβασα και το ξαναθυμηθηκα =/
Ειλικρινώς δε μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό νομίζετε ότι η ιστορία ενός τόπου έχει την παραμικρή σχέση με το κράτος στο οποίο ανήκει. Η Μακεδονία είναι ελληνική διότι το ελληνικό κράτος κατέκτησε τα εδάφη και εκεί τελειώνει το θέμα. Εάν κάποτε σταματήσει να είναι ελληνική, πάλι αυτό θα είναι αποτέλεσμα πολεμικής σύγκρουσης.Quote:
Originally Posted by H.
Είναι, επιπροσθέτως, προφανές πως κανένα κράτος δε πρόκειται να κυρήξει πόλεμο για να καταλάβει εδάφη απλά και μόνο επειδή κάποτε στο μακρινό παρελθόν ήταν δικά τους. Πρέπει να υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα που να δικαιολογούν το κόστος ενός πολέμου.
ακριβώς αυτό! Είναι το χρυσωμένο ναρκωτικό χάπι για να στείλουν τα αφιονισμένα πλήθη να αλληλοσφαχτούν ενάντια στα δικά τους συμφέροντα, ένστικτα αυτοσυντήρησης και κοινής λογικής.Quote:
Originally Posted by Deggial
χαχαχααχαχαχαχαχαχχαχχαΑΣΧΑΣΑΧΣΑΧΑΑΧΑΧQuote:
Originally Posted by H.
Τι βρίσκεις αστείο τζουτζούκο?
τα φυλλα μαλλον
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω (εκτός αν έκανα κάποιο ορθογραφικό και γράφονται με ένα λ ξέρω γω). Κατά τα άλλα έτσι αποκαλούνται (τουλάχιστον στον δικό μου οικογενειακό-κοινωνικό περίγυρο).
φύλα
Χρησιμοποιώ και στοιχεία τοπικής προφοράς όμως στην γραφή μου :D
καπως ετσι ομως μια μερα τα παιδια μας θα σταματησουν να θεωρουν την μακεδονια ελληνικη.
:rofl: :rofl: :rofl:
Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
και αυτό μια από τα ίδια εθνικιστική σαλάτα!Quote:
Originally Posted by dead in magazines
Τι κόλλημα με τις ρίζες! Ο κόσμος μεταβάλλεται, τα πάντα απομακρύνονται από το αρχικό σημείο (ρίζες).