yperepos http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/115038.html
Printable View
sto contra exoun hdh ri3ei th kalli8ea :D
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Beth ... ?choice=20
:lol:
Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για την διαιτησία του κ.Ζωγράφου στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Λάρισα και ειδικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν την Πέμπτη οι Θεσσαλοί, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού προχώρησε σε δήλωση-απάντηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Πειραιωτών.
Αναλυτικά:
"Έχουμε φθάσει στο σημείο το 50-50 στις διαιτησίες να θεωρείται εύνοια για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Μέχρι εδώ. Φτάνει πια.
Η παραπληροφόρηση είναι εσκεμμένη για να επηρεάσει τον κόσμο και την διαιτησία. Γνωρίζοντας όμως τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα, όλοι οι εχθροί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, με ψευδή δημοσιεύματα και δηλώσεις εντυπώσεων, έχουμε ενεργοποιηθεί και όλοι θα παίρνουν την απάντηση που τους χρειάζεται, άμεσα.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τη Λάρισα, όλα γίνονται σκοπίμως και προκειμένου να επηρεαστεί ο κόσμος και η διαιτησία στον επαναληπτικό αγώνα της 12ης Απριλίου.
Διαπιστώνω με λύπη ότι οι παράγοντες της ιστορικής ομάδας της Λάρισας, παρασύρθηκαν από τη μόδα των ανακοινώσεων των δήθεν αδικημένων.
Εύχομαι να μην καταφύγουν και στην έκδοση DVD μιμούμενοι κάποιους άλλους. Θα αδικήσουν και την, ομολογουμένως, πολύ καλή προσπάθεια τους και την ιστορία της ομάδος τους.
Συνηθίζω να μιλάω πάντοτε με αδιάψευστα στοιχεία. Ας κοιτάξουν την δημοσιευμένη σήμερα σε όλο τον Τύπο, φωτογραφία της φάσης του πέναλτι (το οποίο δεν είχε καμία επίπτωση στην διαμόρφωση του αποτελέσματος) και ας θυμηθούν τι λένε οι Κινέζοι: Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
Ας καταλάβουν ότι όρισαν μόνοι τους τη μοίρα τους και πληρώνουν τα δικά τους αγωνιστικά λάθη.»
Και κατέληξε:
«Τώρα στο κρίσιμο φινάλε της σεζόν περιμένω άπαντες, ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, ΚΕΔ, Παρατηρητές, Διαιτητές, να σταθούν στο ύψος τους και να προστατέψουν το ποδόσφαιρο από τη μόνιμη και σκόπιμη παραπληροφόρηση.»
axaxaxaxaxaxax :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Quote:
Originally Posted by Bullet
:rofl: :rofl: :rofl:
na kseres kai giati gelas... :P
Ξέρει.
Με τα χάλια του.
Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθει στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του ΟΑΚΑ η συνάντηση του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και των εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών του "τριφυλλιού". Για πρωταθλήματα με πέναλτι από την σέντρα, ευρωπαϊκό τίτλο, το νέο γήπεδο, την παραμονή Μαλεζάνι αλλά και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα μίλησε ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν δίστασε ακόμα και να πει ότι έχει κάνει λάθη...
Οι στόχοι...
Αρχικά, ο "Τζίγγερ" μιλώντας για τους στόχους του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στο "ευρωπαϊκό τίτλο", λέγοντας: "Το να ζητάς κάθε χρόνο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι αυτονόητος στόχος και δε μπορείς να λες εργάζομαι γι’ αυτό. Στόχος είναι το να εργαζόμαστε με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση και –γιατί όχι- την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου, ακόμα και το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Βεβαίως, τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι όπως ήταν πριν πέντε χρόνια, η Τσέλσι δεν είναι ίδια. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει σε κάποιες κορυφαίες ομάδες και δεν είναι το ίδιο εύκολο να αντιπαρατεθείς μαζί τους. Αυτές οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν πέντε Κονσεϊσάο και αν δεν τους βγουν ένας-δύο, έχουν άλλους τρεις. Επίσης, οι συγκεκριμένες ομάδες με τις υποδομές που έχουν δημιουργήσει και τη συστηματική προσπάθειά τους, τους δίνεται η δυνατότητα να βγάζουν... δέκα Λεοντίου. Από αυτούς θα προχωρήσουν σίγουρα οι πέντε, οι έξι. Την πιστεύω την ομάδα αυτή και θα ενισχυθεί. Θα πάρουμε και άλλους μεγάλους παίκτες".
Το ιδιοκτησιακό...και η σχέση με οπαδούς
Σε ότι αφορά τους συνδέσμους και τα όσα συμβαίνουν γύρω από τους οπαδούς του "τριφυλλιού" ο κ. Βαρδινογιάννης τόνισε:
"Ήρθαμε να λύσουμε τα δικά μας θέματα, διοίκησης και οπαδών. Δεν θα μιλήσουμε για αγωνιστικά θέματα. Αν χρειαστεί θα αναφερθούμε στο τέλος. Θα τα πούμε σε φιλικό κλίμα για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις" και μίλησε για μερικά συνθήματα που δεν του άρεσαν από την εξέδρα, "Τέτοια συνθήματα δε με αγγίζουν. Μόνο στην ομάδα κάνουν κακό" είπε μιλώντας για τα όσα ακούστηκαν στο ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.
"Μπορεί κάποια στιγμή να υπήρχε ένας λάθος άνθρωπος σε λάθος θέση. Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχει να κάνει με τους συνδέσμους, οπότε δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με το παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά" τόνισε για ένα μέλος την περίπτωση Στράτου ενώ για τα όποια επεισόδια είπε: "Δεν είναι όλοι οι οργανωμένοι χούλιγκανς ή ταραξίες".
Για την διαιτησία
Στο "καυτό" θέμα της διαιτησίας, ο "Τζίγγερ" "έριξε" σαφής αιχμές εναντίον των "ερυθρόλευκων" λέγοντας, "Αν περιμένετε από μένα να δείτε να παίρνω πρωταθλήματα με πέναλτι από τη σέντρα, ξεχάστε το. Αυτό δεν προκειται να το δείτε ποτέ".
Για τη Σούπερ Λίγκα
"Ήταν μια κίνηση η οποία θα βοηθήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά. Βλέπετε πως είναι η διαιτησία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε".
Για το DVD
Σε μια συζήτηση με έναν οπαδό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε αναρτήσει το πανό διαμαρτυρίας με το DVD για τα λάθη της διαιτησίας, ο "Τζίγγερ" τόνισε. "Είδες το DVD ;" ο οπαδός απάντησε όχι και εν συνεχεία άκουσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να του λέει: "Έκρινες κάτι χωρίς να το έχεις δει. Όταν το δεις θα καταλάβει ότι ήταν αναγκαίο να το κάνουμε".
Για Βοτανικό ή Γουδί
Ο κ. Βαρδινογιάννης ρώτησε τους φίλους του "τριφυλλιού" αν προτιμούν γήπεδο 35.000 στο Βοτανικό ή ένα μικρό στο Γουδί. Άπαντες τάχθηκαν υπέρ της λύσης η οποία έχει ήδη δρομολογηθει και εκείνος απάντησε: "Σαφώς και ο Βοτανικός είναι η προτεραιότητά μας. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θα πρέπει να τρέξουμε λίγο. Μη με ρωτάτε για εναλλακτικά σχέδια. Αυτή τη στιγμή έχουμε εστιάσει στον Βοτανικό. Εμείς πρέπει να έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Στην Ελλάδα ζούμε. Μέχρι να δούμε τα έργα να αρχίζουν, εγώ δεν είμαι ποτέ σίγουρος".
Για τα λάθη του...
Ο "Τζίγγερ" έκανε και την αυτοκριτική του, λέγοντας "Έχω κάνει λάθη. Δεν είναι δυνατόν όταν δουλεύεις να μην κάνεις λάθη. Δέχομαι την κριτική και τις επισημάνσεις, φτάνει να μην είναι κακοπροαίρετες" ενώ μίλησε και
Για τον Επαλέ
"Πολλές φορές είμαστε αυστηροί με ποδοσφαιριστές στους οποίους στερούμε τη δυνατότητα να δείξουν την πραγματική αξία τους. Δεν έχω δει πολλούς παίκτες να αποχωρούν κλαίγοντας από την Παιανία. Γι' αυτό πραγματικά συγκινούμαι όταν τον βλέπω να παίζει καλά στον Ηρακλή. Αν με ρωτούσαν αυτή τη στιγμή ποιον παίκτη από τον ελληνικό χώρο, θα έλεγα τον Επαλέ, ο οποίος θεωρώ ότι είναι μέσα στο πέντε κορυφαίους".
και για τον ΟΦΗ
"Δεν έχω καμία σχέση με την ιδιοκτησία του ΟΦΗ. Όσο ζω όμως, θα τον βοηθάω όπου μπορώ επειδή είναι η πατρίδα μου".
Ο "Τζίγγερ" μετά τα όσα κουβέντιασε με τους οπαδούς, είχε συνάντηση και με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στους οποίους και δήλωσε αρκετά σημαντικά πράγματα όπως:
Για τη συνάντηση
"Έπρεπε να γίνει αυτή η συζήτηση για να ξεκεθαρίσουμε κάποια θέματα που είχαμε μεταξύ μας. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό πρώτο βήμα. Πιστεύω στους οργανωμένους. Στους καλούς οργανωμένους και αυτή είναι μία θέση που υποστηρίζω εδώ και καιρό. Νομίζω ότι έχουν και εκείνοι να κάνουν κάποια πράγματα από την πλευρά τους, για να αποδείξουν ότι η παρουσία τους στα γήπεδα είναι θετική".
Για δημιουργία ενιαίου σύνδεσμου
"Αυτό είναι θέμα το οποίο συζητούν μεταξύ τους τα παιδιά. Έχουν κάποιες απόψεις. Είμαστε στη διαδικασία συζητήσεων".
Για παραμονής Μαλεζάνι
"Δεν υπάρχει κάποια σκέψη να αλλάξουμε τον Μαλεζάνι, οπότε δεν καταλαβαίνω τα σενάρια που βγαίνουν στον ελληνικό Τύπο και αναφέρονται σε ημερομηνίες λήξης. Δε λειτουργούμε έτσι. Ο κύριος Μαλεζάνι είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού και όταν έρθει η ώρα να συζητήσουμε το θέμα, θα το κάνουμε".
Για εισιτήρια εκτός έδρας στην συνέχεια;
"Δεν έχουμε μπει σε αυτή τη συζήτηση επειδή ο Νόμος, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, κρύβει μεγάλη επικινδυνότητα. Νομίζω πως είναι κάτι το οποίο θα μας απασχολήσει την επόμενη περίοδο. Δεν έχω κάτι με τους οργανωμένους.
Αυτό συμβαίνει επειδή έτσι πιστεύω ότι προστατεύω σε ένα μεγάλο ποσοστό την ομάδα από διάφορα πρατράγουδα για τα οποία πολλές φορές μάλιστα δεν έχουν εκείνοι την ευθύνη. Έτσι όπως είναι ο Νόμος, σηκώνει πολλή συζήτηση και μεταξύ ΠΑΕ και οργανωμένων και μεταξύ των οργανωμένων της Πολιτείας.
Ήθελα να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο για να μη λέμε άλλα μπροστά και άλλα από πίσω. Να πω πέντε πράγματα τα οποία πιστεύω και να παγιώσουμε ένα σύστημα επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ και των φιλάθλων για να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό εποικοδομητικά, κυρίως για τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτός είναι που μας ενδιαφέρει όλους μας".
Για όσα έγιναν στο ματς με Ηρακλή
"Δεν ξεκινάω ούτε τελειώνω στο ματς με τον Ηρακλή. Αυτό που ξεκαθάρισα είναι πως ο Παναθηναϊκός ξεκινάει από την πόρτα του γηπέδου και μέσα είναι ιερός χώρος. Οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να έχουν ή να μη συμφωνούν με κάποιον ή κάτι, πρέπει να γίνεται έξω από το γήπεδο. Ό,τι δε βοηθάει την ομάδα, με βρίσκει αντίθετο. Αυτό το ξεκαθάρισα και είναι βασική αρχή μου".
Για την παρουσίαση της Σούπερ Λίγκα του κ. Ορφανού στην Βουλή
"Το τι θα συζητήσουν δεν το γνωρίζω. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητηθούν κάποια πράγματα. Ο κ. Ορφανός είναι θετικός για τη Σούπερ Λίγκα, προχωράμε σε τυπικές διαδικασίες και νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στη λειτουργία. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο".
Για το Βοτανικό
"Βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Είμαστε βέβαια οριακά με την έννοια ότι πρέπει να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα".
Για τις κακές διαιτησίες και την Σούπερ Λίγκα
"Η Σούπερ Λίγκα δεν είναι φάρμακο. Είναι ένα βήμα μπροστά. Πιστεύω πως θα δώσει τη δυνατότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να ξεφύγει από τη δίνη στην οποία έχει περιέλθει. Κινδυνεύουμε ήδη τα επόμενα δύο χρόνια να έχουμε σχεδόν μηδαμινή παρουσία στο ΟΥΕΦΑ και γενικά το ποδόσφαιρό μας να πηγαίνει διαρκώς πίσω. Κινδυνεύουμε το Ευρωπαϊκό της Πορτογαλίας να γίνει το κύκνειο άσμα του ποδοσφαίρου μας.
Η Σούπερ Λίγκα θα βοηθήσει ως προς την οργάνωση. Η διαιτησία πρέπει να κάνει τα δικά της βήματα. Δυστυχώς αποδεικνύει κάθε μέρα πόσο κακή είναι. Την ευθύνη την έχουν οι αρμόδιοί της. Όλοι πιστεύουμε ότι πρέπει να βελτιωθεί και αυτό πρέπει να γίνει για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Δε βλέπω προκοπή αλλιώ"ς.
Για το σερί 9Χ9
"Δεν στέκομαι στις εννέα συνεχόμενες νίκες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως η ομάδα έχει αρχίσει να αποκτά αγωνιστικό προφίλ. Ακόμη είναι σε χαμηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ περισσότερες δυνατότητες".
Για την 2η θέση
"Δε μου αρέσει να κάνω προβλέψεις. Θεωρώ όμως ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να την πάρουμε".
Τόργκελε: "Κανένας δεν μου έχει μιλήσει"
Για άλλη μια φορά ο Σάντορ Τόργκελε με δηλώσεις του έδειξε αβέβαιος για το μέλλον του και την ομάδα που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Μαγυάρος άσος του "τριφυλλιού" μίλησε στην αγγλική ιστοσελίδα "skysports.com", τονίζοντας ότι δεν ξέρει ακόμη που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.
"Ο προπονητής μου λέει ότι έχω επανέλθει σε καλή κατάσταση. Αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω αποθεραπευτεί από το πρόβλημα στο γόνατο" είπε αρχικά ο διεθνής Ούγγρος και συμπλήρωσε για την προσωπική του προτίμηση:
"Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται ο δανεισμός μου στον Παναθηναϊκό από την Κρίσταλ Πάλας. Κανένας δεν μου έχει μιλήσει ακόμη για το τι θα γίνει. Ο ανταγωνισμός στην επίθεση του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλος. Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό, υπήρχαν πέντε παίκτες για δύο θέσεις".
Από Τετάρτη Μαλεζάνι, Γκούμα και Μόρις
Με τους Ρότζερ Σπράι και Ράικο Γιάνγιανιν πραγματοποιήθηκε και σήμερα η προπόνηση των "πράσινων", αφού ο Αλμπέρτο Μαλέζάνι θα επιστρέψει αύριο από την πατρίδα του.
Μαζί του στις προπονήσεις αναμένονται και οι Γιάννης Γκούμας και Νασίφ Μορίς οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Φίλιππος Δάρλας.
Μετά το τέλος της προπόνησης, όσοι από τους ποδοσφαιριστές έπαιξαν στην Καλαμαριά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα ενώ οι υπόλοιποι δίτερμα.
Από Ευρώπη... Λατινική Αμερική ο Λιβαθηνός
Αναφορικά με τα "μάτια" του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό, ο Σπύρος Λιβαθηνός, ο οποίος συνεχίζει να αναζητά στόχους τόσο στην Ευρώπη (τις προηγούμενες μέρες) όσο και στην Λατινική Αμερική (πιθανώς να είναι στην Αργεντινή στο διάστημα αυτό).
αχαχαχα πειτε του Φιζικελα, να ξαναδει τη φαση του Γκουμα στην Καλαμαρια.
http://www.sportime.gr/football_insi...ticle_id=12501
einai mia synentefksi tou gkagkatsi kyriws gia diaitisia to pio kalo pantws einai ayto
Τον νέο κανονισμό για τις κίτρινες κάρτες
«Όταν συμπληρώνει κάποιος παίκτης τέσσερις ή επτά κίτρινες κάρτες θα έχει το δικαίωμα η ομάδα να επιλέγει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει ο παίκτης την ποινή του. Για να σταματήσει αυτή η φιλολογία με τις κίτρινες κάρτες. Αυτό θα εφαρμοστεί από την επόμενη περίοδο. Θα αφαιρέσουμε και αυτό το δικαίωμα καχυποψίας»
kalo
apo contra
Δεν θα χρειαστεί περαιτέρω υπομονή για τη γνωστοποίηση της παραμονής ή όχι του Ριβάλντο στον Ολυμπιακό. Δυο ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Σωκράτη Κόκκαλη ("κανονικά θα πρέπει να μείνει") και μία ημέρα πριν από τη λήξη της, βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου, χρονικής διορίας που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" να τον ειδοποιήσουν για τις προθέσεις τους, ο Βραζιλιάνος άσος ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο.
Ο 33χρονος μέσος βρέθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ στον Πειραιά, όπου ύστερα από συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα αυτής, Σωκράτη Κόκκαλη, αποδέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε παραμένοντας και του χρόνου στο έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών. Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη από τη στιγμή που τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχαν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν την από κοινού επιτυχημένη πορεία τους.
mpravo, sygxarhthria!!!
Ωραία, άλλο ένα χρονάκι θα διδάξει μπάλα στους άμπαλους. Με τον Καφέ τι γίνεται; Ελπίζω να μείνει.
Μπα, το πιθανοτερο ειναι οτι ο Ριβαλντο εμεινε να μαθει ενα χρονο τιποτα παραπανω απ το Σικαμπαλα.
ston proto gyro emathe kala apo ton shikabala pantos :twisted: