Pros to paron ase tis provlepseis kai dexou thn pragmatikothtaQuote:
Originally Posted by Bullet
ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
Printable View
Pros to paron ase tis provlepseis kai dexou thn pragmatikothtaQuote:
ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
triple crown
mperdepses ta athlimata tharw!Quote:
ε για αυτό τον δίνουν φαίνεται.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
H zesth ftaei, an kai sto podosfairo piran tria kai apo ta tria htan to makrytero.Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Παππά. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Χάρης Παππάς δήλωσε στο www.aekfc.gr:
«Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, την οποία υποστηρίζω από μικρός. Θα κριθώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΑΕΚ και όσους έπαιξαν ρόλο στη μεταγραφή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Ολυμπιακό, διότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα για την καινούρια μου ομάδα. Πιστεύω ότι με τον προπονητή που έχει η ΑΕΚ, για τον οποίο δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ, αφού όλοι λένε τα καλύτερα, θα βελτιωθώ σαν παίκτης. Θα μάθω πολλά».
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 58556.html
Καλα εκανε το παλικαρι αφου εμεις τον παιξαμε ασυστολα. Παλι καλα που φυγαν οι καραγκιοζολατιν και πλεον ερχονται μονο καφρολατιν.
στο καλό και να μας γράφει ο Χάρης.
Πάρτε και τον Ταραλίδης, παιχτούρα είναι...
Λιγο παραπανω να ειχε παιξει ο Παππας θα ειχε μεινει φανταζομαι. Δεν ηταν καλος περσι, ισως να μην την παλεψε σε μεγαλη ομαδα δε ξερω.
Παντως για μπακ απ του Γκαλεττι ισως επρεπε να μεινει. Θα δουμε. αν δεν τελεψουν οι μεταγραφες δε λεω κατι.
στο μεταξυ, ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ.
Εγώ λέω πως είναι καλή επιλογή.Quote:
Χωρίς ακόμα να τον έχω δει δλδ στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι δεν με χάλαγε να τον είχα.
Το αν θα δείξει κάτι από την αξία του βέβαια δεν μπορώ να το προβλέψω αλλά ειλικρινά εύχομαι να παίξει μπαλλα και να βοηθήσει τον οσφπ, μπας και γίνει επιτέλους κάτι μ αυτό το σωματείο και σταματήσει η τόσα χρόνια μόνιμη ξεφτίλα μας στην ευρώπη, νισάφι πια και έλεος.
ntaks den me xalaei o papas einai kai gnwsto arrwstaki apo palia :wink: . pantws gia basikos den kanei oute aytos oute o lakattack
ενώ ο κουτσορίμπο.....
:rofl: kalo!
triple crown στο μπασκετ,super cup και κυπελλο βολευ μονο στα αντρικαQuote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
επισης ήσουν από τους καλύτερους πελάτες στα πιο δημοφιλή ομαδικά αθλήματα
περιμένω το δικό σου απολογισμό αφού ανοίξεις πρώτα το air condition
ξεκινα,champions league 06/07,κτλ