ρε με την αχρηστη καναδεζα ασχολεισαι? αφου εχουμε πει boycott :PQuote:
Originally Posted by phthoggon
Printable View
ρε με την αχρηστη καναδεζα ασχολεισαι? αφου εχουμε πει boycott :PQuote:
Originally Posted by phthoggon
http://www.amortout.com/img/004blackthrone.jpg
BOYCOTT THIS ΡΕ!
Και μετά απο αυτό ακούστε και τα αμερικανάκια.
το zip από badongo είναι corrupted. Ανέβασέ το κάπου αλλού please.Quote:
Originally Posted by Khalkji
http://cdn.last.fm/coverart/300x300/...-177281303.png
Θεικο album απο τους Disgust. 8)
Crust/d-beat με εμφανεις επιροες απο discharge.Οποιος ψηνεται,ακουει.
Τη γραμμη 1 την εχω ακουσει απο πολλους, αλλα δεν το καταλαβαινω, μια χαρα ειναι το εξωφυλλο.Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Η γραμμη 2 ειναι η αντικειμενικη αληθεια.
Η γραμμη 3 αποδεικνυεται ως τωρα μεγαλη αληθεια.
ΧΑχαχαχ, συγχαρητήρια φίξερ. Γίνατε δύο :P
Ελα, σοβαρα τωρα επειδη μου βαζεις τα ιμοσικον και με συγκινεις, γιατι το εχεις αποκηρυξει τοσο πολυ? Ακου. Το πρωτο κομματι ειναι το ομωνυμο. Ειναι γαματο, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο, οκ? Το δευτερο κομματι ειναι το Inside The Fire. Δεκα στα δεκα, αδιαπραγματευτο. Χωρις πλακα, ειναι κομματαρα, γαμω τους ρυθμους, φωνη, ολα μια χαρα, εχει και το σολακι, το ριφφ σπερνει, κομπλε. Τριτο κομματι, Deceiver. Ακουγεται ευχαριστα, ουτε αυτο ειναι τιποτα ιδιαιτερο, αλλα δε βαριεσαι σε καμια περιπτωση. Τεταρτο κομματι, The Night. Το καλυτερο κομματι που εχουν γραψει οι Disturbed. Αληθεια. Πεμπτο κομματι, Perfect Insanity. Γαματο, τα χωνει καλα και ειναι πωρωτικο. Εκτο κομματι, Haunted. Απο τα καλυτερα του δισκου, πολυ δυνατο, σπερνει. Απο το 7 εως και το 10 δεν τα θυμαμαι με τιτλους, αλλα ΠΟΤΕ δε βαριεμαι οταν το ακουω, ουτε πωρωνομαι ομως. Το 11 και το 12 ειναι απλα ΓΑΜΩ. Γρηγορα, θεικα φωνητικα, θεικα κοψιματα και ομορφα ρεφραιν.
Ειδες, σου απεδειξα συνοπτικα οτι γαμαει ο δισκος. :)
Χααχαχχαχ, είσαι ο χειρότερος :lol:
αχααχαχαχα,έχω βάλει det som engang var να παίζει και σκάει η γιαγιά κ μου λέει..''πώπω,πάει ο λαιμός του έτσι όπως τραγουδάει!''
Τι ωραία μπάντα οι Hootie & the Blowfish!
:touched:
AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO AURIO GOGOL BORDELLO
To eksofullo exei kamposo 80's antilipsi me modern day approach as poume. I kai dark saga approach.Quote:
Originally Posted by FIXXXER
edit: tora pou to ksanavlepo psilovroma aisthitiki spawn
Το καινούργιο soulfly στους γνωστούς Ρώσους.. :headbang:
δεν είναι McFarlane το σχέδιο?Quote:
Originally Posted by Kalt