:(
Printable View
:(
mi akneis kamia malakia ke pareis ilektroniak apo ebay....ine sxedon ola gia petama..ek fadazome de thes an to riskareis...Quote:
Originally Posted by Angrafan
piegen pare afta,,,http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501608
ftina...kala ...ke korifeos ixos
Έχψ 37 κ 2 και νοιώθω το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια μου.
gia to e-shop exoun akoustei polla parapona gia to after-salesQuote:
Originally Posted by themisomagos
To eshop exei katantisei aidia teleutaia.Agorazw apo to 2000 apo kei kai exw stisei ouk oliga pc gia filous kai gnostous.Otan eixan tin tripa sto marousi ta spagane.Tora....ta lene ta apira parapona sta forum,to support eleeino, pragmatika proseuxese mi sou xalasei tipota.To apokorifoma itan proxtes.Stinw ena pc twn 300e gia ena filo.Kouti ,mobo, cpu, ram ,hd 8elame.Pernw til na dw dia8esimotita lipon...Arxika me to pou ftanw sti cpu pou xa valei enan amd me 80kati euro mou leei den iparxei.Opote meta apo sinenoisi me to filo allazw se p4d 820 i 915.Tous monadikous d pou exoun diladi.Psaxnw kai kana dekalepto gia 775mobo me ola onboard.Tous pernw 2o til.Pali apo tin arxi, me to pou ftanw cpu den exei pali, allazw ston epomeno p4d lipon.A den iparxei.Orea se celeron?panta mesa apo to site pou xa brosta mou e.Mou leei oute celeron.Re file tou lew me douleveis??Kita vasika mou leei iparxoun etimoparadota sto katastima tou menidiou.Orea lew dwse til.A den exoun mou leei, alla vlepw tin apo8iki tous apo dw.Ok , loipon xana gia 23254 fora sin8esi.Ekei eixan mono cpu kai oxi mobo kai ram.Eleos.
Alla ti na kaneis, enalaktiki plaisio, to pc evgene xirotero kai akrivotero 35e.Me turbox kouti xoris psu mesa.Skatades ki autoi.H teliki fasi itan na pame xalandri kai na ta paroume ola kai na paw plesio na parw enan p4d 620 monopirino me 82e.Afou ton 820 ton eixan 109.Parageilte ton leei apo to net na sa er8ei 97.Timi eshop sauton 91e.To clue tis vradias itan i ataka tis politrias: "Ma parte ton allo me ta 109e einai 2pirinos!! " Fisika den ekatsa na ti rotisw an ontws ixere ti simenei auto....
PS: Sorry gia to megalo post alla eprepe na xe8imanw.... :rofl:
eftixos!!!!!!!!den exeis egiisi apo to eshop alla apo tin episimi elliniki antiprosopoia tis logitech...apla xrisimopoieis tin apodeiksei apo to eshop..Quote:
Originally Posted by pixies451
Εντάξει δικέ μου, απλοποίησε τα πάντα, δε θα τα σπάσουμε εκεί. Αλλά προς θεού, μην το γράφεις μετά "απόδειξει" γιατί θέλω να σε τουλουμιάσω.Quote:
Originally Posted by themisomagos
xexexex
http://www.studio-grey.com/images/nds.gif
Μεταλλάδες. πφ!
Kernaw mpougatsa. :DQuote:
Originally Posted by House Of Low Culture
τότε στους 39-40 θα έχεις αρκετή ενέργεια για... "απογείωση" :PQuote:
Originally Posted by stam and the witches
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
ela more greeklish ine..oti tixei me to pliktrologio grafoume...noima na vgeni.
"απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη""απόδειξη"
Μόλις δάγκωσα έναν κόκκο πιπεριού από το φαγητό και το στόμα μου έχει πάρει φωτιά. :?
έλα, θα σου βάλουμε γαλατάκι και θα σ'αλλάξουμε τη πάνα μη κλαις
ta spao me tsatismeno kalki :!:
:pink: