που κολλάει ο Σφακιανάκης ρε κάγκουρα. Η Γιαμπουδάκη είναι στα Χανιά. Θάρθεις εδώ ή να μιλήσουμε για τη Ρόδο και τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ μπας και ξεφύγεις???
Printable View
που κολλάει ο Σφακιανάκης ρε κάγκουρα. Η Γιαμπουδάκη είναι στα Χανιά. Θάρθεις εδώ ή να μιλήσουμε για τη Ρόδο και τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ μπας και ξεφύγεις???
χαχχααχχαχα ενταξει νικησες
εντάξει,δόκτωραQuote:
Originally Posted by House Of Low Culture
εάν σου φαίνονται επιστημονικά για να τα καταλάβεις αυτά που λέει το συγκεκριμένο ποστ μου, ε είσαι πιο χαζός απ' όσο νόμιζα. Που δε γίνεται. Όπως και νάχει, το κωλάντερο και την κλάψα σου και σ' άλλη παραλία, Daffy-παύλα-τρελό παοκτσάκι.
:yawn: :yawn: :yawn:
niaou
:)
γλαφυροτατος ο λαμπρος :!:Quote:
Τον Άρη τον διοικούν άνθρωποι με αρχές, με προσωπικότητα, αρειανή ιδεολογία, δεν είναι νεφελίμ, ούτε ελ, ούτε κατοικούν μέσα στη Γη.
εδιτ:και σπουδαιος μελετητης του λιακοπουλου :!:
κι εγώ θα σου κάνω δώρο μια σκάλα μπας και με δεις, γιατί είσαι 1.50 στούμπος. Νάνοπανκ. Και ολίγον αλλοίθωρος.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
εδιτ:
κι ένα ζευγάρι πανκ κοκκάλινα γυαλιά για τον στραβισμό σου τότε. :shock:
15.000 παοκς λέει στη προπόνηση
kala leei 8)
aneksartita apta omologoumenws ilithia kollimata tou skorda me ton avraam (afou de 8elei na meinei dwston to malaka kai pare kai fragka kai antallagma h to sifaki h to tzorva pou den exoume terma), nomizw einai kseka8aro oti o bajevic poulise ton ari bazontas mia ilithia dikaiologia mprosta, "egw de masaw me entoles proedrwn kai eimai o dusan kai agapw ton abraam kai de 8a to katastrepsw to paidi". fisika ta idia (8a) ekane kai sto gauro..
profanws den kseroume olo to paraskinio kai an kai kata poso einai akrivi osa legontai alla episis profanws o skordas den eipe sto tzigger "ela parton ston xarizw", o bazelos den kaigotan toso pia kai stravwse o servoellinas pou 8a emene ston "arouli" apo kei pou 8a sinexize sta megaleia (...). sta tsakidia kai agamisou loipon. xaire kike.
anarotiemai pragmatika an autos o an8rwpas 8a ksanadoulepsei stin ellada.
Δικέ μου,με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.Quote:
Originally Posted by cancer
as dwsoume omws 2 bonus points ston batraxo.
a)tou epebale ton braziliano ton ianouario pou olh h kenwnia xeyrei oti den ton goustare opws kai oles tis bentetes.kai h8ele serbiko damari.
b)einai pasignwsto oti den gousternei parembaseis kai "xartakia" opws kai apagoreyseis paixtwn fantazomai.
c)sto boutso mou o bajevic arkei ayth h paraithsh kai to gegonos oti o gagatshs syzhtaei me otto ayth thn epoxh na nai tyxaio.
:roll:
:)
xaxaxa o holc einai neopsagmeno tsoutsekaki pavla koutsompola lololol ouink ouink
holc gera re!
esy re Daffy ti eisai?
εδιτ:
αν είχες κι ενα μg μυαλό θα καταλάβαινες πως κάνω χιούμορ με την εμμονή του πανέξυπνου συμπαοκτσακίου σου πάνκη να στηρίζεται σε επιχειρήματα που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση των άλλων και πως έχουν τα μαλλιά τους την τάδε περίοδο και τι φοράνε την τάδε περίοδο και τι ακούνε την τάδε περίοδο και πόσο φλώροι είναι(ουστ πάνκισσα κυρά κατίνα τη γειτονιάς που κάνεις και κουτσομπολιά για την εμφάνιση μας και τη ζωή μας για να μας την πεις κιόλας λες και σου πέφτει και λόγος) και πόσο θα τους ψειρίσει τα rolex τους. Αλλά απ' όσο σε έχω κόψει(Δαφφυ) είσαι κομμάτι ούγκαλος διαννοητικά, 'ντάξει ακολουθείς κι εσύ φανατικά αυτή τη μόδα που λέγεται "είμαι παοκτσάκι και υποστηρίζω τα παοκτσάκια όλης της γης ακόμα κι αν είναι ανεγκέφαλοι και λένε αηδείες και πράγματα του δημοτικού" όπως κάνει μεγάλο ποσοστό των παοκτσήδων και γενικά όλων των οπαδών στην Ελλάδα για τους συνοπαδούς τους. Και τι "νεοψαγμένε" με λες, γιαμ? Πριν από 3 χρόνια σε ίδια συναυλία ήμαστε και την ίδια μπάντα παρακολουθούσαμε. Αν μιλάς για "μουσικό ψάξιμο" προφανώς θα έπρεπε να χαρακτηρίζεσαι κι εσύ νεοψαγμένος τσούτσεκας. Εκτός κι αν εννοείς διαφορετικά τον όρο "νεοψαγμένος". Κι αν ναι, θέλω να μου εξηγήσεις για ποιους τομείς μιλάς. Και φυσικά να χρησιμοποιήσεις επιχειρήματα χωρίς φυσικά να μιλήσεις για τα ράστα μου, τα σκουλαρίκια μου και τις μάρκες παντελονιών που φοράω. Ευχαριστώ, Daffy.
οκ πανε γαμα τη μανα σου τωρα
arxisame pali thn diasthmikh mpala
sthn proponhsh...
χαχαχαχαχα, αστείο κι έξυπνο. Το σημειώνω.Quote:
Originally Posted by Razor
Daffy, περιμένω.
τον κοσμα διαβασες παλι?Quote:
Originally Posted by wino
e3wfulla vlepw, den diavazw kosma, eutuxws oute ton akouw pleon
το μπελουτσι ειναι nickname;απορω γιατι το εχουν σε "" στο sport24
Ισως γιατι ειναι κακεκτυπο του μεγαλου παικτη που απολαυσαμε στο youtube.
:PQuote:
Μια από τις μεγαλύτερες (αν όχι η κορυφαία) μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς η ατζέντισα του Ιβαν Μίλκοβιτς, Μίρα Πόλιο, απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και ο 29χρονος Σέρβος διαγώνιος θα φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα, αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες
πουτάνα όλα. παίζει πολύ σοβαρά να θαφτεί από την υπόλοιπη ομάδα αλλά πουτάνα όλα. είναι και κοντά στο σπίτι μου το γήπεδο, γαμώ. η Λαμία λέει παναπάρει τον Χερνάντεζ, τον άλλο διαγώνιο της Ρόμα, ό,τιναναι. τέλος, ο φίλος μου ο Νίκος έχει φανέλα Ματσεράτα και ζηλεύω. άσχετο αλλά το κρατάω μέσα μου καιρό και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον.
βιαιοτητες στο ντορτμουντ κατα οπαδων του π.ο.α.
ντροπη σας :!:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7494184.stm
στοιχημα οτι ειναι ο χυπνοσια
O ποδοσφαιρικός κόσμος του Κρίστιανσαντ (5η σε πληθυσμό πόλη της Νορβηγίας) πανηγυρίζει τη μεγάλη επιστροφή.
Ο Έρικ Μίκλαντ, ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Σταρτ (1989-1996) έπειτα από τέσσερα χρόνια αγωνιστικής απραξίας βρίσκεται ξανά στις επάλξεις.
Το "κουνούπι" που φόρεσε με ιδιαίτερη επιτυχία και τη φανέλα του Παναθηναϊκού (1997-2000) αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσες φιγούρες του νορβηγικού ποδοσφαίρου και η επάνοδος του σε ηλικία 37 ετών αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη θέρμη στη Νότια Νορβηγία και όχι μόνο.
Το να (ξανα)φορέσει την κίτρινη φανέλα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο σκληροπυρηνικός οπαδός της Σταρτ.
Υπάρχει βέβαια αρκετό παρασκήνιο στην ιστορία. Το "κουνούπι" όπως τον αποκαλούν δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς συμφωνήθηκε να μην εισπράξει ούτε μία νορβηγική κορώνα εάν δεν καταφέρει να αγωνιστεί. "Δεν έχουμε μιλήσει για χρήματα.
Πρώτα θα πρέπει να καταφέρω να παίξω, κάτι που είναι μέσα στις δυνατότητες μου. Το οικονομικό δεν είναι το πιο σημαντικό εδώ" τόνισε ο Μίκλαντ, του οποίου το... λουκ παραπέμπει πλέον σε Βίκινγκ!
χααχαχα ερχομουν να ποσταρω μια φωτο του προσφατη μαλλον που βρηκα.
σα μελος των Amon Amarth εχει γινει.
Θα μπορούσε να παίζει και κιθάρα στους PoS.
http://cache01.stormap.sapo.pt/fotos...4_0004xf2f.jpg
Ο Μικλαντ ειναι απο τους πλεον συμπαθεις που περασαν απο την σκουπιδοομαδα, τωρα εχει γινει ακομα πιο λατρεια.
άστο, δε θα καταφέρεις να τον αντιπαθήσουμε
Δεν ηταν ποτε αυτος ο σκοπος μου.
:touched: :worship:Quote:
Originally Posted by animae
τι διαολο, στην Β' Νορβηγιας παει να παιξει, και 47 να ηταν θα τα καταφερνε... :P
SUPER 3 “Bulldog Festival”
Τα 20ά γενέθλια του μεγαλύτερου Συνδέσμου στην Ελλάδα, έπρεπε να γιορταστούν με κάθε επισημότητα…!!!
Έτσι λοιπόν, στις 22 και 23 Αυγούστου 2008, ο SUPER 3 διοργανώνει στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, το BULLDOG FESTIVAL, με τη συμμετοχή πασίγνωστων καλλιτεχνών από την ελληνική και την παγκόσμια μουσική σκηνή!!!
Ονόματα όπως ο MARKY RAMONE ( :dick: :lsd: :dfinger: :worship: ), οι ΜΠΛΕ, οι ΜΙΚΡΟ, τα ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ, καθώς και «κιτρινόμαυρα» σχήματα, θα βρίσκονται το διήμερο εκείνο του Αυγούστου στο γήπεδο της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας, για να συμμετάσχουν στο μεγάλο Φεστιβάλ του SUPER 3, που στόχος είναι όχι μόνο να αποτελέσει τη γιορτή για τα 20 χρόνια του Συνδέσμου, αλλά και να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό - κοινωνικό γεγονός της Θεσσαλονίκης!!
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρχουν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες που αφορούν το SUPER 3 “Bulldog Festival” (τιμές εισιτηρίων, τρόπος διάθεσης, πρόγραμμα Φεστιβάλ κ.α.)…
22/8 ΜΠΛΕ, ΜΙΚΡΟ - 23/8 MARKY RAMONE, ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ
ANTE ΨΑΞΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ
οντως.
ΜΠΛΕ,
ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ.
ΜΙΚΡΟ.
αυτοχαρακτηρισμος????
υ.γ. να φωναξετε και συνθηματα κατα του αβρααμ, μη το ξεχασετε.
νεο παρε δεκα απο μενα και μην ασχολεισαι
Σήμερα είχε επικό άρθρο στη σπορτντέη που ανέλυε τη προπόνηση των βάζελων.
Ο χριστοδουλόπ πήγε να εκτελέσει κόρνερ και έστειλε τη μπάλα χαμηλά στο 1ο δοκάρι οπότε ο Τεν κάτες τον έκραξε στο στυλ "αυτό τώρα ήταν κόρνερ; λολ" . Τη 2η φορά την έστειλε στο 2ο δοκάρι, οπότε ο τεν κάτες έστειλε το βοηθό του να του δείξει που και πως να βαράει τη μπάλα για να βγει σωστά το κόρνερ. Ο χριστοδουλόπουλας τα σκάτωσε πάλι οπότε ήρθε ο ίδιος ο τεν κάτε και εκτέλεσε 2 κόρνερ μπας και μάθει.
Σε μια φάση ο Δάρλας (νομίζω) έπεσε κάτω και του φώναξε ο κάτες "Σήκω πάνω γρήγορα, όλη την ώρα πέφτεις και κάθεσαι κάτω. Είσαι απελπισία". Δηλαδή οκ, στο καραγκούνη τι θα λέει...
Πήγε ο Μάτος να πάρει τη μπάλα από τα πόδια του Γκούμα για να την ανεβάσει και έκραζε το Μάτος ότι ο Γκούμας μια χαρά ξέρει μπάλα μπορεί να τη κατεβάσει και μόνος του.
Χαλαρά θα μαλώσει με όλους.