ή παιδιά.
Printable View
ή παιδιά.
Εννοείται πως τα ρατσιστικά "ανέκδοτα" του ecThEliOn έχουν ήδη γίνει report και περιμένουμε να επιληφθούν οι admins.
Τι θα έχεις αν ρίξεις έναν ecTheLion από μια πολυκατοικία?
Spoiler
αυτο το ανεκδοτο ηταν μια προφαση.
η πραγματικη απορια ειναι τι θα εκανε ο Τολκιν αν ηξερε οτι το 96% των νεων γιουζερς που εμφανιζονται με νικνεημς απ το Lord of the Rings ειναι βλαμμενοι?
Ε πες το ντε, δεν το ξέρω.
Θα έριχνε τον ecThEliOn από μια πολυκατοικία.
το προβλημα ειναι οτι ερχονται οι νουμπαδες σε φαση "ουαου θα ποσταρω γαμηστερο ανεκδοτο να κανω και καλη εντυπωση κτλ" και καταλληγουμε να διαβαζουμε μαλακιες που τις λεγαμε στην τριτη δημοτικου
Για τον Εκθέλιον, πέραν της αναφοράς του ονόματός του και ότι ήταν μπαμπάς του καθυστερημένου που αυτοκτόνησε λίγο πριν γυρίσουν το ντέρμπυ με τα Ορκ, ξέρουμε κάτι άλλο; Έκανε κάτι γαμάτο ή απλά το θεώρησες ψαγμενιά να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο όνομα επειδή η μάζα γουστάρει Ελεσσάρ;
ετσι λεγεται και ο Πυργος στη Γκοντορ αν θυμαμαι καλα.
επισης ενας Εκθελιον υπαρχει και στο Σιλμαριλλιον επισης αν θυμαμαι καλα.
Εσύ μάλλον μιλάς για αυτόν.
Σαν να λέμε Επαμεινώνδας.
Κι εγώ είχα στο δημοτικό έναν συμμαθητή Εκθέλιον (Λάκη τον φωνάζαμε) αλλά δεν το κάνω θέμα.
ΤΡΟΥ στόρυ σήμερα στη τράπεζα. Περιμένω ουρά για το ταμείο, κρατάω το κράνος μου παραμάσχαλα, φοράω τα γάντια μου, και μιλώ στο τηλέφωνο. Η γυναίκα πίσω μου:
"Συγγνώμη κύριε, να σας ρωτήσω κάτι; Επειδή κρατάτε κράνος ενώ έξω γράφει ότι απαγορεύεται να φοράμε (!!!) κράνος στη τράπεζα, και φοράτε γάντια, δεν πιστεύω να θέλετε να κάνετε ληστεία; Για να ξέρω να φύγω!"
...Ναι. Θέλω να κάνω ληστεία. Απλά είμαι ευγενικός και περιμένω στην ουρά. Και είναι ζέστη οπόταν γάμα τις κάμερες, θα το φορέσω όταν φτάσω στο ταμείο.
inb4 κύπριος-στη-τράπεζα
Οπόταν.
οπότα;; :(
Οπότα.
άσε που είναι ζέστη.
v
χαχαχα είναι κύπριος!
Ο Κοστάντσο δε πέφτει για ύπνο.Κοιμάται όρθιος.
Ο Κοστάντσο πάει εκκλησία μόνο στον Ακάθιστο ύμνο.
Ο Κοστάντσο δεν πέφτει ούτε ψυχολογικά.
Ο πατέρας του Κοστάντσο δεν υπάρχει περίπτωση να δει το μήλο να πέφτει κάτω απ'την μηλιά.
Ο Τσακ Νόρις πέφτει έξω.Ο Κοστάντσο ποτέ.
O Κοστάντσο απογοητεύεται, αλλά δεν πέφτει κι από τα σύννεφα.
Ο Κοστάντσο δε θα πέσει στο επίπεδό σας.
συνέχισε έτσι και μπορεί να πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας...
καλα, οταν το λανσαρω εγω ως καινουργια μοδα θα με παρακαλατε να τα λέω.
Μην πας μακριά, δεν έχει περάσει καιρός από τότε που στο ER άρχησε παγκόσμια η μόδα για τον Chuck Norris και παρακαλούσαμε συγκεκριμένο χρήστη να μας κάνει τη τιμή με τα ανέκδοτα του.
τι διαφορα εχει ο χριστος, με εναν πινακα του χριστου???
ο πινακας χρειαζεται μονο ενα καρφι για να τον κρεμασεις:P
Πως λέγεται αυτός που γράφει καλά ριφ;
Spoiler
10 years ago - Americans had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash.
Now, they have NO Jobs, NO Hope and NO Cash!
ε αλλιώς είναι το ανέκδοτο....
μιλάει ένας αμερικάνος με έναν έλληνα και λέει ο αμέρικα we have obama, Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash, και ο έλληνας we have papandreou κτλ....
Τι κάνει νιάου-νιάου 3 μέτρα κάτω από τη γη;
Spoiler
χριστέ μου...
-Γυναίκα πάω για ποτό, βάλε το παλτό σου.
-Και θα με πάρεις μαζί άντρα μου?
Spoiler
Τί κάνει ο ΑΛΒΑΝΟΣ στο θέατρο?
Spoiler
Το ανέκδοτο του Άτροπου είναι από τα καλά, αλλά αυτή είναι η χειρότερη δυνατή διατύπωση, δηλαδή δεν παίζει, κατάφερες να γαμήσεις ένα ανέκδοτο δέκα λέξεων. Κονγκράτς.
Για πες το εσύ μπας κι γελάσουμε.
Κάποτε μια γυφτοπούλα σε μια κωμόπολη των Σερρών, περηφανευόταν
για την παρθενιά της και έλεγε πάντα ,έρωτα θα κάνω μόνο αν παντρευτώ. Για αυτό πάντα οι σχέσεις της με τους άνδρες μόλις φτάνανε στην πράξη του σεξ χαλούσαν. Κάποιος μάγκας όμως την έφερε
βόλτα, καθώς λοιπόν της έκανε έρωτα αυτή κατάλαβε την βλακεία της και άρχισε να φωνάζει...
-Αβε το ήξερες γιατί το έκανες;
Ο μάγκας σταματάει να κουνιέται και της απαντάει: Τι να κάνω τώρα να το βγάλω;
Αβε δεν σε είπα να το βγάλεις αλλά γιατί το βαλες.
Αυτό τώρα τι ήταν?
Για να σε κάνω να αισθανθείς καλύτερα.
exclusive from under machala