Φίλος μπήκε αεροπορία το Μάιο και τις πρώτες 4-5 μέρες καθόντουσαν με τα πολιτικά, μετά είπανε να δοκιμάσουν και τη στολή..
Ω ναι, ξύλο που εκτοξεύει σφαίρες. Όμως Μ1 > Kar98k :PQuote:
Originally Posted by Swollen
Printable View
Φίλος μπήκε αεροπορία το Μάιο και τις πρώτες 4-5 μέρες καθόντουσαν με τα πολιτικά, μετά είπανε να δοκιμάσουν και τη στολή..
Ω ναι, ξύλο που εκτοξεύει σφαίρες. Όμως Μ1 > Kar98k :PQuote:
Originally Posted by Swollen
κατι γνωστους που εχω αεροπορία ποζαρουν με κατι οπλα σαν τουφεκια του 1910... αυτα τι ειναι? διακοσμητικα?
freak, πόσες έμειναν? :P
Τσουκ, κάνουν βολές κανονικά με Μ1 Garand.Quote:
Originally Posted by freak brother
καλα με 1 τζι3 σκοτωνεις δλδ μια πτεραρχια αεροφλορων!! :P
48 κ.σ ρε αιδοιαααααααα!!!!
Quote:
Originally Posted by freak brother
Εμενα στην προπαιδευση παντως το (σαφως διακοσμητικο μου) οπλο για να κανω βημα και αρχιδιες, ελεγε λιτα "1913"
τατσντ.
38 κ.σ , πλοιο και καπακια στρατοπεδο και μινι εμπλοκη 5 μερες μεσα.. γκαλη φαση...
ελα σχεδον τελειωσες
επίσης, τώρα είναι τα καλά. μετά αρχίζουν τα δύσκολα. για πότε μπήκες και πότε βγήκες ε? ούτε που καταλάβαμε πότε πέρασε ο καιρός. :P
Έρχεται και μένα η σειρά μου...
Ακούω γνώμες για ΚΕΠΒ Θήβας.
παλευεται ανετα.300 ζελε
kouragioQuote:
Originally Posted by JnB
Μπά, καλύτερη σειρά για αεροπορία είναι η Γ'- τέλη Αυγούστου. Προηγούμενο καλοκαίρι έξω(μπαίνουν 28-29/8), επόμενο καλοκαίρι πάλι έξω(που μαζεύονται οι άδειες).Quote:
Originally Posted by Phoebus
ΚΕΔΑ/Ζ καλό το χειμώνα αλλα απο μακρυά το καλοκαίρι που έχει κόσμο.
?Quote:
Originally Posted by Razor
Ξέρεις κάτι που θα έπρεπε να ξέρω ή γενικά και αόριστα;Quote:
Originally Posted by BURNIN AMBITION
re su kollhtari mou htan ekei kai teleiwse to mai pou mas perase. eutuxes se sxesh me palaiotera einai ligo kalutera pleon mias kai allaxe dioikhths apoti xerw kai irthe pio normalQuote:
Originally Posted by JnB
genika einai xwsimo apoti elege
kai htan kai alani o filos mou alla genika efage poutsa
tespa ola einai sxetika mporei na xwtheis ap oto pouthena se kavatzothesi opote exw ap oto xoro polla tragoudia legontai
apla an to deis xera, to kepb den einai kai oti kalutero re su
auto
alla mh masas exeis to agaphmeno sou metal nma se suntrofeuei
auto pou xerw einai oti moirazoun dwrean koloxarta averta mesa ekei. de xerw giati. egw vevaia panta eixa to diko mou koloxarto triplou fulou apo ta lidl pou de lekiazei to kolodaxtulo me skata