FIRST!
Printable View
FIRST!
Συναντιούνται δύο γυναικολόγοι μετά τη βάρδια τους και λέει ο ένας στον άλλο:
-Πάμε για ένα ποτάκι να δούμε κανένα πρόσωπο;;;
Σε καφετερια με ναζιαρα σερβιτορα
-Τι θα ηθελε ο κυριος
-Εναν φραπε
-Πως τον θελετε?
-Σαν κι εσενα
-Γλυυκοοοοο?
-Οχι μετριο.....
Μια μέρα στη ζούγκλα εκεί που όλα τα ζώα άραζαν χαλαρά, σκάει μύτη ο λαγός με τρελό υφάκι, κρατώντας ένα χαρτί στο χέρι, το μοστράρει σε όλους και λέει "ορίστε κύριοι ! είχα πάει στην Αθήνα, και πήρα πιστοποιητικό, οτι είμαι το γρηγορότερο ζώο της ζούγκλας!" Αμέσως θαυμασμός στα άλλα ζώα "Πώ τον πούστη πως τα κατάφερε;" κλπ
Βλέπει το σκηνικό το λιοντάρι, και λέει "δεν γίνεται να μας κουνιέται ο λαγός. Θα πάω κι εγώ για πιστοποιητικό στην Αθήνα"
Πάει λοιπόν, και λίγες μέρες μετά σκάει μύτη στην παρέα των ζώων και λέει " Ορίστε κύριοι ! Γυρνάω από την Αθήνα που πήρα πιστοποιητικό οτι είμαι το πιο δυνατό ζώο της ζούγκλας!"
Θαυμασμός και πάλι στα άλλα ζώα, σούσουρο, χαμός.
Βλέπει το σκηνικό η χελώνα, κι αποφασίζει να πάει κι εκείνη να πάρει πιστοποίηση οτι είναι το αργότερο ζώο στη ζούγκλα.
Ξεκινάει, περνάει μια βδομάδα, περνάει δεύτερη, περνάει τρίτη βδομάδα, φτάνει στην Αθήνα
Περνάει κι άλλος καιρός μέχρι να περάσει από τα αγωνίσματα, ωσπού μερικές βδομάδες αργότερα, τα άλλα ζώα βλέπουν τη χελώνα να σκάει μύτη μες τη ζωχάδα, μανουριασμένη, βρίζει θεούς και δαίμονες.
- Τί έγινε ρε σύ; το πήρες το πιστοποιητικό;
και η χελώνα:
Spoiler
Τρια και να καινε, ριχτε μουτζα και με τα ποδια, εγω μονο πινκ απο τον Καντιρου γυρευω... ;)
Ουνο:
Spoiler
Ντουε:
Spoiler
Τρε:
Spoiler
Το πήρες το πινκ σου, παρά το τρίτο.
Δημιουργήστε πρόταση με έξι λέξεις που να βγάζουν νόημα, και να αρχίζουν απο Χ
Spoiler
"We don't allow faster than light neutrinos in here" said the bartender. A neutrino walks into a bar.
fun.
ειναι 2 πουστηδες και λεει ο ενας:
-θα σου πω ενα αινιγμα,αμα το βρεις θα με γαμησεις απ'τον κωλο,αμα δε το βρεις θα σε γαμησω εγω.
-οκ
-τι κανει νιαου-νιαου και το κανουμε ψιτ-ψιτ για να ερθει?
-εεεεεεεεεεμ,ο κροκοδειλος??
-ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ!!!
Προτιμώ το άλλο
ήταν 2 πούστηδες και λέει ο ένας:
- Να παίξουμε κρυφτό. Αν με βρείς, θα με γαμήσεις. Αν δεν με βρεις, θα είμαι πίσω από τον καναπέ!
Ήταν ένας τύπος και έψαχνε να βρει διαμέρισμα. Το μόνο που βρήκε ήταν δυάρι που έπρεπε να συγκατοικήσει με ένα πούστη. Τέλοσπαντον μετακομίζει, έρχεται το πρώτο Σαββατόβραδο, και ο τύπος έκανε το μπάνιο του, έβαλε τα καλά του, αρώματα, κλπ.
- Πού θα πάς; ρωτάει ο πούστης
- Πάω έξω να βρώ γκόμενα να γαμήσω.
Γίνεται 3 το πρωί, έρχεται πίσω σπίτι ο τύπος. Ο πούστης ήταν ξύπνιος και τον ρωτάει:
- Δεν βρήκες γκόμενα έ;
- Όχι...
- Να σου πάρω μια πίπα;
- ΤΙ ΛΕ ΡΕ;;; Δεν θα με κάνεις πούστη!
- Όχι μην κομπλάρεις, δεν γίνεσαι πούστης από τη πρώτη...
Τέλοσπαντον, τον αφήνει ο τύπος, και πάνε για ύπνο.
Επόμενο Σαββατοκυρίακο τα ίδια. Ετοιμάζεται ο τύπος, πάει έξω, και επιστρέφει πάλι άπρακτος. Ο πούστης πάλι ξύπνιος να περιμένει
- Πάλι δεν έκατσε καμιά έ;
- Όχι...
- Να σου ξαναπάρω μια πίπα;
- Αποκλείεται!! Δεν θέλω να γίνω πούστης!!
- Μη φοβάσαι...ούτε απ'τη δεύτερη φορά γίνεσαι...
Τον ξαναφήνει ο τύπος, και πάνε για ύπνο.
Τρίτο Σαββατοκυρίακο, πάλι βάζει τα καλά του, γυρίζει όλα τα ορθάδικα, μπιραρίες, τίποτα. Επιστρέφει σπίτι, αλλά αυτή τη φορά ο πούστης κοιμόταν.
Του κτυπά τη πόρτα και του λέει
Spoiler
πηρε φορα ο Κυπριος.
Ένας μεθυσμένος σταματά ένα ταξί:
- Ελεύθερος;
- Ναι
-Χορεύουμε;
οχι
Ποιο νησί έχει τα φθηνότερα έπιπλα;
Spoiler
- Γιατρέ όταν πίνω τσάι πονάει το μάτι μου
Spoiler
Συζητούν 2 φίλοι....
-Πω πω,δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα τις τελευταίες μέρες με την κρίση και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης...
-Εγώ πάλι κοιμάμαι σαν μωρό...
-Πλάκα κάνεις!!!
-Όχι,καθόλου, κάθε 2 ώρες ξυπνάω και κλαίω..............
Γεια χαρά σε όλους!
Για να δούμε πώς θα πάει το πρώτο ανεκδοτάκι μου..ελπίζω να μην έχει ειπωθεί..
Είναι που λέτε οι 7 νάνοι και έχουν τρελές καύλες..ε σκέφτονται τι σκατά θα κάνουν και πετάγεται ο
σοφός και λέει:
-Ρε σεις γιατί δε μπανίζουμε τη χιονάτη την ώρα που κάνει μπάνιο στη λίμνη; Θα κρυφοκοιτάζουμε μέσα από το παράθυρο
και θα την παίζουμε!
-Ρε μαλάκα, του λενε οι άλλοι, είμαστε τόσο κοντοί που δεν φτάνουμε το παράθυρο..
-Ε, ας ανεβούμε ο ένας πάνω στον άλλο και αυτός που είναι στην κορυφή θα περιγράφει τι γίνεται και εμείς από κάτω θα
φτιαχνόμαστε!
Με τα πολλά αποφασίζουν την άλλη μέρα να το κάνουν, με του που φεύγει η χιονάτη για τη λίμνη στήνονται στο παράθυρο
ανεβαίνει ο ένας πάνω στον άλλο και περιμένουν..
Ξεκινάει η χιονάτη να ξεντύνεται και αρχίζει ο από πάνω:
-Τώρα βγάζει τα ρούχα της
-Την παίζω
-Την παίζω
-Την παίζω κλπ οι από κατω
-Τώρα βγάζει και το στρινγκάκι της
-Την παίζω κλπ οι άλλοι
-Τώρα χαιδεύει τα βυζιά της
Συνεχιζουν οι από κάτω
-Τώρα παίζει το μουνί της, μαλάκες χύνω!!
-Κ γω!
-Κ γω χύνω
-Χύνω
-Χύνω
-Χύνω
-Πνίγομαι........
Πολύ ωραίο. Να μην επαναληφθεί.
Εγώ κατάλαβα ότι πνίγηκε επειδή πήγε να μιλήσει :?
Σάμπως όλοι δε το έχουμε πάθει, να περιμένουμε τη σειρά μας να μιλήσουμε και όταν έρχεται η στιγμή να σπάει ο διάολος το ποδάρι του και να πνιγόμαστε και να βήχουμε;
δε μου εχει τυχει ποτε!
1.Γιατί τα γουρούνια έχουν το μουνί τους από κάτω?
Spoiler
2.Τι θα έχεις αν ρίξεις έναν μαύρο από μια πολυκατοικία?
Spoiler
3.Αν ρίξεις δύο?
Spoiler
4.Αν ρίξεις πολλούς?
Spoiler
:grin::grin::grin:
ecThEliOn να σε πληροφορισω οτι το Electric Requiem εχει εκτος απο πολλους Κυπριους και πολλους Αφροελληνες χρηστες.
αυτοι φταίνε που είναι μαύροι όχι αυτός που είναι ρατσιστής..
τωρα θα παιξουν σχόλια του στυλ ανεκδοτα ειναι ξεκολλήστε, μου αρεσουν οι μαυροι, τον παίρνω συχνα απο αυτους, 2-3 σελιδες μπινελίκι κτλ κτλ κτλ
καλο ερ!
Γιατί οι νέοι χρήστες στο ER το βρίσκουν κατάλληλο να ξεκινούν σε αυτό το topic;
Spoiler
οκ σορι αν ακουστηκε ρατστιστικο το προηγουμενο ποστ, προφανως κ δεν ηταν ο σκοπος του..χιουμορ εκανα και φανταζομαι αυτο κανουν ολοι εδω μεσα..
αλλα μετα απο 388 σελιδες με ανεκδοτα εθνικιστικα, σεξιστικα, θρησκευτικα, παιδεραστικα κλπ δε νομιζεις πως η παρατηρηση σου ειναι λιγο υπερβολικη?
και μιλαμε παντα για ανεκδοτο και οχι για σχολιο προσωπικης αποψης..και συγνωμη ξανα..
Εγώ πάντως ανατριχιάζω όταν βλέπω νέα παιδιά να βγάζουν όλο το ρατσιστικό μένος τους σε αγνώστους και μετά απλά να λένε "αφού όλοι το κάνουν".
Δεν ξέρω, δε μεγαλώσαμε έτσι εμείς.
Τωρα τι να πω..οτι θα με λεγαν κ ρατσιστη, κ μαλιστα θα σχολιαζαν τον τροπο που με μεγαλωσαν..
δηλαδη το να σχολιασω μια υπερβολικη κριτικη λεγοντας πως εχουν υπαρξει κ αλλα παρομοια ανεκδοτα που περασαν τουμπεκι πως με κανει ρατσιστη...you know better I suppose..
μα ρατσιστικο μενος???? ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ????
No problem my friend! Πιο προσεχτικος την επομενη φορα που θα ποσταρω joke!
με τα παιδεραστικά πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα, πολλοί χρήστες του ER εκτός από κύπριοι και Αφροέλληνες είναι και pedobears.