http://www.filehippo.com/download_msn_messenger/7560/
Printable View
ναι το μαλακισμένο, αλλά ποιος χρησιμοποιεί MSN για transfers στην εποχή του dropbox?
και ναι, το amsn είναι πιο πλήρες, αλλά είναι κακάσχημο το γαμήδι δε συνηθίζεται!
πρεπει να το κανω πιο λιανα? κανονικο μσν λαικο εργατικο για αμορφωτους ψυχεδελοσιδεραδες θελω...ενα που να μην κρασαρει,δεν αντεχω τις υποτροπες
λινουξαδες,ποζεραδες,γαυροι,πελοποννησιοι και γεωργιανοι με τουμπαναμαξα μην ποσταρετε
καλά μην το δοκιμάζεις το emesene, κι ας βγαίνει για windows, δικό σου πρόβλημα
00i00 το post μου το είδες ή τσάμπα μπήκα στον κόπο?
To emesene genika gamiete kai krasarei randomly giati exei kako compatibility me to msn tou allou.
Px otan anoi3a kamera se ena filo mou gia na tou dei3w kati krasare to emesene tou stegna. Ka8e fora.
μπες απο κανα www.meebo.com
Digsby σε win (http://www.digsby.com)
Emesene2 στα linuxια.
πέρα από το πόσο γαμηστερό είναι , βγάλε καμιά πικ να δούμε το μοτίβο πιο καθαρά από τα τοιχώματα, και επίσης παίζεις κάτι με αυτό ή απλά γουστάρεις μακέτες?
αν το έφτιαξες αυτό για οποιοδήποτε πεν & πέηπερ, συγχαρητήρια παίζεις advanced hero quest (το λέω γιατί στην πρώτη φαίνονται τα σχέδια σαν κλασσικό maps & floortiles από Wizards.
αν είναι κάτι άλλο, p.x custom Dungeon Crawling σε Random Wargame έχω αρχίσει να χαΪδεύομαι, αλλά ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ποστάρεις σε λάθος μέρος.
http://www.electricrequiem.com/forum...-Playing-Games
DISREGARD THAT, I SUCK COCKS
ακομη κι εγώ που δεν παίζω τέτοια νομίζω οτι είναι μακέτα από κλασική πίστα counter strike
OXI RE....
OXI RE....
Θα μπω με 5 fake accounts na μου ρίχνω μούτζες.... ΟΧΙ ΡΕ!!!!
Jimmy ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΑΠΕΙΝΑ!
dedust και dedust2 δεν είναι;
de xreiazete na koita3eis to filename, kanoun mpam ;p
EDIT: den phgaine sygkekrimena pros Degi auto e.
Skepsou ti gamata minature wargames mporeis na paizeis ekei mesa omws. *drool*
Ποιό είναι πιο απλό/εύχρηστο? Adobe after effects ή premier?
άλλο το 'να, άλλο τ' άλλο. μήλα με πορτοκάλια. τι θες να κάνεις;
Εμ.. επεξεργασία βίντεο. Κροπαρίσματα, κείμενα από πάνω, φειντ ιν-άουτ σκηνών και κάποια στιγμή αφαίρεση αντικειμένου frame-frame. Κατά βάση απλά πράματα, απλά το windows movie maker τον παίρνει.
καλύτερα και τα δυο
Μάλλον το premiere σου κάνει περισσότερο. ειδικά για τα 3 πρώτα. αφαίρεση αντικειμένου όμως θα είναι πολύ πιο "εύκολη" με το after effects. γιατί δε βάζεις και τα δύο; Στην ουσία δες το πρεμιέρ σαν μια μονταζιέρα και το after effects σαν μια εφεδιέρα.
Μαθαίνουμε από δω και από το official documentation
Πιστεύω ότι το Pro δεν είναι κάτι το τρομακτικά δύσκολο αν αφιερώσεις κάποιο χρόνο και με λίγη βοήθεια απο τουτορς. Το Premiere Elements δεν το έχω δουλέψει ποτέ αλλά φαντάζομαι ότι θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Προσωπικά θα πρότεινα να αποφύγεις το Pinnacle Studio.
αν έχεις δουλέψει photoshop θα σε βοηθήσει και η εξοικείωση με το περιβάλλον και το layered image import
Προσπαθώ να κατεβάσω το ελεμεντς.
Πείτε και κάνα εύκολο και ελαφρύ πρόγραμμα για επεξεργασία ήχου, τύπου κροπάρισμα/αυξομειώσεις έντασης. Αν παίζει κάποιο που αφορά basics σαν αυτά κι επιτρέπει και να δουλεύεις σε layers, ακόμα καλύτερα.
Audacity.
Αγειάσου, αυτό είχα παλιότερα. Θενκς.
εβαλα KMplayer και βρηκα την υγεια μου με τους ελληνικους υποτιτλους που δεν επαιζε σχεδον ποτε το γαμημενο VLC.
αν έβαζες το character encoding σε greek iso αντί για utf-8 που είχε κανονικά θα έπαιζε τα πάντα.
preferences > subtitles > default encoding
το ξερα οτι υπαρχει τροπος αλλα το αλλο στο κανει αυτοματα και με βολευει πιο πολυ το λει αουτ του.
ποστάρω απ το λάπτοπ μου, το οποίο εδώ και μια ώρα παίζει σε 16 χρώματα και ανάλυση 600χ400 ή κάτι τέτοιο :p
εδώ και κάμποσο καιρό είχε ένα προβληματάκι με τα χρώματα, τα έδειχνε όλα ελαφρώς ριγέ, δηλαδή το καφέ ας πούμε το δειχνέ λίγο καφέ-λίγο κουραδί (ρίγες πάντα).
έβγαλα-έβαλα drivers, έκανα system restore, αλλά κάτι μου λέει ότι τσάμπα τα κάνω γιατί είναι πρόβλημα hardware. ε?
τι κάνω. halp
καρτα γραφικων μηπως εχει nvidia 8600 ?
οπως και να χει μαλλον ναι, τα παιξε η καρτουλα.
boot apo linux live cd, an kai kata 99% einai paigmenh karta opws leei kai o apopanos
ποσο pro μπορει να ειμαι 8-)
η 8600 ειναι η πιο ελαττωματικη καρτα εβερ, και η νβιδια ειχε βγαλει ανακοινωση λεγοντας πως οσα λαπτοπ εχουν 8600 δικαιουνται δωρεαν νεο. ψαξτο με την κατασκευαστρια του λαπτοπ, ισως σταθεις τυχερος!