Quote:
Originally Posted by Bullet
AXAXAXA
E OXI KAI NA TOYS KANEIS PLAKA RE MLK.
ASE TOUS ANTHRWPOUS STHN EUTYXIA TOUS POU KSESTOKARANE
Printable View
Quote:
AXAXAXA
E OXI KAI NA TOYS KANEIS PLAKA RE MLK.
ASE TOUS ANTHRWPOUS STHN EUTYXIA TOUS POU KSESTOKARANE
Den tous pernete eseis na tous valete parea me ta dika sas talenta na xanaparete prwtathlima se 40 xroniaQuote:
εμεις θα φερουμε κρεσπο,εχω τις πηγες μου
Ποιος Ανρι ρε, ο Ανρι δεν εχει μυαλο και δεν εκανε γαμω τις καριερες? Καλα θα γαμησει και στην Μπαρτσα. Για το ΖΩΟ τον Τουρε λεω τον πανυβλακα.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Η αντιπαθεστατη ομαδα (Chelsea δλδ ) πηρε Alexandre Pato(ή οπως γραφεται τελος παντων)
H aek fc λέει ενδιαφέρεται για Παππά / Ταραλίδη.
Ε, πάρτε και Μάριτς / Ανατολάκη.
και ο ΓΕΩ ελεγε οτι θελει να παιξει ενα χρονο ακομα!!!!
basika o taralidis endiaferete gia tin aek fc kai oxi to anapodo. gia papa den kserw alla den tha me xalage
ο Ταραλιδης, ολο μαλακιες κανει. Και ειναι ψωνισμενος του κερατα, ενω ποδοσφαιρικα δεν εχει κανει ακομα ΤΙΠΟΤΑ.
sti mpoxoum o mietsel gia 250.000. mlkia pou den ton epirame emeis :?
στην ώρα τον έχει εξώφυλλο όμως.Quote:
Originally Posted by Eulogy
συνεχώς αυτοι παίρνουν οτι φεύγει απο ολυμπιακό..Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
i wra egrafe "aytos einai o kosmos tis A.E.K." kai eixe foto me opadous tou arh opote den mou leei kati ayto :)Quote:
Originally Posted by dyingfreedom
Ταραλίδης: «Καμία επαφή με ΑΕΚ»
Κατηγορηματικά διέψευσε πως έχει πρόταση από την ΑΕΚ ή συζητήσεις μαζί της ο Γιάννης Ταραλίδης. «Πρώτα απ' όλα το κινητό μου τηλέφωνο δεν έπιανε στο εξωτερικό, άρα δεν γινόταν να έχω μιλήσει με την ΑΕΚ ή τον Ντέμη Νικολαΐδη. Χθες (σ.σ.: προχθές) επέστρεψα από το γαμήλιο ταξίδι και δεν έχω μιλήσει με κανέναν», δήλωσε ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ενώ ο εκπρόσωπός του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, είπε: «Δεν έχουμε μιλήσει με την ΑΕΚ ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού βγαίνουν αυτά. Δεν είχαμε καμία επαφή ή κρούση από την ΑΕΚ».
ο γεωργατος θα παει παναχαικη ρε