Μολις εφτασε στο γραμματοκιβωτιο μου:
Ereb Altor - By Honour :pingpong: :pingpong:
Printable View
Μολις εφτασε στο γραμματοκιβωτιο μου:
Ereb Altor - By Honour :pingpong: :pingpong:
ιου.Quote:
Originally Posted by carheart
to decrepit to zaxarwna kamposes meres alla oxi uparxoun polu kalutera pramata gia na xalasw ektos pia ki an ta kommatia proorizontai mono gia to mcd opote poulos
bump, μετά από διαδικτυακό εξαφανισμό, στο φόρουμ ακόμα ψαχνόμαστε με τα pre-orders, που πήγε, που πάει, γιατί δεν είναι δω, στο play.com δήλωναν άγνοια, στο ebay δήλωναν ακρίβεια και σπανιότητα και white label 12" μόνο, στα παγκόσμια distros πουθενά, ψάξιμο, στα saturn, στα γήπεδα, στη γκάτω πλατεία, κολωνάκι, μαραθώνα, ψάξιμο, στο φως στων αστεριών, στα παιδιά των φαναριών, μέχρι που πήγα παρέα στα fnac να πάρει θήκη για το κινητό γιατί δαχτυλιές και άμα σπάσει;;; τι γίνεται μετά; Πάω fnac, ήταν εκεί, τζουν καρτερικά, με περίμενε πίσω από ένα box Oasis, ένα -διπλό- dvd Σφακιανάκη, μια αφίσα τζίμι χέντριξ, και ένα ανύπαρκτο δεκαπλό μποξ σετ του avant garde που το έκανε pop Porridge, popo, δεν ήταν όμως, απλά το φαντάστηκα, το δεκαπλό. Ήταν το άλλο όμως :
Bjork - Dull Flame of Desire (2x12", cd, dvd)
normal τιμή. Σχεδόν λυπάμαι που έτρεχα τον kveld στα λονδίνα να το βρει.
Από No Remorse
Energy Vampires 20 ευρά βινύλιο
Εxodus - Tempo Of The Damned 18 ευρά βινύλιο
autopsy - horrific obsession (eprepe)
arcturus - sideshow symphonies (antistekomoun gia xronia)
decrepit spectre - coal black hearses (giati thumomoun pws eixe 9 lires? alsxaimer)
Marillion - Happiness is the Road (Deluxe 2CD Edition) 36e
ap to site tous. gamath ekdosh!!!
Ήρθαν σήμερα
Liege Lord - Master Control 34 e :headbang:
Narita - s/t 13 e (japanese edition)
Nightmare - Cosmovision 8 e
giati 34e to master control?
Στα 34 τελείωσε ο πλειστηριασμός στο eBay (37.99 δολλάρια για την ακρίβεια, βάλε και άλλα 5 τα ταχυδρομικά).
Είναι πολλά, αλλά στα δύο χρόνια που το κυνηγάω στο eBay το έχω πετύχει να τελειώνει και στα 50-60. Εχει γίνει κι αυτό σπάνιο, μην κοιτάς που εσύ το πρόλαβες νωρίς. :P
e nai, to xa parei 10e kainourio paliotera...
malista, koitas na deis ti ginetai sti kosmo...
Αμα κοιτάξεις από περιέργεια στο eBay για CD που τα πήρες σε φυσιολογικότατες τιμές ακόμα και πριν από 4-5 μόλις χρόνια, θα δεις ότι τώρα έχουν γίνει σπάνια και πωλούνται χρυσά. Οπως το Welcome to the Ball π.χ. (η αυθεντική έκδοση της Atlantic, όχι η τσίπικη προπέρσινη της Wounded Bird).
Δες εδώ
http://cgi.ebay.com/Vicious-Rumors-Welc ... ZMusic_CDs
edit: Τώρα είδα ότι το εν λόγω έχει και "small promo punch in inlay" :!: Φαντάσου να μην είχε πόσο θα το πούλαγε δηλαδή.
το master control ειναι ακριβο cd. 11th ποια εκδοση πηρες ? γραψε μια το link να δω :)
Ωχ, με βαζεις σε σκεψεις. :lol:
Δεν το 'χω τώρα πρόχειρο, αργότερα σήμερα ή αύριο θα ποστάρω φωτό του CD. Πρέπει να είναι μεταγενέστερη έκδοση της Metal Blade πάντως.
dont worry δεν ειναι bootleg. Απλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι η 2η εκδοση της m.blade ..η οποια ειναι ιδια ακριβως με την 1η και απο φωτο δεν ξεχωριζουν.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
εαν σε ενδιαφερει στειλε μου με πμ το matrix να σου πω.
Εγω μετα αρκετα χρονια αναζητησης χτυπησα το CD του Suffering hour !